Текущее время: 05 апр 2026, 08:54

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26313 ]  На страницу Пред.  1 ... 1310, 1311, 1312, 1313, 1314, 1315, 1316 ... 1755  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 07 мар 2014, 11:43 
Борец

http://fakty.ictv.ua/ua/index/read-news/id/1507052

Головний охоронець Януковича розповів про звички екс-шефа і про снайперів на Майдані (відео)
В'ячеслав Заневський, колишній громадянин РФ, який з середини 2008 до кінця 2012 року у формальному статусі позаштатного радника Президента очолював Службу безпеки Віктора Януковича розповів у програмі "Знак оклику" про колишнього шефа. Головний охоронець Януковича розповів про його звички, його найближче оточення, спецслужби РФ і України, силові спецпідрозділи СБУ, УДО, МВС і про снайперів на Майдані, передає Цензор.НЕТ з посиланням на ТВі. За словами Заневського, одразу після інавгурації Янукович змінився, став зарозумілим і гордовитим. "Напевно, найбільший мінус я бачу, що людина (Янукович - ред.) став царем. А різниця між президентом і царем в тому, що в царя не може бути все погано", - заявив колишній головний охоронець Януковича (див. 28 хвилину відео). Він також вважає, що потяга Януковича до надмірного багатства - це наслідок дитячих комплексів і тюремного минулого. Заневський підтвердив, що Янукович міг застосувати фізичну силу до своїх підлеглих. З-за чого, всі панічно боялися робити екс-президенту зауваження або йти до нього з поганими новинами.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2014, 12:18 
Борец

еще одного кренделя ПР убрали

Цитата:
Турчинов уволил председателя Киевской горгосадминистрации

Исполняющий обязанности президента Украины Александр Турчинов уволил председателя Киевской городской государственной администрации Владимира Макеенко.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2014, 12:35 
Борец

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2014, 12:49 
Борец

freeman john писал(а):
Исполняющий обязанности президента Украины Александр Турчинов уволил председателя Киевской городской государственной администрации Владимира Макеенко.

А вот этого может и зря...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2014, 12:51 
Борец

bodun писал(а):
А вот этого может и зря...

Согласен. Вроде бы, взял себя в руки под конец. Да и дело своё знает...

Кому-то дано превращать воду в вино, а кому-то - только кислород в углекислый газ и пищу в говно. © Noize MC.
Сообщение, не относящиеся к теме
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2014, 13:00 
Борец

;)

phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2014, 13:16 
Борец

Мне одному кажется, что без звезды этот венок напоминает огромное ОЧКО как символ новой власти?
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2014, 13:23 
Борец

bodun писал(а):
Мне одному кажется, что без звезды этот венок напоминает огромное ОЧКО как символ новой власти?
Изображение

Я якось по житті не стикаюсь з там всілякими "огромное ОЧКО", мені важко підтримате таке твердження.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2014, 13:33 
Борец

planirovsshik
У добродія погано працюють метод аналогій та почуття гумору?
Ще воно схоже на косу баборуля, хоча це теж очко.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2014, 13:36 
Постоялец

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2014, 13:47 
Борец

Народ, а можно, когда вставляете видео и картинки - убирать из https:// букву s? Спасибо.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2014, 13:49 
Борец

Цитата:
Добкин "нашелся" в харьковской прокуратуре
7 марта 2014 | 13:41 2545 просмотров

Глава Харьковской обладминистрации Михаил Добкин пришел в облпрокуратуру и сказал, что сбегать не собирался.

По словам Добкина, он только из СМИ узнал, что якобы прорвался через оцепление пограничников и скрылся в неизвестном направлении.
Другие материалы по теме:

"Я никуда не прорывался. Вчера я прилетел еще в начале первого из Москвы, спокойно прошел пограничный контроль. Единственная проблема, которая возникла, это сбой в работе компьютера, за словам пограничников. Я оставил свой ​​паспорт... я передал им его из рук в руки, они меня идентифицировали. Однако им предстояло провести какие-то действия с моим паспортом и компьютером... Мы с помощником вышли из аэропорта и где-то минут 30 прождали. Потом мой помощник общался с пограничниками и спросил, можем ли мы оставить паспорт. Мы уехали", - сообщил Добкин.

По его словам, он оставил пограничникам внутренний паспорт гражданина Украины. Он добавил, что во время прохождения пограничного контроля к нему не было никаких вопросов.

Напомним, ранее на своей странице в социальной сети Фейсбук министр внутренних дел Аваков сообщил, что Добкин вместе с охранником несанкционированно прорвались сквозь пограничный пункт контроля в Харькове. При этом он бросил паспорт, сел в автомобиль и вместе с помощником скрылся в неизвестном направлении.
Источник: Новости Facenews - http://www.facenews.ua/news/2014/191625/

:lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2014, 14:22 
Борец

Цитата:
Брати Капранови:

Тільки не кажіть нам більше про "європейські цінності". Європейські цінності - це "висловлювати стурбованість", коли у нас стріляють в людей. А українські цінності - це сміливо іти під кулі. Асоціацію, звісно, підписати доведеться, щоб викрутитися з теперішньої ситуації, але щодо ЄС - тут уже інше питання. Ми ще подумаємо, чи приєднувати ЄС до України :):)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2014, 14:30 
Борец

Цитата:
Людей розстрілювали снайпери СБУ і МВС, - Москаль
Новини / Новини України
сьогодні, 14:15

Джерело: spilno.tv
Використання снайперів на Майдані було передбачено спецопераціями «Хвиля» і «Бумеранг». Було кілька груп снайперів – з СБУ («Альфа») і МВС (спецпідрозділи ВВ і «Сокіл»).

Про це в інтерв’ю виданню DT.ua розповів народний депутат від «Батьківщини» Геннадій Москаль.

За його словами, наказ застосувати зброю спецпідрозділам МВС міг віддати тільки Віталій Захарченко. Щодо «Альфи», то їй віддати наказ стріляти мали повноваження екс-голова СБУ Олександр Якименко або його перший заступник Тоцький. Однак дозвіл на введення в дію спецоперацій «Хвиля» і «Бумеранг» дав особисто Янукович, стверджує нардеп.

Москаль також розкритикував заяви голови СБУ Валентина Наливайченка і міністра внутрішніх справ Арсена Авакова про те, що стрілянину спровокували снайпери, які представляли «третю силу».

«Ці зроблені в унісон заяви є не чимсь іншим як намаганням відбілити СБУ та МВС. В оприлюднених мною документах про введення в дію силових спецоперацій названі снайперські групи конкретних українських спецпідрозділів. Там-таки вказані їхні точки дислокації, прізвища відповідальних, позивні снайперів, які збігаються з даними перехоплених радіопереговорів. Снайпери були розміщені по всьому периметру території протистояння, то як туди могли затесатися якісь іноземці? Яка «третя сила» приснилася Авакову з Наливайченком?», - дивується Геннадій Москаль.

Нардеп також заявив, що новий голова МВС Арсен Аваков не знає, як розслідувати усі ці справи.

«Не замінив апарат МВС, то хто документуватиме злочини, - вони самі на себе? Простіше все скинути на «третю силу» й нічого не робити. Але ж, крім кривавого побоїща 18-20 лютого на Інститутській, були й інші події», - зазначив Москаль.

«Усе, що зробив Аваков, - розформував «Беркут». Тепер залишається перейменувати Внутрішні війська в Національну гвардію, і притягувати до кримінальної відповідальності буде нікого, бо не залишиться ні «Беркуту», ні ВВ», - додав він.

Москаль переконаний, що при Авакову і Наливайченку винні у масових вбивствах людей не будуть покарані.
Джерело:
ZAXID.NET

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 07 мар 2014, 14:32 
Постоялец

Вчера в Донецке арестовали Губарева

сегодня там вот такое

Новые власти тупые или специально страну добивают ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26313 ]  На страницу Пред.  1 ... 1310, 1311, 1312, 1313, 1314, 1315, 1316 ... 1755  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа