Текущее время: 16 ноя 2024, 16:40

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 436, 437, 438, 439, 440, 441, 442 ... 1257  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Спасибо жителям Донбасса за...
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 17:12 
Борец

вор азаров покращит еще и интернет-магазины, "настав час":

Азаров візьметься за інтернет-магазини

Настав час встановити чіткі та прозорі правила для всіх учасників внутрішнього ринку в країні, зокрема, для інтернет-магазинів.
Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров в ході обговорення з представниками громадських організацій законопроекту "Про внутрішню торгівлю", передає "Інтерфакс-Україна".
"Назріла нагальна необхідність встановити єдині чіткі і прозорі правила, які для всіх учасників внутрішньої торгівлі будуть економічно привабливими, як для торгівлі, так і для постачальника товару", - сказав він.
Серед законодавчо неврегульованих питань прем'єр назвав роботу інтернет-магазинів, особливо тих, які не мають своїх власних приміщень.
Проблемним питанням Азаров також вважає реалізацію через торгові мережі алкогольних напоїв людям, які не досягли повноліття.
"Якщо у великих торгових мережах це виключено, то в невеликих магазинах це часто-густо", - підкреслив він.
Нагадаємо, раніше прем'єр говорив, що проект закону "Про внутрішню торгівлю" не подолав лобістської протидії та занадто довго пролежав без розгляду в парламенті.
"Тому уряд 12 грудня 2012 року року відкликав цей законопроект, щоб актуалізувати його", - сказав Азаров.
http://www.epravda.com.ua/news/2013/01/31/359293/

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 17:20 
Борец

Памятаєте був такий Роман Вінтонів, напевне перший хто почав насміюватись з наших депутатів у ВР, ось його нове "шоу":
phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 17:28 
Борец

KotykPooh писал(а):
Sanscho
я бы много отдал за то, чтобы узнать фио тех людей, кто сделал путина презиком рфии

Ну, БАБ как-то в интервью рассказывал, как он приводил ВВП к власти и какой он, ВВП, неблагодарный.
Ибо изгнал БАБа аки демона из России, несмотря на бабки евойные и силу богатырскую! :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 17:31 
Борец

vit092 писал(а):
тут без жванецкого не розібратись :lol: :lol: :lol: Класно і в тему. :D

Держи еще - примерно в тему:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 17:34 
Борец

KotykPooh писал(а):
ИНФОРМАЦИЮ НЕ ПРОВЕРЯЛ
просто инфа для размышления

Населення України - 45 мільйонів.
12 мільйонів - пенсіонери.
Для роботи залишається - 33 мільйони.
14 мільйонів вчаться в школах, ПТУ, ВУЗ-ах.
Значить, для роботи залишається 19 мільйонів.
5 мільйонів ходить у дитячий садок.
8 мільйонів безробітні (або поїхали на заробітки за кордон), а ще 2 мільйони - державні чиновники.
Значить, для роботи залишається 4 мільйони.
1 мільйон займає виборні посади, служать у місцевих радах, а ще 1 мільйон - це їх обслуговуючий персонал.
Півмільйона служать в армії і ще пів - в МВС.
Разом, для роботи залишається 1 мільйон.
300 тис. перебувають у лікарнях, 699 998 - сидять по тюрмах.

На одного с сошкой - семеро с ложкой!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 17:46 
Борец

А от інтервю регіанала:
phpBB [video]

Цитата:
Мій закон поборов здоровий глузд, а на Інфініті їзджу бо вона дешева...

:lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 17:51 
Постоялец

Что-то я пропустил...

Sanscho писал(а):
Сейчас это только уход от налогов. К примеру знаю одну конторку, которая оформлена юридически как 10-15 ЧП. Отличие только в последней букве. (контора АА, контора Б и т.д. по алфавиту). По каждой в год проганяют максимум лимита упрощенца.
Сколько налогов неуплочено - догадайтесь сами.

Что ты прицепился к ЕНаложникам, типа они народ обваровывают на млрды???
Для примера, Тыгыпка продал свой ТАС через оффшор, ваще никуя не заплатил и чухает себя очень красиво!
Ты Сашка-зубника просканируй по поводу неуплаты, минимизации, вывода и т.д. На фоне его и всех остальных привластных, всех ЕНщиков просто и невидно будет.
Кстати, ты то сам говорыш, что ЕНщиком не был, но при этом считаешь, что они накуй не нужны!
Этим ты мне напоминаешь племянника (28 лет) моей жены, который с пеной у рта рассказывал мне какая сейчас дебильная украинская армия, не то что раньше была -советская!!! Я его на очко посадил задав всего лишь один вопрос: "А ты сам в какой то армии служил, что так пену мастурбируешь???"
Дело в том, что я знал, что родаки его отмазали от армии и он ваще не служил. То какого КУЯ эта "мазута береговая" берётся рассуждать где лучше, а где хуже, если не был ни там, ни там???
Ты его копия.
Я и на гос. конторе оттрубил 10-ку, в частном бизнесе был и нелегалом и ЕНом (до сих что-то моя бухша ведёт), а теперь и хфырма своя на загальных умовах со штатом имеется. Так что есть что сравнить и пятак свой в общий котёл вставить вроде как не стыдно.
Ты постоянно всех пытаешься в куй его знает какую сторону увести от сути. Выво: либо ты действительно такой близкий, в смысле "недалёкий", либо миссия у тебя каката скрытна имеется...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 17:56 
Борец

Цитата:
Владимир Горб
Чи готовий я?
Чи готовий я вийти на вулицю, щоб змести банду у влади? Психологічно готовий. Знаю, що і мільйони моїх співгромадян готові з ризиком для життя вступити в боротьбу з антиукраїнськими антинародними силами. Чому ж я цього не роблю? А навіщо?
Влада робить все для того, щоб я вийшов на протест. Її дії довели мій протестний настрій до вибуху. А чим займається ОбОп в цей час. Двома словами весь їх мобілізаційнє гасло зводитися до двох слів. Вони погані - ми хороші! Звичайно, тим, для кого лють до влади затьмарила розум, це гасло напевно достатній. Але народ в Україні пережив такі важкі часи, що на генному рівні відчуває - політичні партії, які ні слова не говорять про те, що нарешті, потрібно здійснити головну реформу - передати владу народу, виконати основну норму Конституції встановити в країні народовладдя - такі партії по суті антинародні. Всі їх рухи не що іньше як боротьба за владу з метою розподілу між собою загальнонародну властність. Таким чином вони виступають проти свого народу. Вони прагнуть керувати народом, а не служити йому! Звертаюся до «Свободи» до «Удару» (поки надія тільки на них). Виконайте цю реформу! Всі інші реформи відбудуться саме собою. Політичні авантюристи з ОбОп - ні як не можуть зрозуміти, без широкої підтримки мас - вони нулі. Перед очима ПРОГРАМА ОБ'ЄДНАНОЇ ОПОЗИЦІЇ. Основна мета: «Справедлива держава, чесна влада, гідне життя». Чому ж ваша мета відрізняється від мети Партії Бандитів? Ви хочете створити справедливу державу, в якому народ повністю усунений від своєї суверенної влади? Чесна влада? Як чиновник абсолютно безконтрольний з боку громадян може бути чесним! Абсурд. Гідна життя? Яким чином може відбутися моє гідне життя, якщо я в цій країні ніхто. Поки ви не припиніть маніпулювання протестним настроєм громадян , щоб на плечах взбунтовавшего народу захопити та за своїм баченням посвойму узурпувати владу в країні, поки ви не покажете конкретну програму передачі суверенної влади народу, шляхом створення дієвих територіальних громад, поки ви не знищите бар'єр між клановим керівництвом партій від низових організацій і звичайними громадянами, до тих пір ні про яку підтримку з боку народу не отримаєте. Те, що за вас проголосували 10% або 20 % нічого не значить. Система виборів вами побудована таким чином, що я змушений голосувати не за вас, а проти блакитних, тому що вони ще гірше вас. І не уподобайтесь страусам, прийдіть до людей без своїх охоронців. Відкрито поговоріть з ними та послухайте, що люди про вас думають. Хоча я не впевнений, що ваша вождистська хвороба виліковна. А шкода. З кожним днем ви віддаляєтеся від людей та не розумієте цього. Я не ставлюся до політики Юлії Володимирівни однозначно. Вона дров наламала достатньо. Але як до жінки, хорезматичной, яскравою не ординарної, дійсно Лідерові, ставлюся з великою повагою. Як же вона не розгледіла штучно створений потрійний бар'єр, що розділили її від простих людей, бар'єр, який привів її до такого стану, бар'єр, який не зміг уберегти її, бар'єр, який не може звільнити її.
Я звертаюся до так званих її соратників, ця бандитська влада її живою не випустить. Вас за ваш бездіяльність тисячі людей проклинуть. Ніколи не обіцяйте людям того , що не можете виконати. Не брешіть людям. Ще багато продовжують вірити вам. Таких стає все менше. Все більше і більше стає людей, якім доходить, що звільнення Юлії Володимирівни не входить у ваші плани. Видно вашим хозяївам Юля здорово насолила.
Ще є надія на Віталія та Олега, але є Бог, а він Україну любить.
Слава Україні!

http://www.facebook.com/groups/freeyuli ... 352635060/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 18:04 
Борец

Цитата:
Прем’єр-міністр лишився без відповідей
31 січня Прем’єр-міністр України Микола АЗАРОВ зустрівся з представниками громадських організацій та експертами для обговорення проекту Закону України «Про внутрішню торгівлю». На зустрічі не було представників Ради підприємців при КМУ, Української торгівельної асоціації, Українського союзу промисловців і підприємців, Спілки орендарів і підприємців України, Асоціації роботодавців торгівлі та комерційної сфери економіки України, за плечами яких стоїть реальних торгівельний бізнес, а також потужних торгівельних мереж (за виключенням «Ельдорадо»).

Мабуть, саме тому Микола Янович так і не почув відповідей на кілька поставлених ним запитань — зокрема, щодо розрахунку торгівлі з виробниками продукції, щодо шляхів та засобів підтримки національних товаровиробників тощо. Очевидно, нікому було відповідати через занадто прискіпливе рафінування організаторами особового складу учасників зустрічі від бізнесової громади.

http://robotodavets.org.ua/News-2013/Ne ... -01-31.htm

Продолжают таки делать вид, что прислушиваются к мнению предпринимателей.... :?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 19:07 
Борец

vip_7 писал(а):
Кстати, ты то сам говорыш, что ЕНщиком не был, но при этом считаешь, что они накуй не нужны!

Не надо мне приписывать что я что-тотам считаю. Я не говорил что не нужны. Я говорил что это устаревшая система налогообложения, которая используется для уклонения от налогов но технически от нее отказаться сейчас нереально. Нужно во первых менять все законодательство, во вторых бабки нужны на переходный период, которых нет и не предвидится.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 19:08 
Борец

vip_7 писал(а):
Для примера, Тыгыпка продал свой ТАС через оффшор

Офшоры надо закрывать до отказа от упрощенки. С этим согласен.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 20:39 
Борец

Цитата:
Податкова агонія влади
Сергій Доротич, економіст

Останні ініціативи Уряду не залишають жодних сумнівів, що справи в країні справді кепські. Попри оцінки аналітиків, які дещо різняться у масштабах проблем, маємо офіційно затверджений граничний дефіцит Державного бюджету на 2013 рік у розмірі 50,5 млрд. грн. Якщо ж врахувати тенденцію 2012 року, коли тричі протягом року переглядали цей граничний показник, у результаті збільшивши його більш ніж у півтора рази, то нас може очікувати на кінець 2013 року дефіцит бюджету понад 78 млрд.грн. Прямий зовнішній борг так само невпинно росте і вже сягає понад 200 млрд. Тільки у поточному році Україна має сплатити за зовнішніми боргами ще понад 72 млрд.грн. Сумніваюсь, що Уряд бачить обгрунтовані джерела фінансування таких боргів. Скоріше за все, Кабінет Міністрів вимушений визнати ці цифри як неминуче і сподівається знайти досі небачені джерела наповнення державної скарбниці. Звідси і хаотичні та авральні ініціативи запровадження різного роду податків на нерухомість, податку на багатство та ще й остання ініціатива стосовно нарахування пені за несвоєчасне внесення плати за житлово-комунальні послуги. Доречі, не знайшло такої ж владної ініціативи нарахування пені за затримку виплати заробітної плати працівникам державного сектору, пенсій пенсіонерам та соціальних виплат. Недолуге розширення владою бази оподаткування лише посилює соціально-агресивні настрої в суспільстві і не призведе до позитивного збільшення дохідної частини бюджету. Викарбувана роками народна мудрість швидко виробить імунітет до владних бажань і запровадить безліч схем ухиляння, про які вже говорять експерти ринку. Окрім того, запровадити такі поборницькі нововведення Уряду буде надзвичайно складно, оскільки вони торкнуться багатьох суспільних інтересів, у тому числі й провладних. На додаток картину доповнює протиріччя всередині більшості у Верховній Раді. За умови більш дієвої та злагодженої опозиції такі ініціативи Кабінету Міністрів можна взагалі звести нанівець.

Панацеєю для держави у даній ситуації слід вважати запровадження повномасштабної економії фінансових ресурсів. Досвід життя підказує, що за відсутності коштів, перш за все, розумний господар розглядає економію витрат і тільки потім шукає можливість збільшення доходів. На жаль, наша влада не живе мудрістю поколінь, постійно вигадуючи якісь утопічні рецепти виходу з кризи. Було б краще для народу і держави в цілому, щоб керманичі отямившись керувались логікою дій при прийнятті доленосних рішень у країні. Доречі, читачам з владних інституцій нагадаю, що ми з вами пливемо у прірву на одному кораблі і навряд чи на всіх владних очільників вистачить рятувальних човнів.

http://blogs.korrespondent.net/business ... ych/a97219

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 21:01 
Борец

Цитата:
Андрій Окара
Искатели сланцевого газа продали Украину на органы

Некий человек – не кочегар, не плотник, не монтажник-высотник, ну и, конечно, не ядерный физик и не про-заек какой-нибудь из Спилкы Пысьмэнныкив, а так – ловец удачи – виртуоз заплечной профессии и карточный гений – сильно поднялся на преферансе. Сначала ему шла удача: карта в масть, буйство жизни в голову, весь мир – у его ног, как казалось. Но вот вдруг обстоятельства сильно изменились – он крупно проиграл. Ушло всё – и то, что выиграл раньше, и квартира с машиной и дачей, и брульянты его гёрл-френдицы, и еще составилась нереальная куча долгов.

Не отдать карточный долг – равносильно смертному приговору.

Удрать из города, упасть на дно или выпасть в осадок- невозможно.

В результате, человек идет к своим престарелым родителям-пенсионерам и говорит им что-то в том духе, что они хоть, слава Богу, и здоровые, и гепатитом "С" не болели, но неплохо бы им немного подлечиться.

Родители рады – вот, мол, какой у них заботливый сын! А они-то, наивные, думали, что непутевый – школу еле-еле дотянул – два года в седьмом классе сидел, из института выгнали с третьего курса.

И вот заботливый сын-картежник везет их в некую дорогую частную клинику – "Феофанию", как гордо он им ее называет.

Родители счастливы без меры, что сын такой заботливый, трогательный и участливый.

Ну и вот, наконец, родителям, чтобы что-то им там подремонтировать внутри, делают общий наркоз и отвозят в операционную.

Ну и дальше опытные врачи, клятвенники Гиппократа, почти как в фильме "Тайна отеля "Медовый месяц"", разбирают их обоих на органы. Донорские печенка, почки, сердце, селезенки и что там еще – пусть и не первой свежести, зато работают отменно и могут еще долго послужить новым хозяевам. Да и родительская квартира, пусть и в "хрущевке", но тоже денег стоит.

В итоге, карточный долг оплачен полностью – кредиторы довольны, играть в карты можно по новой.

В общем, история недавнего контракта с одной известной компанией по поводу добычи сланцевого газа выглядит именно таким образом. "Родителей" (Украину), собственные "дети" ("Семья") тупо продали на органы. И если новый Чернобыль случится в Харьковской области, то и хрен с ней – чай не Донецк! Та даже если и Донецк – подумаешь, горе-то какое! Ведь семьи "Семьи" и других достойных кланов уже давно то ли в Лондоне, то ли в Вене, то ли в Монте-Карло!

Можно, конечно, возразить: ну зачем свою страну отдавать на заклание? Зачем на органы потрошить именно родителей? Ведь можно бомжей каких-нибудь на улице подобрать (главное, чтобы без гепатита "С").

Ну так а зачем Украине нужно именно столько газа, сколько потребляют технологически устаревшие заводы и дырявое ЖКХ? Ведь в любой нефеодальной и небандитской стране подумали бы об энергосбережении и энергоэффективных технологиях, об альтернативных видах энергии.

Но не думается об альтернативе, потому что потрошение олигархами Украины происходит именно с общего объема купленного у России газа: чем больше газа, тем больше бабла можно срубить.

Кароче, в ситуации, когда всё-всё-всё давно продано или украдено, приходится за долги везти в клинику собственных "родителей".

http://blogs.pravda.com.ua/authors/okara/51079b9208aa7/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 21:49 
Борец

Kir писал(а):
KotykPooh писал(а):
Sanscho
я бы много отдал за то, чтобы узнать фио тех людей, кто сделал путина презиком рфии

Ну, БАБ как-то в интервью рассказывал, как он приводил ВВП к власти и какой он, ВВП, неблагодарный.
Ибо изгнал БАБа аки демона из России, несмотря на бабки евойные и силу богатырскую! :D

это БАБ еще не то скажет.... еврею верить - себя не уважать!

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 21:53 
Борец

напоминает диалог слона и Моськи.
Моська решила нагнуть слона и трахнуть под хвост :lol:

В контракте с «Газпромом» не прописан механизм применения принципа «take or pay» - эксперт
Наталья Пыргару |Экономика, 31.01.2013 21:36

Цитата:
В контракте с «Газпромом» не прописан механизм применения принципа «take or pay» - эксперт

Хотя в контракте между «Нафтогазом» и «Газпромом» и есть принцип «бери или плати», механизм его применения не прописан.
Об этом сказал директор энергетических программ Центра «Номос» Михаил Гончар во время круглого стола в Институте Горшенина, передал корреспондент ГолосUA.
«Если внимательно почитать контракт, то хотя принцип «бери или плати» там зафиксирован, он декларативный и абсолютно не отвечает той практике, которая используется в аналогичных контрактах с западными партнерами «Газпрома», где расписывается механизм применения этого принципа. В нашем контракте он не расписан», - отметил эксперт.
По мнению М. Гончара, даже в том случае, если дело «дойдет» до суда, он придет к выводу, что Украина должна заплатить.
«Например, если дело попадет в Стокгольмский арбитраж, то не факт, что суд признает эту декларативную норму «бери или плати», как норму, которая подлежит выполнению, поскольку нет в контракте процедуры механизма ее выполнения», - сказал он.
Как добавил эксперт, ныне первоочередное задание – «разобраться правомерна ли вообще постановка этого вопроса».

Источник: http://ru.golos.ua/ekonomika/13_01_31_v ... y__ekspert
Golos.ua © 2012

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 436, 437, 438, 439, 440, 441, 442 ... 1257  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа