Текущее время: 26 мар 2026, 00:34

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26313 ]  На страницу Пред.  1 ... 1455, 1456, 1457, 1458, 1459, 1460, 1461 ... 1755  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 10 май 2014, 16:39 
Борец

ssn писал(а):
Эмоционально конечно, но ты не понимаешь, домбасс защищает свой дом от захватчиков!

ssn,я понял.
А сепараторы и раssея - это освободители! ;)
В натуре,и чего это я.... :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2014, 17:34 
Борец

Rush писал(а):
Bodun, ты идёшь? ;)

Я как истинный русский - попиваю другую жидкость, которая к моему нику приводит)))
Не пью кофе. Еще когда слаломом занимался - нашугали, что он кальций из костей вымывает.
Изредка только, и только заварной. После грамм 800 коньяку или после 500-600 км за рулем.
В общем, будьмо)))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2014, 17:48 
Борец

Колорады, вы мне на другой вопрос ответьте - какого рожна Украина, которая ни с кем не воевала - фашисты, а Россия с прибалтийскими операциями 91, Дагестанами, Чечнями, Нагорными Карабахами, Абхазиями, Осетиями, Грузиями, Югославиями - миротворцы?
Может еще углубимся в Власовщину? Кстати именно флаг власовцев сейчас флаг России. И скажите, что это не фашистский флаг)))
И еще, нехер гнать на украинскую АТО. Они работают так чисто, что русским спецслужбам и не снилось - например Беслан. 334 погибших - из них всего 32 террориста. И 168 детей. И за это героев давали... Украинским тогда вообще хз чего дать.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 10 май 2014, 21:01 
Борец

Слегка отсербнув, я понял, чего надо давать украинским. Шефство над русскими спецслужбами))) Тогда там будет меньше смертей, инфа 146%. А силовикам - таки зп и ништяки))))
А еще, учитывая как родина моя охотно дает приют всякому сброду со всего экс-СССР и не только - предлагаю приговаривать наших ублюдков вместо тюрьмы - на поселение в России, куда севернее и восточнее))) И как приговоры звучать будут гуманно - 10 лет проживания в России)))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 май 2014, 15:12 
Борец

Проти Павліченків відкрили нову кримінальну справу
http://gazeta.ua/articles/np/_proti-pav ... avu/557114

Цитата:
Дмитра та Сергія Павліченків, які були засуджені за вбивство судді Сергія Зубкова, звинувачують у погрозах на адресу одного зі свідків, Олексія Наумця, розповів Gazeta.ua Дмитро Павліченко.

"Про те, що мене та мого сина звинувачують у чомусь, дізнався зі ЗМІ. Потім подали запит до Прокуратури. Там підтвердили: на нас завели кримінальну справу за погрози свідку Олексію Наумцю. Наумець проходив по справі з Зубковим як ліфтер будинку, де трапилося вбивство. Під час слухання справи у судах першої та другої інстанції він заявив, що не знає нас. Як ми могли йому погрожувати? Потім під тиском слідчого, Геннадія Рибки, Наумець раптом змінив думку і сказав, що впізнав нас", - говорить Дмитро.

"Рибка - недобросовісний слідчий, який фабрикує справи. Зараз він пішов на підвищення: працює у слідчому відділі, займається справою загибелі "Небесної сотні" - це взагалі кощунство".

За словами Павліченка, Прокуратура, ймовірніше за все, відкрила нову справу через його діяльність сьогодні.

"Я зайняв активну позицію, очолив Комітет захисту незаконно засуджених. Думаю, комусь це не сподобалося. Зараз ми виясняємо, коли з'явилися обвинувачення, хто їх написав, що із цим робити далі. Повідомили громадськість, працюємо із адвокатами. У нас є прямі докази фальсифікації справи по Зубкову і того, що ми були засуджені незаконно", - розповідає Дмитро Павліченко.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 май 2014, 17:45 
Борец

Изображение

:lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 12 май 2014, 22:01 
Борец

Цитата:
Вадим Трюхан

Нарешті країна отримує ті рішення, яких зачекалися вже всі і давно. Браво!
Жодна добра справа ніколи не буде марною. І не чекай вигоди чи подяки для себе - ти робиш її для всіх, тому зроби і забудь. Так казав покійний батько. Сьогодні Прем'єр #АрсенійЯценюк зробив вкрай важливу справу - підписав Меморандум про взаєморозуміння для української Антикорупційної ініціативи. Цим інструментом ми віддаємо нагляд за боротьбою з корупцією в незалежні руки. Лоббізм, родичі чи американські президенти навряд чи зможуть розтопити серця чиновників ЄБРР, ОЕСР, Американської торговельної палати. Вірю, що ніхто з нас цей шанс не змарнує. Пригадую, скільки здоров'я ми разом із #ScherbaOleksandr i Vitalii Tarasiuk поклали у 2013 р. на проштовхування цього документу. На відміну від Королевської, мої мрії таки збуваються ;)) Та й моральна сатисфакція не забарилася: цілком випадково зустрів зранку все керівництво ЄБРР у звичайній кав'ярні поруч із КМУ, які своєю щирою подякою підтвердили, що добрі справи марними не бувають

Жодна добра справа ніколи не буде марною. І не чекай вигоди чи подяки для себе - ти робиш її для всіх, тому зроби і забудь. Так казав покійний батько.
Сьогодні Прем'єр ‪#‎АрсенійЯценюк‬ зробив вкрай важливу справу - підписав Меморандум про взаєморозуміння для української Антикорупційної ініціативи.
Цим інструментом ми віддаємо нагляд за боротьбою з корупцією в незалежні руки. Лоббізм, родичі чи американські президенти навряд чи зможуть розтопити серця чиновників ЄБРР, ОЕСР, Американської торговельної палати. Вірю, що ніхто з нас цей шанс не змарнує.
Пригадую, скільки здоров'я ми разом із ‪#‎ScherbaOleksandr‬ i Vitalii Tarasiuk поклали у 2013 р. на проштовхування цього документу.
На відміну від Королевської, мої мрії таки збуваються ;))
Та й моральна сатисфакція не забарилася: цілком випадково зустрів зранку все керівництво ЄБРР у звичайній кав'ярні поруч із КМУ, які своєю щирою подякою підтвердили, що добрі справи марними не бувають

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 май 2014, 00:32 
Борец

phpBB [video]

эти все расследования бесполезны пока не уволить нахер всех прокуроров

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 май 2014, 21:41 
Борец

gaonws писал(а):
phpBB [video]

эти все расследования бесполезны пока не уволить нахер всех прокуроров

Не поможет.

1. http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webp ... 3511=50795
2. Закон о камерах не отменили
3. Есть еще немерянно разных законов, которые "напрацювали" эти полудурки-преступники, и продолжают в том-же духе.

Точная копия России. Пукнуть бесплатно нельзя. Управляемый административный бардак.
Местной власти фактически нет, зато президентские выборы можно сказать в самом разгаре.

Либо мы наберемься смелости признать что мы просто самостоятельно неспособны построить государство, и пригласим западных управленцев, либо увы и ах, еще до лета, мы станем Россией, похоронив на многие десятилетия и сотню, и майдан, и наше будущее.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2014, 00:05 
Борец

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2014, 16:38 
Постоялец

phpBB [video]

Хоч відео старе, але суть зрозуміла кожному..

Ех.. Ляшка треба в президенти. Він би всім показав де рак зимує.

Бо ті дібіли що стали зараз ніби депутатами від майдану, вони тільки й думають що про владу і про гроші, і щоб скоріше президента вибрати.

Вчора на сесії суки провалили закони щодо армії, а голосування що стосуються бабла - так вони швидко провели.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2014, 17:03 
Борец

ляшко клоун, працює зараз проти пороха, відтягує голоси, щоб блядь з косою хоч до 2 туру дойшла.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2014, 17:06 
Борец

домбас встает с колен

Цитата:
Світлана Овчаренко
Yesterday

Сьогодні я пізнала істину... про сепаратизм і голос юго-вастока. Прозріння відбулося не під деревом бодхі, а під фіалкою. Точніше, в господарському магазині з ніжним іменем "Фіалка".
Поки чоловік оплачував обраний товар (по секрету скажу, що це був 6-кілограмовий молот, якими щедро обдаровує покупців лише ця романтична торгова точка), я помітила в куточку отакий корисний у господарстві прилад, що пробудив ностальгічні спогади про дитинство та носіння води відрами.
Я не вірила своїм очам: це чудо техніки НОВЕ, коштує 900 грн і вироблене, якщо вірити ярличкові, у 2012 році!!! Виробник: ПАТ Электробытприбор, Мариуполь. Не вірите? Переконайтеся: http://www.wmdonbas.com.ua/.
Яка, нафіг, євроінтеграція? Яке перезавантаження, коли "Вот уже 50 лет ПАО "Электробытприбор" занимает почетное место на отечественном рынке бытовых стиральных машин.
Наша продукция конкурентоспособна, усовершенствована и модернизирована, полностью отвечает требованиям современного потребителя..."
І що, люди, котрі ходять щодня на роботу, щоб виробляти ОЦЕ, можуть бути готовими до змін???
Изображение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2014, 18:43 
Борец

ВЕЕЕЕЕЩЬ!!! :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 май 2014, 19:06 
Борец

Rush писал(а):
ВЕЕЕЕЕЩЬ!!! :lol:

ага, вставляєш у верхній пристрій пальці сепаратиста і так нііііжно питаєш - ти за Україну, блять :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26313 ]  На страницу Пред.  1 ... 1455, 1456, 1457, 1458, 1459, 1460, 1461 ... 1755  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа