Текущее время: 16 ноя 2024, 11:43

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436 ... 1257  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Спасибо жителям Донбасса за...
СообщениеДобавлено: 30 янв 2013, 17:21 
Борец

Kir писал(а):
Керчанин писал(а):
Назар писал(а):
Расследование для будущих судов - откуда деньги у Александра Януковича
http://tvi.ua/new/2013/01/30/zvidky_hroshi_u_oleksandra_yanukovycha

Я таки думаю, что рано или поздно их таки надо будет раскулачивать!!!

Все-таки дело Ленина/Сталина живее всех живых! :D

Ленин/Сталин раскулачивали тех, кто зарабатывал своим умом и горбом!!!
А эти наживаются на государстве!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 янв 2013, 19:14 
Борец

Керчанин писал(а):
Kir писал(а):
Керчанин писал(а):
Я таки думаю, что рано или поздно их таки надо будет раскулачивать!!!

Все-таки дело Ленина/Сталина живее всех живых! :D

Ленин/Сталин раскулачивали тех, кто зарабатывал своим умом и горбом!!!
А эти наживаются на государстве!!!

Ну, они-то так не считают. ;)
Точка сидения определяет точку зрения. :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 30 янв 2013, 20:19 
Борец

фраза дня: "Рыбак - это дедушка Калинин".
я чуть живот не порвал, так смеялся

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 08:23 
Постоялец

Цитата:
У 2012 зростання ВВП України впало з 5,2% до 0,2% - Мінекономрозвитку

За попередніми даними Мінекономрозвитку, у 2012 році зростання ВВП України знизилося до 0,2% з 5,2% у 2011 році.
Такі дані містяться у проект Державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки, що опублікований на сайті Мінекономрозвитку.
"У 2012 році темпи зростання значно уповільняться. За таких умов не буде досягнуто докризового рівня 2007 року, в той час, як світова економіка його суттєво перевищить", - сказано у проекті.
Як відомо, у 2007 році зростання ВВП України становило 7,9%.

http://www.epravda.com.ua/news/2013/01/30/359092/

А если задуматься поглубже, то большинство за 2012 ушло в минус. Наше предприятие входло в десятку крупнейших плательщиков НДС по области, за 2012 сократило 30% рабочих, а всем оставшимся сократило зарплаты на 30%. Так как уже просто были на грани банкротства. Так откуда насчитали 0.2% роста? Думаю что только "семья" еще больше разбогатела, только у них рост.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 08:55 
Борец

mighty писал(а):
Так откуда насчитали 0.2% роста? Думаю что только "семья" еще больше разбогатела, только у них рост.

По Вашей же ссылке написано что рост ВВП подтверждают и солидные международные организации. Пусть и семья, в масштабах страны не важно кто развивает экономику, один собственник или другой. Я конечно понимаю конкретно Вашу печаль по поводу предбанкротного состояния но в 2008-2009 сократили 70% с моей бывшей конторы вместе со мной. Теперь людей набирают. В одном месте убывает, в другом прибывает.
Сейчас не совок с его вечной стабильностью.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 09:05 
Борец

Керчанин писал(а):
Ленин/Сталин раскулачивали тех, кто зарабатывал своим умом и горбом!!! А эти наживаются на государстве!!!

Да-да-да. Конечно.
Но стоит вспомнить что было до - революции. А была первая мировая, стремительный рост капиталов буржуазии и обнищание народа. Примерно как сейчас.
И революция была буржуазной т.к. царь в то время начал ужимать буржуазию в аппетитах (вспоминаем Столыпина). Столыпина грохнули, царя сняли и думали продолжать грабить народ дальше а тут, бах - Аврора.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 09:24 
Борец

"Сім"я" наступає на бізнес в Україні, підминає тпід себе підприємства, на тлі цього розвиває свій капітал, а ми радуємось що в Україні приріст виробництва на 0,2%.
Sanscho тебе що чморили в дитинстві? Звідки такий комплекс меншовартості і рабства?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 09:29 
Борец

planirovsshik писал(а):
"Сім"я" наступає на бізнес в Україні, підминає тпід себе підприємства, на тлі цього розвиває свій капітал, а ми радуємось що в Україні приріст виробництва на 0,2%.

А какая нам разница от этого? Не важно кто владелец предприятия. Хоть семья, хоть другая семья. По крайней мере собственники украинские и это уже что-то.
Главное результат - чтоб зарплату платили да предприятия развивали.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 09:34 
Борец

да уж, не важно кто там что украл, главное что это он делает стабильно и дает заработать барыгам :)
и еще потом обижаются что эту страну сравнивают с помойкой

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 09:44 
Борец

legionary писал(а):
да уж, не важно кто там что украл,

На данный момент все владельцы крупного и большинства крупного бизнеса бывшие преступники. Ахметгов, Пинчук, Коломойский и т.д. и т.п. Там грязи и мокрухи на несколько пожизненных на каждом висит. Как по мне пусть грызутся как пауки в банке. КОгда останется только один то его и уберем.
К сожалению я не вижу ни одной реальной фигуры, мотивированной навести порядок. Разве что Юльке набралась злобы в отсидке и устроит террор. Но ее не выпустят.
За кого будем голосовать в 2015? Я пока достойных не вижу. В отсутствии достойных остается предсказуемый овощ (и то если экономику не обвалит покращеннями).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 09:56 
Борец

Sanscho
кто уберет? ты лично? :)

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 10:15 
Постоялец

Чергове покращення.
Щоб їх коні дикі грали.

Закриюсь нахер.

Уряд готує скасування спрощеної системи оподаткування для підприємців

Уряд готує скасування спрощеної системи оподаткування для підприємців в рамках заходів з подолання бюджетного дефіциту, що виник вже на початку 2013-го року. Про це заявив на брифінгу в Києві координатор Громадянського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк, передає ГазетаУА.

За його словами, на засіданні Кабінету Міністрів України такі пропозиції вже були озвучені керівником Державного комітету з регуляторної політики і підприємництва Михайлом Бродським.

"Заяви Миколи Азарова про те, що він боїться отримати в результаті такого скасування новий Податковий Майдан, є не більше, ніж спробою уникнути відповідальності за прийняття такого рішення та протести, які неминуче стануться в результаті, - пояснив Данилюк. - Микола Янович не знає інших методів вирішення бюджетних проблем, крім скорочення соціальних витрат і посилення податкового тиску на малий та середній бізнес. Тож він не бачить у ліквідації "спрощенки" ніякої альтернативи".

Також лідер руху "Спільна справа" повідомив, що для популяризації цієї ідеї Партією регіонів готується потужна піар-кампанія, в якій будуть задіяні псевдопідприємницькі організації, які також будуть закликати до скасування спрощеної системи оподаткування. Серед таких організацій Данилюк назвав Всеукраїнське об'єднання роботодавців легкої промисловості. Основним лейтмотивом кампанії, за словами координатора руху, буде боротьба за вітчизняного виробника одягу, який нібито страждає від конкуренції з продавцями імпортної продукції.

Источник: http://expres.ua/news/2013/01/31/81418- ... dpryyemciv

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 10:23 
Борец

Sanscho писал(а):
planirovsshik писал(а):

А какая нам разница от этого? Не важно кто владелец предприятия. Хоть семья, хоть другая семья. По крайней мере собственники украинские и это уже что-то.
Главное результат - чтоб зарплату платили да предприятия развивали.

О це ж так, як то тій корові, аби сіно було і доїли вчасно

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 10:25 
Борец

virtuozer
Все нормально ! :lol:
зараз прийде свідок "пакращення" санчо і розкаже про справжні переваги цього рішення !
Це просто ти, я і всі ми немаємо достатньо мозгів щоб зрозуміти що це все робиться для нас, нашого багатсва і плогополуччя !
:evil: :evil: :evil: l:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2013, 10:37 
Борец

virtuozer писал(а):
Чергове покращення.
Щоб їх коні дикі грали.

Закриюсь нахер.

Уряд готує скасування спрощеної системи оподаткування для підприємців

Уряд готує скасування спрощеної системи оподаткування для підприємців в рамках заходів з подолання бюджетного дефіциту, що виник вже на початку 2013-го року. Про це заявив на брифінгу в Києві координатор Громадянського руху "Спільна справа" Олександр Данилюк, передає ГазетаУА.

За його словами, на засіданні Кабінету Міністрів України такі пропозиції вже були озвучені керівником Державного комітету з регуляторної політики і підприємництва Михайлом Бродським.

"Заяви Миколи Азарова про те, що він боїться отримати в результаті такого скасування новий Податковий Майдан, є не більше, ніж спробою уникнути відповідальності за прийняття такого рішення та протести, які неминуче стануться в результаті, - пояснив Данилюк. - Микола Янович не знає інших методів вирішення бюджетних проблем, крім скорочення соціальних витрат і посилення податкового тиску на малий та середній бізнес. Тож він не бачить у ліквідації "спрощенки" ніякої альтернативи".

Також лідер руху "Спільна справа" повідомив, що для популяризації цієї ідеї Партією регіонів готується потужна піар-кампанія, в якій будуть задіяні псевдопідприємницькі організації, які також будуть закликати до скасування спрощеної системи оподаткування. Серед таких організацій Данилюк назвав Всеукраїнське об'єднання роботодавців легкої промисловості. Основним лейтмотивом кампанії, за словами координатора руху, буде боротьба за вітчизняного виробника одягу, який нібито страждає від конкуренції з продавцями імпортної продукції.

Источник: http://expres.ua/news/2013/01/31/81418- ... dpryyemciv

Я скажу дещо парадоксальну річ, але спрощена система оподаткування, а саме СПД на єдиному податку 1 і 2 група - це річ, котра вижила сама себе і від якої доведеться відказатись в будь-якому випадку, це звісно, призвед по подорожчання товарів та ,особливо, послуг, але ЦЕ Є НЕОБХІДНИМ ЕЛЕМЕНТОМ для переходу на СПІЛЬНІ ПРАВИЛА ГРИ для всіх суб'єктів економічних відносин. Але є одне НО, справедливим цей вирівнюючий фактор буде ВИКЛЮЧНО при зміні влади і лібералізації податкового законодавства і знищення всіх "РІВНІШИХ ФІРМ" у порівнянні зі звичайними гравцями ринку.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 430, 431, 432, 433, 434, 435, 436 ... 1257  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа