Максим-Перепелица писал(а):
так вас бандерІвцІ І при срср ущЄмлялІ? )))
а давайте кроме второго языка ещё рубли введем. А что, удобно жителям прифрон... тьфу, приграничной зоны будет. Ещё может вторую конституцию, для удобства. И в армию по два раза... И налоги...
так они и стремятся к этому
только в лучших кацапских традициях: не только сами в говно лезут, но и других за собой тянут
как гражданин украины я лично возмущен, что какие-то апездалы нарушают мои конституционные права
Цитата:
Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. Від імені Українського народу права власника здійснюють органи державної влади та органи місцевого самоврядування в межах, визначених цією Конституцією.
Кожний громадянин має право користуватися природними об'єктами права власності народу відповідно до закону.
Власність зобов'язує. Власність не повинна використовуватися на шкоду людині і суспільству.
Держава забезпечує захист прав усіх суб'єктів права власності і господарювання, соціальну спрямованість економіки. Усі суб'єкти права власності рівні перед законом.
в непонятном желании зажмуриться в ссср, крымчане упиздили в парашку
вместе с моей квартирой
а также с землею, її надрами, атмосферним повітрям, водними та іншими природними ресурсами, які знаходяться в межах території України, природними ресурсами її континентального шельфу, виключною (морською) економічною зоною, що є об'єктом і мого права власності, як громадянина України.
я с ними не согласен категорически