Текущее время: 24 ноя 2024, 15:34

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2994 ]  На страницу Пред.  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 200  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 29 июл 2015, 14:13 
Борец

Я, думаю що саме перше це нічого не підписувати і ні на що не погоджуватися, повідомити близьких щоб ті бомбили прокуратуру, міліцію. Об'явити голодування, вимагати виклику швидкої якоби погіршення здоров'я. До того ж де написано що на мед.комісію я повинен приходити з папкою всіляких довідок, завдання цієї комісії виявляти хвороби і саме на це потрібно настоювати. Якщо лікар нехтує ваші скарги, значить далі комісію не проходити, писати скарги, стукатися до воєнкома і вимагати втрутися та дати направлення на обстеження. На медкартці проходження комісії на полях написати свої хвороби. Головне щось робити

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2015, 15:21 
Постоялец

Еще зависит все от физических параметров призывника. Можно попытаться с боем прорваться через дежурного, если позволяет комплекция/навыки. С точки зрения закона вы не военный, поэтому дезертирство пришить не могут. Только в случае рукоприкладства есть вероятность загреметь по хулиганке. Вариант - запшикать газбаллоном дежурного и прорваться на улицу (тоже можно пойти по хулиганке и самому дыхнуть газку) или же, если позволяет устройство военкомата (у нашего районого, когда был там последний раз был плац небольшой, огражденный забором, через который можно было перелезть с определенной сноровкой). В теории, пока не подписана повестка на отправку или отказники всякие, привлечь за уклонение нельзя, но в нашем Гондурасе возможно все.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2015, 15:25 
Постоялец

planirovsshik писал(а):
Я, думаю що саме перше це нічого не підписувати і ні на що не погоджуватися, повідомити близьких щоб ті бомбили прокуратуру, міліцію. Об'явити голодування, вимагати виклику швидкої якоби погіршення здоров'я. До того ж де написано що на мед.комісію я повинен приходити з папкою всіляких довідок, завдання цієї комісії виявляти хвороби і саме на це потрібно настоювати. Якщо лікар нехтує ваші скарги, значить далі комісію не проходити, писати скарги, стукатися до воєнкома і вимагати втрутися та дати направлення на обстеження. На медкартці проходження комісії на полях написати свої хвороби. Головне щось робити

А така існує? Дають аркуш А-4 медичний листок, куди по суті недомедики тільки вписують статтю та пункт по якій ти годен/негоден. Жоден лікар не веде облік хвороб та скарг. Напишуть наприклад "Стаття 83(б)
Включено: вегетосудинна та нейроциркуляторна дистонія, встановлені в умовах стаціонару, що проявляються характерними синдромами вегетосудинних розладів G90, F45".

P.S. І ще, в руки тобі цей листок ніхто не дасть, недолікарі його передають самі в інший кабінет. Тому на полях нічого не зможеш дописати :)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2015, 15:29 
Борец

Висновки медкомісії можуть оскаржуватися.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2015, 15:30 
Постоялец

Starhunter писал(а):
Еще зависит все от физических параметров призывника. Можно попытаться с боем прорваться через дежурного, если позволяет комплекция/навыки. С точки зрения закона вы не военный, поэтому дезертирство пришить не могут. Только в случае рукоприкладства есть вероятность загреметь по хулиганке. Вариант - запшикать газбаллоном дежурного и прорваться на улицу (тоже можно пойти по хулиганке и самому дыхнуть газку) или же, если позволяет устройство военкомата (у нашего районого, когда был там последний раз был плац небольшой, огражденный забором, через который можно было перелезть с определенной сноровкой). В теории, пока не подписана повестка на отправку или отказники всякие, привлечь за уклонение нельзя, но в нашем Гондурасе возможно все.

1. Вместе c дежурным стоит мент.
2. Перелезть через забор можно, но перед медкомиссией у тебя заберут военный билет (и без расписки, считай украдут). Некоторые идут еще дальше, забирают паспорт (если че, скорей всего скажут, что ты его просто забыл).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2015, 15:32 
Постоялец

Jungle Bill писал(а):

Да, можуть, у вищій інстанції, тобто на обласній або міській. А де гарантія, що там не буде "брат за брата"?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2015, 15:34 
Борец

Так на який хрін брати з собою паспорт і військовий?

TAKITAK писал(а):
Jungle Bill писал(а):

Да, можуть, у вищій інстанції, тобто на обласній або міській. А де гарантія, що там не буде "брат за брата"?

100% будуть, але ви виграєте час. А у них часу нема.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2015, 15:40 
Борец

TAKITAK писал(а):
Jungle Bill писал(а):

До суду теж оскаржуються.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2015, 15:47 
Постоялец

Backfire писал(а):

TAKITAK писал(а):
Jungle Bill писал(а):

Без війскового квитка, тебе не "обслужать". Якщо по повістці прийдеш без нього, будуть давити, що ти не виконуєш обов'язки... А паспорт, береш, бо у повістці так написано, тіпа для звірки даних.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2015, 16:00 
Борец

planirovsshik писал(а):
завдання цієї комісії виявляти хвороби і саме на це потрібно настоювати.

Не правильно. Призивник сам зобов'язаний повідомити про свої хвороби.
planirovsshik писал(а):
Головне щось робити

Дуже прально. Згідний, на 100500.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2015, 16:09 
Постоялец

planirovsshik писал(а):
Якщо лікар нехтує ваші скарги, значить далі комісію не проходити, писати скарги, стукатися до воєнкома і вимагати втрутися та дати направлення на обстеження. На медкартці проходження комісії на полях написати свої хвороби. Головне щось робити

В Харькове патриот и волонтер АКА -Викинг (ага тот самый который беспилотники для армии делал). Тоже пытался всех врачей пройти и все нужные справки собрать. Один из немногих в Украине, кто получил 2-а года РЕАЛЬНОГО срока. И сейчас в ожидании апелляции. Причем его уже никто не оправдает. А в лучшем случае дадут условно. Совпадение?- не думаю!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2015, 16:18 
Борец

den500 писал(а):
planirovsshik писал(а):
Якщо лікар нехтує ваші скарги, значить далі комісію не проходити, писати скарги, стукатися до воєнкома і вимагати втрутися та дати направлення на обстеження. На медкартці проходження комісії на полях написати свої хвороби. Головне щось робити

В Харькове патриот и волонтер АКА -Викинг (ага тот самый который беспилотники для армии делал). Тоже пытался всех врачей пройти и все нужные справки собрать. Один из немногих в Украине, кто получил 2-а года РЕАЛЬНОГО срока. И сейчас в ожидании апелляции. Причем его уже никто не оправдает. А в лучшем случае дадут условно. Совпадение?- не думаю!

Йде геноцид народу. :evil:
З.І. Особливо активних його членів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2015, 16:29 
Борец

TAKITAK писал(а):
planirovsshik писал(а):

А така існує? Дають аркуш А-4 медичний листок, куди по суті недомедики тільки вписують статтю та пункт по якій ти годен/негоден. Жоден лікар не веде облік хвороб та скарг. Напишуть наприклад "Стаття 83(б)
Включено: вегетосудинна та нейроциркуляторна дистонія, встановлені в умовах стаціонару, що проявляються характерними синдромами вегетосудинних розладів G90, F45".

P.S. І ще, в руки тобі цей листок ніхто не дасть, недолікарі його передають самі в інший кабінет. Тому на полях нічого не зможеш дописати :)

Там в тому листку треба ще підпис свій поставити що згідний. Якщо хірург мене не послав на обстеження гастроскопією, то хай передає мій листок, я далі не піду поки не доб'юсь направлення. Коди хвороб ставить кожен лікар, чи вже комісія приймає рішення?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2015, 16:32 
Борец

TAKITAK писал(а):
Backfire писал(а):

TAKITAK писал(а):

Без війскового квитка, тебе не "обслужать". Якщо по повістці прийдеш без нього, будуть давити, що ти не виконуєш обов'язки... А паспорт, береш, бо у повістці так написано, тіпа для звірки даних.

Якщо я відмовлюся без розписки передавати військовий вони у мене силою заберуть? І на яких підставах я зобов'язаний їм передавати свій паспорт? Документи можна пред'явити без передачі. Не будуть "обслуговувати", йдемо до воєнкома і скандалимо.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 29 июл 2015, 16:36 
Борец

Backfire писал(а):

когось забирають просто з вулиці без паспорта і ВБ, і вони таки проходять якось комісію, але може і добре що так, є поле для маневрів

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2994 ]  На страницу Пред.  1 ... 152, 153, 154, 155, 156, 157, 158 ... 200  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа