Текущее время: 25 сен 2025, 23:47

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26312 ]  На страницу Пред.  1 ... 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281 ... 1755  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 16 дек 2013, 17:45 
Борец

Цитата:
Черкаси провели у ВР співочого ректора
Понеділок, 16 грудня 2013, 16:59

ОВК 194 обробила 100% апротоколів, згідно з якими перемогу одержав співочий ректор Київського університету культури Михайло Поплавський.
Згідно з даними, він набрав 53,54% - 37331 голос. За єдиного кандидата від опозиції Миколу Булатецького свої голоси віддали 35,87% - 25014 голосів.

Депутати від Партії регіонів в коментарях Українській правді висловлювали думку, що Поплавський може залишитись позафракційним.
Як відомо, за півгодини до закриття дільниць Булатецький закликав всіх своїх членів комісій та спостерігачів від опозиційних партій "відмовитися надалі брати участь у запропонованому фальсифікаторами сценарії". Причиною цього стало те, що працівники ДАІ заблокували офісу опозиції.
Через це представники кандидата, міжнародні спостерігачі та представники ЗМІ не встигли до 20:00 потрапити на виборчі дільниці.
Українська правда

И что там будет делать этот блазень, кроме протирания порток..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 дек 2013, 17:58 
Борец

Доктор Лайтман писал(а):
Цитата:
Черкаси провели у ВР співочого ректора
Понеділок, 16 грудня 2013, 16:59
ОВК 194 обробила 100% апротоколів, згідно з якими перемогу одержав співочий ректор Київського університету культури Михайло Поплавський.
Згідно з даними, він набрав 53,54% - 37331 голос. Українська правда

И что там будет делать этот блазень, кроме протирания порток..

как, а "Юний Орел", или "Кропива", кто будет петь?
кто может в Европарламенте сказать что у них есть "поющий" ректор?
а в ВРУ есть!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 дек 2013, 17:59 
Борец

Всё, хотели правды, вот вам она! Я один это знаю, молчал сколько мог, а теперь уже не могу молчать! Не буду передавать диалоги и всякие нюансы дела, строго по-сути.

Все спрашивают, кому было выгодно избиение студентов, если власти было не выгодно? А кто это сделал? ((с) Наша Раша). А где были депутаты и Руслана в тот момент? Так вот, правда в том, что это именно они, 190 оппозиционных депутата + Руслана, коварно переоделись в форму заблаговременно ими избитых святых людей - Беркутовцев и напали на ночной лагерь студентов! И соответственно никто не отдавал приказ на избиение, а патриоты Попов & Ко отстранены совершенно напрасно! Надо их вернуть и вручить по звезде Героя Украины!

Я даже более того скажу! Виноваты в срыве ассоциации не Януковощ с Азировым, а оппозиция. Они два года назад наняли артистов-пародистов из 95 квартала и команды "Зроблено в Україні", которые при поддержке злобных олигархов, на их телевизионных каналах, вели от имени первых руководителей страны пропаганду, что якобы правительство готовится подписать ассоциацию с Евросоюзом! А овощ и Азиров вообще были не в куГсе, их олигархи нагло обманули, а сами они телевизор не смотрят, в виду исключительной скромности и отсутствия этого блага цивилизации, поэтому не видели подмену самих себя! Всё, обвинительная база готова, всем оппозиционерам можно самим сдаваться в генеральную прокуратуру.

З.Ы. Ну как вам моя порция бреда? :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 дек 2013, 18:04 
Борец

freeman john писал(а):
как, а "Юний Орел", или "Кропива", кто будет петь?
кто может в Европарламенте сказать что у них есть "поющий" ректор?
а в ВРУ есть!

А что ему может помешать "петь"?
Тьху!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 дек 2013, 18:10 
Борец

Цитата:
У ГПУ заявили, що Клюєв до зачистки Майдану не причетний
Понеділок, 16 грудня 2013, 17:48

У Генпрокуратурі не знайшли доказів, що підтверджують причетність секретаря РНБО Андрія Клюєва до силового розгону Майдану 30 листопада.
Про це розповів перший заступник генерального прокурора Віталій Білоус, повідомляє "Інтерфакс-Україна".
За його словами, секретар РНБО Андрій Клюєв в понеділок самостійно прибув до слідчого управління, де і був допитаний.
"Свій прихід він пояснив бажанням дати свідчення у справі щодо подій на Майдані Незалежності. Слідство встановило, що Клюєв не має жодного відношення до подій, які відбувалися в ніч з 29 на 30 листопада на Майдані Незалежності", - сказав Білоус.
Як повідомлялося, відсторонений президентом з посади голови КМДА Олександр Попов на допиті в Генпрокуратурі 13 грудня заявив: розгін мітингу на Майдані в ніч на 30 листопада відбувся після того, як секретар РНБО Андрій Клюєв зажадав негайно встановити ялинку.
У понеділок ГПУ повторно викликала Попова на допит.

Конечно не причетний!! В то злощастное утро Рафик сам лично! пришоль в кабинет и сказал што ни в шьом не винават! Зашем не верить хорошему челавеку..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 дек 2013, 18:14 
Борец

Доктор Лайтман писал(а):
Конечно не причетний!! В то злощастное утро Рафик сам лично! пришоль в кабинет и сказал што ни в шьом не винават!

Ну раз он так сказал, тогда да, действительно невиноват :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 дек 2013, 18:34 
Борец

http://www.radiosvoboda.org/content/art ... 02694.html

Росія і Майдан. Путін наляканий гідністю українців.

Багато в Києві дивуються тому, що я так наполегливо нагадую на Майдані про «іншу Росію», що не мріє про відродження втраченої імперії, що не б’ється в істериці через бажання сусідньої країни підписати угоду про асоціацію з Європейським союзом, яка не ставиться до українців з тою неприхованою зневагою, яка майже вже не приховується високопоставленими російськими чиновниками – починаючи від самого президента Володимира Путіна і закінчуючи якимось безглуздим депутатом Державної думи.

Із Києва здається, що ніякої іншої Росії немає: за великим рахунком, середньостатистичний українець дізнається про Росію... з програм російського телебачення про Україну або ж із власних новин із виступами російських політиків або уривками з телевізійних програм московських пропагандистів. І йому починає здаватися, що Росія – це не література чи музика, яка ще недавно була для нього майже рідною, і навіть не двоюрідна сестра в Саратові, а дзеркало російської державності – Володимир Путін, дзеркало російської дипломатії – Сергій Лавров і дзеркало російської, перепрошую, тележурналістики – Дмитро Кисельов.

У відблисках цих кривих дзеркал справжня Росія втрачається, пропадає – і людині, що приїхала на Майдан з якого-небудь далекого містечка поблизу Одеси чи неподалік Тернополя, не віриться, що Росія може з’явитися саме завдяки його щирому бажанню хоч щось у своєму житті змінити. Між іншим, це так, саме так: українці стоять на своєму Майдані за росіян, білорусів, казахстанців – за всіх, з ким у них практично тотожні проблеми, які кожен житель пострадянського простору перерахує, не замислюючись.

Влада, яка визначає майбутнє країни, не рахуючись з думкою суспільства, цілком упевнена, що, як вона вирішить, так і буде, – хіба це тільки про Україну? Корумповане чиновництво, яке нещадно експлуатує країну і впевнене, що держава дана йому для грабежу, як завойоване дикою ордою місто, – хіба це тільки про Україну? Сервільна журналістика, позбавлена навіть умовної можливості розповідати правду про події, – екран для одного глядача, – хіба це тільки про Україну?

Власне, сама ідея європейського вибору отримала в українському суспільстві такий живий відгук саме тому, що обіцяла від усього цього позбутися, хоча б у віддаленій перспективі. Не випадково на останньому мітингу в зимовому Києві спеціально наголошували: справа навіть не в багатстві, справа – у гідності. В гідності, яка стала на пострадянському просторі практично віртуальної категорією. Сказати, що гідність повернулася в Україну, буде, все ж таки, не зовсім правильно. Вірно – вона з’явилася. Тільки історики майбутнього зможуть відповісти, чому і через що. Але сьогодні гості української столиці можуть з подивом констатувати, як багато інститутів, які здавалися імітацією, починають з появою цієї самої гідності функціонувати по-справжньому: і солідарність, і взаємовиручка, і громадянське суспільство.

Люди, що приносять приготовані ними на власній кухні продукти, можуть зустрітися на Майдані з бізнесменами, що забезпечують роботу «польових кухонь». Студенти рубають дрова разом із робітниками з Коломиї або Коктебеля. Про киян, які збіглися на Майдан у ніч останньої спроби штурму і зносу наметового містечка, я взагалі не говорю, тому що мені непросто передати словами те почуття гордості за співвітчизників, яке я відчув, побачивши, як буквально з усіх боків з’їжджаються в центр жителі міста, що пробудилося. Власне, це гідність і є.

І саме цього – а зовсім не угоди про асоціацію – так побоюються у Кремлі. Гідність – це Кощієва смерть. Російське керівництво давно забуло, що в країні є громадяни. Презирство, яке відчуває Володимир Путін до жителів Росії, можна порівняти хіба що з презирством, яке відчувають до своїх співгромадян інші пострадянські лідери. І раптом виявилося, що тисячі людей готові збиратися на площах і зимувати в наметовому таборі, тільки щоб не дати своїй країні замерзнути на морозі авторитаризму. Це дуже небезпечно для путінської Росії. Але це той приклад, який може рано чи пізно розтопити лід, який заважає живій воді допомогти становленню справжньої, «іншої» Росії і сусідніх країн.

Саме тому, коли я бачу на Майдані російські чи білоруські національні прапори і вільних людей під цими прапорами, я щоразу розумію, що бачу майбутнє.

Віталій Портников – журналіст Радіо Свобода

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 дек 2013, 18:37 
Борец

вафанкуло писал(а):
Саме тому, коли я бачу на Майдані російські чи білоруські національні прапори і вільних людей під цими прапорами, я щоразу розумію, що бачу майбутнє.

он воно...майбутнє..

Цитата:
Україна домовляється з РФ про 15 мільярдів і газ - ЗМІ
Понеділок, 16 грудня 2013, 15:02
http://www.epravda.com.ua/news/2013/12/16/408906/
Україна знаходиться в процесі переговорів з РФ по кредиту на загальну суму 15 мільярдів доларів, а також за цінами на газ.
Про це повідомляє агентство Bloomberg з посиланням на два джерела, знайомі з ситуацією, пише "Прайм".
За їх словами, Україна може отримати частину кредиту у розмірі 5 мільярдів доларів вже в поточному році.
У міністерстві фінансів РФ агентству підтвердили, що переговори йдуть, але повідомити якісь деталі відмовилися.
Раніше уряд України не зміг домовитися про кредит на 15 мільярдів доларів з Міжнародним валютним фондом.
Як відомо, 17 грудня в Москві пройдуть переговори президента РФ Володимира Путіна і його українського колеги Віктора Януковича.
Раніше, помічник президента РФ Андрій Бєлоусов не виключив, що Україна звернеться до Росії з проханням про кредит, і він буде оперативно наданий.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 дек 2013, 18:38 
Борец

artobstrel писал(а):
разгон студентов на Майдане и поведение силовиков возле АП вполне могли быть срежиссированы.
Доктор Лайтман писал(а):
Кем :?:
Нужно смотреть, кому это было выгодно. Я был на майдане поздно вечером 29 ноября. Настроение было упадническим, мне отчетливо стало понятно, что это конец. К чему было это ночное избиение? Логично предположить, что операцию по разгону спланировали ранее и когда впору было давать заднюю наоборот переусердствовали. Не исключено, что изначально планировалось спровоцировать студентов на агрессию и только потом побить, но ждать не стали. Остальные попытки спасти ситуацию результата не имели.

Я офицер запаса МЧС и знаю, что спецтехникой можно зачистить Майдан за час, но время, слава Богу, уже упущено. Не знаю, чем все закончится на этот раз, но точно можно сказать, что Украина в очередной раз доказала, что здесь есть гражданское общество, независимо от того, кто находится у власти.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 дек 2013, 18:40 
Борец

artobstrel писал(а):
Я офицер запаса МЧС и знаю, что спецтехникой можно зачистить Майдан за час

Какой майдан имеется ввиду? 10тыс 100 тыс или миллион?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 дек 2013, 18:45 
Борец

Доктор Лайтман писал(а):
Какой майдан имеется ввиду? 10тыс 100 тыс или миллион?
Имеется ввиду освободить проезжую часть улиц Крещатик и Институскую. Это даже можно сделать без мордобоя.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 дек 2013, 18:49 
Борец

и что, ты думаешь тушилы будут давить народ?
а по епалу?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 дек 2013, 18:50 
Борец

artobstrel писал(а):
Не знаю, чем все закончится на этот раз, но точно можно сказать, что Украина в очередной раз доказала, что здесь есть гражданское общество, независимо от того, кто находится у власти.

Кстати да... До 2015 уже не так далеко... и как Януковичу теперь "выигрывать" я не представляю.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 дек 2013, 18:51 
Борец

http://volianarodu.org.ua/uk/Gromadyans ... ykiv-ViDEO

phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 дек 2013, 18:52 
Борец

Найем на громадськом пришел с допроса в прокуратуре
Расспрашивали его и про Руслану, хотят и ее посадить

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26312 ]  На страницу Пред.  1 ... 275, 276, 277, 278, 279, 280, 281 ... 1755  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа