Текущее время: 07 ноя 2024, 01:35

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 4010 ]  На страницу Пред.  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 268  След.

какие языки должны быть государственными ?
только украинский 70%  70%  [ 167 ]
русский и украинский 30%  30%  [ 70 ]
Всего голосов : 237
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 17:36 
Борец

legionary писал(а):
artobstrel писал(а):
Пока пидорашка не напала никто особо не переживал о засилье кацапского в школах, вузах, СМИ и т.д. Теперь все иначе так что любые сравнения со странами, где войны нет - неуместны.

европа воевала всю свою историю, только в последнее время чуть подустали от войн и их почти нет, войны шли столетиями, с переменным успехом для всех сторон, карта перекраивалась каждые 10-20 лет, и все равно, по итогу, никому в голову не приходило закрывать British School во Франции например, или из-за коммунистической угрозы закрывать "пельменную" с балалайками где-нибудь там же.
ну причем тут язык к войнам?

Про Sudetenland розкажіть

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 17:38 
Борец

legionary писал(а):
planirovsshik писал(а):
Думаю це для тебе більш потрібно для порівняння, ти завжди порівнюєш різні речі, чому б в Африці не "знайти" чогось для порівняння? :lol:

я сравниваю УССР с европой, а тебя носит то к РФ, то в Африку, ну если это для тебя критерий, то почему бы и нет? да, я думаю в РФ есть линейки, но Африке вряд ли, там были белые люди в пробковый шлемах и кое-как научили туземцев жить

А, ти порівнюй з Прибалтійськими країнами, вони ближче до нас і у них такі ж проблеми. Як будемо в європі, тоді поговоримо про їх цінності. А, до кацапів мене носить, тому що там мешкають господарі тик рабів що живуть в Україні

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 17:44 
Постоялец

порівнюють Україну з Європою вже?
Штати відпали...
І часто ти в Франції буваєш?
Бо, як би там деякий час пожив, то зрозумів, що англійська тобі на фіг не знадобиться, що більша частина французів, які "обоже вивичили англійську" в сфері обслуговування вперто спілкуватись з тобою будуть французькою.
В франції слідкують за тим, щоб меньше використовувати у змі та в наукових сферах запозичені слова, ще й примущують знаходити якісь французьки аналогії - і це на державному рівні. Франкомовні митці та діячи культури отримують ґранти від ФР - теж промовчимо. Усіляки льготи стосовно ротацій франкомовної продукції...

Зараз і Європа відпаде :lol: у російськомовного мігранта. Буду щось інше впарювати. А навіщо друга державна російська мова в Україні так і не пояснив?
Які покращення це дасть? Це виведе російські війська з території України? Додасть коштів до бюджету? :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 17:59 
Борец

planirovsshik писал(а):
А, ти порівнюй з Прибалтійськими країнами, вони ближче до нас і у них такі ж проблеми.

хорошо, давай сравним, что именно ты хочешь сравнить?
planirovsshik писал(а):
Як будемо в європі, тоді поговоримо про їх цінності. А, до кацапів мене носить, тому що там мешкають господарі тик рабів що живуть в Україні

ну у совков либо "рабы", либо "господа", только вертикальные связи понятны им, как у собак :) каким образом кацапия мне "господа", расскажи? русский мой родной и без кацапов, у них акцент между прочим другой, а у меня украинизмов полно в речи

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 18:13 
Борец

В Прибалтике вообще фошизды, мышебратья даже дворником не могут устроиться без знания государственного языка.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 18:16 
Борец

legionary писал(а):
planirovsshik писал(а):
А, ти порівнюй з Прибалтійськими країнами, вони ближче до нас і у них такі ж проблеми.

хорошо, давай сравним, что именно ты хочешь сравнить?
planirovsshik писал(а):
Як будемо в європі, тоді поговоримо про їх цінності. А, до кацапів мене носить, тому що там мешкають господарі тик рабів що живуть в Україні

ну у совков либо "рабы", либо "господа", только вертикальные связи понятны им, как у собак :) каким образом кацапия мне "господа", расскажи? русский мой родной и без кацапов, у них акцент между прочим другой, а у меня украинизмов полно в речи

"а у меня украинизмов полно в речи" - Тому ти для українців кацап, а для кацапів хохол. Я теж інколи вживаю кацапські слова, мене син постійно поправляє - я йому вдячний. Все таки чистота мови - це класно!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 18:22 
Борец

planirovsshik
"кацап" я только для таких долбоебов как ты, для нормальных людей я украинец, по происхождению и гражданству

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 18:29 
Борец

legionary писал(а):
planirovsshik
"кацап" я только для таких долбоебов как ты, для нормальных людей я украинец, по происхождению и гражданству

кацап він і в Африці кацап. Візьми любого кацапа і відправ будь-куди, він всюди буде язикати кацапською і кричати що його утєсняют.
До речі, я ще не зустрічав жодного задоволеного чимсь кацапа, кацапи завжди всім невдоволені, це видно у них карма така

Последний раз редактировалось planirovsshik 04 фев 2017, 18:30, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 18:30 
Постоялец

ти - балабол російськомовний :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 18:32 
Борец

ЗАСПІВАТИ “ЧЕРВОНУ РУТУ”: ЯПОНЕЦЬ ВИВЧИВ УКРАЇНСЬКУ МОВУ ЗА РІК
http://lovelylife.in.ua/zhyttya/zaspivaty-chervonu-rutu-yaponets-vyvchyv-ukrayinsku-movu-za-rik.html?_utl_t=fb
Цитата:
ВПЕРШЕ ЮНАК ПОЧУВ ПРО КРАСУ УКРАЇНИ В ШКОЛІ.

Старанням 26-річного Юсуке Кашивагі з Токіо може позаздрити будь-який українець, який поки що не зміг оволодіти державною мовою.

Історія любові до України та її культури робітника з Токіо.

Изображение

За словами хлопця, вперше він почув про Україну на уроках історії. “На уроках з історії нам розповідали про країну, розташовану у самому центрі Європи, багату чорноземами, у якої є море, гори. Ще тоді мені стало дуже цікаво, як живеться людям в такій красивій місцевості. Потім я познайомився в Японії з українцем, який навчався в Токіо, ми дуже здружилися. Коли я закінчив навчання, то запросив мене погостювати в Україну, я з радістю погодився”, – згадує Юсуке, за словами якого в Україну він поїхав, знаючи лише слова “привіт” і “дякую”.

Після першої поїздки в країну його мрії, де він відвідав Київ, Львів, Одесу, Ужгород та Ялту, японець зрозумів, що хоче говорити з другом на його рідній мові. Юсуке докладно описав, як вчив українську.

Спочатку вивчив український алфавіт, адже в ньому тільки 32 букви, тоді як в японській мові – більше двох тисяч символів. Далі слухав відеоуроки в Інтернеті, намагався правильно вимовляти звуки, розрізняти голосні і приголосні. По складах почав читати через місяць, потім настала черга усної мови. Вивченню української мови японець приділяв по годині в день. За його визнанням, найбільше йому допомагали українські пісні, які він спеціально перекладав по кілька годин на день. Найважчим виявилося вивчити граматику і правильно вимовляти слова. Для цього майже кожен вечір він старанно сідав біля екрану комп’ютера і слухав новини українською мовою, повторюючи слова телеведучих. Сьогодні Юсуке вже готовий розширити коло друзів в Україні і заспівати з ними “Червону руту”.
Джерело: styler

Последний раз редактировалось planirovsshik 04 фев 2017, 18:32, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 18:32 
Борец

planirovsshik писал(а):
До речі, я ще не зустрічав жодного задоволеного чимсь кацапа, кацапи завжди всім невдоволені, це видно у них карма така

да нет, рагуль, это вы как раз недовольные, есть закон о региональных языках, всех он устраивает, только вам уебкам рагулям не сидится, надо что-то ввести непременно такое чтобы жить стало тяжелее всем, вы и есть отбросы, шариковы

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 18:38 
Борец

planirovsshik писал(а):

плять, ну и что в этом такого? вам удивительно что спивучу вообще кто-то учит не из под палки? :) да, языки люди учат, кому нужно или интересно просто, а сколько украинцев выучили японский до уровня разговорного? только я троих знаю, ну и? о них пишут в японских газетах наверное? да нет, не пишут

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 18:40 
Борец

legionary писал(а):
planirovsshik писал(а):

да нет, рагуль, это вы как раз недовольные, есть закон о региональных языках, всех он устраивает, только вам уебкам рагулям не сидится, надо что-то ввести непременно такое чтобы жить стало тяжелее всем, вы и есть отбросы, шариковы

І що той твій закон написаний в маааацквє дав? Засрав весь ефір на телебаченні і радіо твоїми сраними кіркоровими і тупими кацапськими серіалами? Породив тупорилих які не знають державної української мови? Що хорошого зробив кацапський закон для України? Це ти шаріков, нав'язуєш українцям мову агресора. Такі як ти привели війну в Україну, бо сакральний кацап хуйло вирішив захищати от таких шарікових як ти і розпочав війну в Україні. Так само як і ти думав що в Україні всі кацапи, а вияснилося що таких як ти шарікових, дуже мало, просто їх чути бо вони гавкають як шавки от і все

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 18:48 
Борец

legionary писал(а):
planirovsshik писал(а):

плять, ну и что в этом такого? вам удивительно что спивучу вообще кто-то учит не из под палки? :) да, языки люди учат, кому нужно или интересно просто, а сколько украинцев выучили японский до уровня разговорного? только я троих знаю, ну и? о них пишут в японских газетах наверное? да нет, не пишут

Приємно що японець вивчив українську, а кацапи які живуть в Україні на це не здатні

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 18:49 
Борец

planirovsshik
ну вот ты и хуйлу веришь, что он кого-то защищать прилез, с РФ постоянно ровняешься, вышиватник поправь, уебок сепарский :lol:

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 4010 ]  На страницу Пред.  1 ... 128, 129, 130, 131, 132, 133, 134 ... 268  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа