Текущее время: 25 ноя 2024, 07:41

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2994 ]  На страницу Пред.  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 200  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 13 июн 2015, 17:40 
Борец

tischa76
Тю ты странный, конечно не думал за него Киселев думает !!! А нету это потому-что правосеки и бандеровцы с западной Украины заселили эти территории ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2015, 22:25 
Прохожий

tischa76 писал(а):
...ты ни разу не задумывался, почему на всех остальных территориях спокойно, никто не просится ни в Польшу, ни в Румынию...? (хотя Польша более "вкуснее" чем рашостан)
З такими темпами "пакращень" від нової влади я б не поспішав робити подібні прогнози і таке стверджувати. Адже ні для кого не секрет, що немало мешканців західних областей України мають угорські (найбільше), словацькі та польскі паспорти. Але, дякувати Богу, там поки що ВІДНОСНО спокійно...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 июн 2015, 23:12 
Борец

Вы не сравнивайте стремление к лучшей жизни и лояльность рашкостану.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 июн 2015, 01:06 
Борец

Генрих на неделю ушел из форума читать труды Ленина

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 июн 2015, 12:32 
Борец

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 июн 2015, 09:13 
Постоялец

Извините за офтоп.
Генри ушел на повышение квалификации :)
Его место тут же занял лефый :) уже насрал с три короба...
Конвейер однако.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 июн 2015, 18:33 
Борец

Бійців 51-ї бригади, які були в полоні можуть визнати “постраждалими” та “злочинцями”?
Цитата:
Изображение
Каральна система військової прокуратури добралась і до тих бійців, що перебували в полоні.

Саме так пише на своїй сторінці у фейсбук адвокат Василь Нагорний.

“Щоразу, коли звільняли наших полонених, всі щиро раділи і з полегшенням видихали – ну ось ще чиясь мати, дружина, дитина дочекались… Шоком для мене стало звернення вже двох бійців 51 ОМБР, колишніх полонених, за правовою допомогою, яких викликали у військову прокуратуру і запропонували підписати угоду про визнання вини та отримати «условку» (в разі відмови пообіцяли 5 років). По-перше з людських міркувань – це, м’яко кажучи, не порядно по відношенню до бійців, які пройшли знущання в полоні, по-друге якось дивно воно виходить: СБУ визнало полонених бійців потерпілими у кримінальних провадженнях, а прокуратура хоче визнати злочинцями… Ну хіба з нас росіяни не будуть сміятись?

Історія бойового шляху 24-річного розвідника, сержанта Володимира Козака така як і в тисяч інших хлопців призваних без медогляду за першою, «дикою» мобілізацією. Пройшов всю Донецьку та Луганську області. Якось, разом з побратимами взяв у полон 9 росіян, розраховував, що подякують, дадуть відпустку, але приїхали потрібні люди, пофоткалась і зарахували їхні заслуги собі.

25 серпня 2014 року Володимир Козак, разом з іншими бійцями потрапив в полон. Про ті дні він згадує не охоче. Йому повезло, у вересні обміняли… Далі госпіталь, відпустка, госпіталь, реабілітація, знову направили в Луцький госпіталь, але головний лікар чомусь сказав приїхати через 3 місяці. Поїхав у Володимир-Волинську частину – наказали сидіти дома і чекати дзвінка, щоб перевести його у військовий комісаріат. Сидів, чекав, ніхто так і не подзвонив. Далі демобілізація, аж 500 грн. «дємбєльських»… і як подяка за сумлінну службу – виклик до військової прокуратури, де повідомили, що він в січні самовільно залишив частину.

Про психологічний стан та стан здоров’я не буду говорити, я не лікар. Але коли Володя нещодавно в районній лікарні проходив обстеження, то лікар-окуліст подумала, що він знущається, коли каже, що бачить в неї на руці 7 пальців. Виявилось, що хлопець на одне око практично не бачить, лікарка каже, що це сталось на фоні стресу. Вже волонтери домовляються про обстеження…Та й в госпіталі ставили діагноз «посттравматичний синдром», але так і не довели справу до кінця. Ніякої матеріальної допомоги чи реабілітації за програмами не мав, бо відразу вийшов на роботу…”, – написав Василь Нагорний.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2015, 07:10 
Борец

На Львівщині воєнком отримав статус учасника бойових дій за кілька днів у зоні АТО

phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2015, 07:44 
Борец

Вот домой в села где я вырос вернулись демобилизованные военные, всего пока 5 человек из 20. Практически все с контузиями, 2 вообще почти оглохли. На сегодняшний день никто ни малейшей копейки на лечение не получил. Землю им выдадут 100%, жовтневая рада пообещала еще выдать им по 2000грн (и то только тогда, когда будут деньги на эту помощ), все лечения были только за счет волонтеров и людей к которым они обращались за помощью !!! Одного парня вообще нет в списках участника АТО не говоря уже об УБД !!! Вот така херня малята !!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2015, 12:54 
Постоялец

amaxim07 писал(а):
Вот домой в села где я вырос вернулись демобилизованные военные, всего пока 5 человек из 20. Практически все с контузиями, 2 вообще почти оглохли. На сегодняшний день никто ни малейшей копейки на лечение не получил. Землю им выдадут 100%, жовтневая рада пообещала еще выдать им по 2000грн (и то только тогда, когда будут деньги на эту помощ), все лечения были только за счет волонтеров и людей к которым они обращались за помощью !!! Одного парня вообще нет в списках участника АТО не говоря уже об УБД !!! Вот така херня малята !!!

а что ты хотел?, лично я , даже на секунду не сомневался что именно так все и будет((( лучше по контракту идти чем по мобилизации, тогда хоть надежда какая будет, а так.... пидоры одним словом(((

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2015, 22:54 
Борец

сталевар писал(а):
а что ты хотел?,

а сколько еще таких впереди... :?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 июн 2015, 03:51 
Борец

Ватник пытался в Рашку свалить :) :) :)

Цитата:
На Сумщині прикордонники затримали дезертира, який намагався виїхати в Росію
Четвер, 18 червня 2015 11:48

На Сумщині прикордонники затримали дезертира, який намагався виїхати в Росію

Учора, 17 червня, в пункті пропуску «Бачівськ» прикордонники відділу «Сопич» Сумського загону затримали військовослужбовця, якого розшукувала військова прокуратура за самовільне залишення військової частини та ухилення від військової служби.

Про це повідомили у Сумському прикордонному загоні Держприкордонслужби України.

Згідно з повідомленням, під час проведення прикордонного контролю мікроавтобусу «Volkswagen Transporter», який слідував на виїзд до Російської Федерації, прикордонники виявили та затримали 23-річного пасажира. За попередніми даними ними було встановлено, що чоловік являється військовослужбовцем однієї з військових частин Закарпатської області та був призваний під час мобілізації на особливий період. Також прикордонники з'ясували, що на даний час він розшукується за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 408 Кримінального кодексу України (дезертирство).

Чоловіка, пишуть у прес-службі загону, після проведення процесуальних дій передали співробітниками міліції.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 июн 2015, 08:04 
Постоялец

Еще немного новостей из Харькова. Судя по происходящему власть имущие дали воякам полную индульгенцию. Я по другому не могу объяснит такое циничное игнорирование законов.

phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 июн 2015, 08:21 
Постоялец

И еще.

phpBB [video]

Я вот не могу понять почему правозащитники говорят, что раз в законе незапрещено — то значит можно творить любой беспредел. Это такие правозащитники или подсадные специально пургу с экранов в уши вдувают?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 июн 2015, 08:42 
Борец

den500 писал(а):
И еще.

Я вот не могу понять почему правозащитники говорят, что раз в законе незапрещено — то значит можно творить любой беспредел. Это такие правозащитники или подсадные специально пургу с экранов в уши вдувают?

Бо вони п*здять, їм потрібно виконувати план по мобілізації. На скільки мені відомо, то ще жодної справи не порушено проти відмови від такого бл*дства.
Нещодавно був репортаж з якогось гуртожитка де повально забирали пацанів у військомат. Там один мужик давав інтерв'ю. Він казав що влетіли, вимагали паспорта. Він паспорт свій пред'явив, але віддавати в руки відмовився, вони його і не чіпали. Він залишився, а тих хто передав паспорта в руки, погрузили і повезли.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 2994 ]  На страницу Пред.  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 200  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа