Текущее время: 27 ноя 2024, 06:56

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2994 ]  На страницу Пред.  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 200  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 14 сен 2014, 21:32 
Борец

amigo* писал(а):
Если есть какие-то ссылки, что не нужно, то скиньте, пожалуйста.

бррр. Ссылки что не нужно???? Пусть паспортный покажет "ссылки" что нужно брать справку

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 сен 2014, 21:37 
Борец

нет в перечне справки из военкомата...
П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про затвердження положень про паспорт громадянина України
та про паспорт громадянина України для виїзду за кордон
http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/2503-12

Цитата:
Оформлення паспорта громадянина України
Основні документи:
• Заява про видачу паспорта (заповнюється особисто).
• Свідоцтво про народження.
• Дві фотокартки розміром 3,5x4,5 см.
• Квитанція про сплату держмита або оригінал і копію документа про звільнення від сплати державного мита.

Обмін паспорта громадянина України
Обмін паспорта здійснюється у разі:
• Зміни прізвища, імені та по батькові особи.
• Установлення розбіжностей у записах.
• Непридатності паспорта для користування.

Для обміну паспорта особа подає:
• Заяву.
• Паспорт, що підлягає обміну.
• Квитанцію про сплату держмита або оригінал і копію документа про звільнення від сплати держмита.
• Документи, що підтверджують обставини, на підставі яких паспорт підлягає обміну.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 сен 2014, 22:08 
Постоялец

freeman john писал(а):
нет в перечне справки из военкомата...
П О С Т А Н О В А
ВЕРХОВНОЇ РАДИ УКРАЇНИ

Про затвердження положень про паспорт громадянина України
та про паспорт громадянина України для виїзду за кордон
http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/2503-12

Цитата:
Оформлення паспорта громадянина України
Основні документи:
• Заява про видачу паспорта (заповнюється особисто).
• Свідоцтво про народження.
• Квитанція про сплату держмита або оригінал і копію документа про звільнення від сплати державного мита.

Обмін паспорта громадянина України
Обмін паспорта здійснюється у разі:
• Зміни прізвища, імені та по батькові особи.
• Установлення розбіжностей у записах.
• Непридатності паспорта для користування.

Для обміну паспорта особа подає:
• Заяву.
• Паспорт, що підлягає обміну.
• Квитанцію про сплату держмита або оригінал і копію документа про звільнення від сплати держмита.
• Документи, що підтверджують обставини, на підставі яких паспорт підлягає обміну.

А смена прописки - это обмін паспорта? Его же не обменивают, а только лишь ставят новые печати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 сен 2014, 22:47 
Постоялец

Судя по всему список документов, нужных для изменения места регистрации регламентирован наказом "Про затвердження Порядку реєстрації місця проживання та місця перебування фізичних осіб в Україні та зразків необхідних для цього документів". А там требуется не справка из военкомата, а "військовий квиток або посвідчення про приписку (для громадян, які підлягають взяттю на військовий облік або перебувають на військовому обліку);"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 сен 2014, 01:40 
Борец

ну так у Вас военный билет есть. Предьявите если спросят.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 сен 2014, 09:04 
Борец

перепрописывался в июне 2013 года... в черте одного городского района... В паспортном настойчиво рекомендовали отметить новое место жительства в военкомате.. (даже мыслей и разговором о майдане еще не было, тем более про ато и прочее). Хотя несколькими годами ранее, примерно 2008, в той же процедуре никаких разговоров про военкомат не было...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 сен 2014, 09:13 
Постоялец

freeman john писал(а):

Я то предъявлю. Но знаю уже точно (узнавали в паспортном столе), что будут требовать справку из военкомата. Но так как я в юридических делах 0, то вот пытаюсь выяснить для себя законно их требование или нет.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 сен 2014, 13:22 
Постоялец

amigo* писал(а):
freeman john писал(а):

Я то предъявлю. Но знаю уже точно (узнавали в паспортном столе), что будут требовать справку из военкомата. Но так как я в юридических делах 0, то вот пытаюсь выяснить для себя законно их требование или нет.

Сорри что не по теме. Нужный тебе сайт http://dmsu.gov.ua если точнее http://dmsu.gov.ua/posluhy/reestratsiya ... nnia-osoby
Внимательно читаеш необходимые документы - військовий квиток або посвідчення про приписку (для призовників).
Там же на сайте есть номера "гарячих линий" для украины и твоего города. Если не уверен в себе то перед визитом позвони в Киев и спроси - "Что мне делать если требуют справку с военкомата - куда писать жалобу Вам в Киев или прокуратуру. Если прокуратуру то в Киев или по месту". Я по такой схеме (звонок на "гарячую линию") себе загран оформлял ;-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 сен 2014, 07:56 
Борец

вчера сразу три должностных лица министр обороны Гелетей, зам министра обороны Кабаненко и советник президента О.Богомолец озвучили "о возможной четвертой волне мобилизации.
Военкомы разных областей после окончания третьей волны 6 сентября, сообщали что она в некоторых областях фактически провалена.
Вчера днем Порошенко кроме "аплодисментов" и "гарантий" ничего не услышал, вечером появляется инфа о мобилизации.
Это что? Готовится "финальная" рубка?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 сен 2014, 22:10 
Постоялец

den500 писал(а):
amigo* писал(а):
freeman john писал(а):

Сорри что не по теме. Нужный тебе сайт http://dmsu.gov.ua если точнее http://dmsu.gov.ua/posluhy/reestratsiya ... nnia-osoby
Внимательно читаеш необходимые документы - військовий квиток або посвідчення про приписку (для призовників).
Там же на сайте есть номера "гарячих линий" для украины и твоего города. Если не уверен в себе то перед визитом позвони в Киев и спроси - "Что мне делать если требуют справку с военкомата - куда писать жалобу Вам в Киев или прокуратуру. Если прокуратуру то в Киев или по месту". Я по такой схеме (звонок на "гарячую линию") себе загран оформлял ;-)

den500, спасибо большое за ссылки на "горячие" номера телефонов!!! Они делают магию. Сделал как ты советовал. Перед визитом позвонил и спросил, что делать, если требуют справку. Из области позвонили в паспортный стол и объяснили что к чему)) Так что в итоге не нужна ни справка, ни печати военкомата на заявлениях снятия/регистрации.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 сен 2014, 07:41 
Борец

freeman john писал(а):
озвучили "о возможной четвертой волне мобилизации

четвертая война проводится в военное время при прошедших предыдущих трех. У нас небыло даже второй! О какой четвертой речь? При четвертой автомат выдают даже не ходячим инвалидам

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 сен 2014, 08:00 
Борец

вот, что звонок животворящий делает :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 сен 2014, 09:00 
Борец

Кста, мое дело военкомат успешно пролюбил много лет назад, возникает вопрос - что из этого выйдет?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 26 сен 2014, 10:46 
Борец

ursus писал(а):
Кста, мое дело военкомат успешно пролюбил много лет назад, возникает вопрос - что из этого выйдет?

без бумажки ты какашка
а если нет человека, то нет и проблемы

вывод - призвать тебя не могут. если конечно сам не попхаешься туда, тогда на тебя заведут новое дело, точнее восстановят старое. в мирное время восстановить военные документы не проблема

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 25 ноя 2014, 11:35 
Борец

Чоловіки, які не досягли шістдесятирічного віку, повинні пройти обов’язкову медкомісію, не чекаючи повісток з військкомату

http://visnik-press.com.ua/?p=23471
Цитата:
14 листопада «Вісник» (місто Переяслав, Київська область) отримав телефонограму з міської ради – всі чоловіки редакції, які були зняті з військового обліку в минулі роки, мають з’явитися до військкомату та пройти медичну комісію. Першим вирушив до військкомату кореспондент газети Сергій Мевша, 49 років. Вміщуємо його репортаж.

У понеділок, 17 листопада, прихопивши військовий квиток, вперше за останні тридцять років прийшов до військового комісаріату з особистого питання. Працівниця військкомісаріату 4-го відділу з обліку рядового та сержантського складу Катерина Євсєєва, говорить, що при досягненні сорокарічного віку військовозобов’язані раніше автоматично знімалися з обліку. Нині чоловіки, які не досягли шістдесятирічного віку мають пройти обов’язкову медкомісію, не чекаючи повісток з військкомісаріату згідно з доповненнями до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» від 12 серпня 2014 року. Для цього потрібно з’явитися до військкомісаріату в будь-який час з військовим квитком та отримати направлення в поліклініку ЦРЛ для проходження медичної комісії.

– Третя хвиля мобілізації закінчена, а чоловіки і далі отримують повістки від військового комісаріату. Чому так відбувається? – говорить виконувач обов’язків військового комісара Володимир Лазоренко (43 роки). – На сьогодні, для того, щоб ми могли визначити стан здоров’я призовників, проводяться медичні комісії. Тому роздаються повістки на проведення медичних комісій. Боятись нічого не треба. Людина приходить на комісію, і визначається її придатність до військової служби. Четверта хвиля мобілізації не оголошена. Повістку на медкомісію можуть одержати призовники від 18 до 25 років та допризовники від 14 років. Указ Президента на призов на строкову військову службу ніхто не відміняв. Зараз проводяться медичні огляди. Я хотів би звернутися до військовозобов’язаних, які зареєстровані на території міста та району, з проханням з’явитися у об’єднаний військовий комісаріат для уточнення своїх персональних військово-облікових даних і проходження медичної комісії.

У поліклініці в кабінеті військово-медичної комісії медична сестра, секретар комісії Олеся Настич у картці медичного огляду, виданої у військкоматі, відмічає, яких спеціалістів-медиків необхідно відвідати, щоб отримати висновок про придатність до військової служби. Це фахівці кількох спеціальностей. Зокрема, терапевт, травматолог, хірург, невропатолог, отоларинголог, окуліст, дерматовенеролог, психіатр. Голова медкомісії Людмила Дубик каже, що вони обстежують чоловіків різного віку і якщо виявляють погіршення стану здоров’я, то таку людину одразу відправляють на додаткове обстеження в стаціонарне відділення. І лише після цього лікар робить висновок про придатність чи непридатність до військової служби.

Військово-медична комісія працює кожного дня з 8 до 12 години. Перед тим, як проходити обстеження в лікарів, необхідно здати на аналіз кров, зробити флюорограму та кардіограму, яку потрібно надати лікарю-кардіологу для розшифрування.

Цитата:
На виконання вимог НГШ ГК ЗСУ, КСВ ЗСУ, КВ ОК «Північ», оголошується набір добровольців серед офіцерів запасу, які проходили службу в Збройних силах на офіцерських посадах.

А також всіх офіцерів запасу до 60 років просимо прибути до Переяслав-Хмельницького військового комісаріату для уточнення облікових даних.

ТВО військового комісара Переяслав-Хмельницькогооб’єднаного міського військовогокомісаріату відокремленого підрозділу Київського ОВК майор В.Г. Лазоренко

18 листопада, отримавши результати вчорашніх аналізів та обстежень, проходжу огляди лікарів-фахівців. У коридорах поліклініки таких, як я, чоловіків небагато близько – двадцяти. Виділяється зграйка підлітків з другої міської школи, які проходять допризивну медичну комісію.

– Всі школярі нашого віку міста та району вже пройшли таку комісію, а про наш клас згадали тільки вчора, – говорить десятикласник Саша Бабак (фото на 1 стор.). – Шкільна медсестра зайшла до класу і повідомила, що сьогодні у нас медкомісія в поліклініці. В нашому класі 12 учнів, четверо хлопців, усі ми сьогодні тут. Скарг на здоров’я ні в кого з нас немає, тому ця процедура проходить швидко. Залишилось пройти останнього лікаря – хірурга, в нього теж проблем не буде, єдине що довго – потрібно роздягатись повністю, а потім вдягатися… Мені ще навчатися в школі майже два роки, але майбутню професію я обрав – пожежника, хоча моя мама хоче, щоб я став стоматологом… Якщо потрібно буде, піду служити до українського війська, у мене відмінна фізична підготовка – підтягуюсь на перекладині більше п’ятнадцяти разів, роблю «підйом-перевороти» і взагалі веду активний та здоровий спосіб життя.

Голова медкомісії Людмила Дубик встановлює остаточний висновок щодо придатності до служби Олександра Стригуна
Голова медкомісії Людмила Дубик встановлює остаточний висновок щодо придатності до служби Олександра Стригуна
Сорокачотирирічний працівник міської ради Олександр Стригун також прийшов на військову медичну комісію. Говорить, що служив в радянській армії на Уралі в ракетних військах. Не вагаючись, пішов до військкомату, коли дізнався, що відновлено переоблік військовозобов’язаних. Говорить, що пройти медкомісію теж корисно, з метою профілактики.

Віктор із села Циблі (прізвище та вік назвати відмовився), говорить, що місяць тому призивну комісію проходив його син, а тепер ось проходить і він. Говорить, що якщо буде тотальна мобілізація, то чи визнають його придатним для служби, чи не визнають пішов би до війська, аби тільки 19-річного хлопця не брали. «Я багато чого бачив в цьому житті, а що син?»

– У цьому році військова медична комісія працює без перерви з першої хвилі мобілізації, яка розпочалася в березні. – говорить головний лікар ЦРЛ Володимир Якименко. – У нас хороша співпраця з керівництвом військкомату, районною та міською владами. Лікарі, зайняті в роботі комісії, не скаржаться, всім зрозуміло, яка складна ситуація в країні. Для комісії ми знайшли просторе приміщення в поліклініці. Бувають екстренні випадки – у вихідні дні в приміщенні військкомату проводимо обстеження військовозобов’язаних для термінового відправлення до війська людей потрібних військових спеціальностей. Я задоволений роботою своїх підлеглих, адже окрім роботи в комісії, вони виконують свої звичні обов’язки – проводять прийоми хворих.

…Мене особисто військова медична комісія визнала тимчасово непридатним до військової служби (через травму ноги отриманої навесні цього року), але при оголошенні тотальної мобілізації воювати підуть усі: хтось – стріляти, а хтось набої підносити, кашу, борщ варити чи просто окопи рити.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2994 ]  На страницу Пред.  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 200  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа