Текущее время: 07 ноя 2024, 02:44

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 4010 ]  На страницу Пред.  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 268  След.

какие языки должны быть государственными ?
только украинский 70%  70%  [ 167 ]
русский и украинский 30%  30%  [ 70 ]
Всего голосов : 237
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 15:44 
Борец

planirovsshik писал(а):
тепер що, чоловікам приходити на перше вересня в юбках?
взагалі здуріли

конечно, вы же ходите на линейку в вышиванках, вот и они приходят на 1-е сентября на линейку в юбках, стоят и слушают об Уоллесе стихи, заслушивают гимны, ветеранов той войны, первоклашек в юбке носят ну и т.д., ты же был на линейках, не знаешь чтоли?

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 15:48 
Борец

вот чего бы я хотел, так попасть на линейку в Бразилию, там старшеклассницы наверняка тоже в национальных костюмах :D прямо с парада
Сообщение, не относящиеся к теме
Изображение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 16:08 
Борец

просто, а по3,14...ть ... в субботний день не интересно.

пока.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 16:17 
Борец

legionary писал(а):
planirovsshik писал(а):
тепер що, чоловікам приходити на перше вересня в юбках?
взагалі здуріли

конечно, вы же ходите на линейку в вышиванках, вот и они приходят на 1-е сентября на линейку в юбках, стоят и слушают об Уоллесе стихи, заслушивают гимны, ветеранов той войны, первоклашек в юбке носят ну и т.д., ты же был на линейках, не знаешь чтоли?

А, в Африці кажуть є племена що людей їдять, у них першого вересня взагалі нема, вони не совки? :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 16:22 
Борец

planirovsshik
ну я постеснялся УССР сравнивать с Африкой, может и зря конечно, но если ты настаиваешь, то да, наверное :)

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 16:23 
Постоялец

про зустріч з ветеранами... у штатах у листопаді та наприкинці травня є дні - коли з ветеранами школярі зустрічаються, а у травні, навіть, вихідні в них додаткові з приводу згадати та вшанувати "захисників" США
стосовно 1 вересня, деякі починають вчитись у сепрні, деякі на початку вересня - але усіляких годин присвячених "моя країна", "мій прапор", "гімн сша" і т.п. там вистачає. При чому цій темі може присвятити свої учбові години викладач хімії та фізики.
Й "лінійки" - в таких країнах теж є, просто вони відозмінені. Там директор школи може збирати дітей хоч кожен тиждень й влаштовувати усіляки "патріотичні" заходи - збір коштів для американських війскових, для малювання вітаннячок американському якомусь послу, який з цього міста і т.п., якщо батьківський комітет на заволає.

Таке є й у Японії, ПАР, Британії та... Рф, також.
Чому це засуджують в Україні - російськомовні емігранти, мені не зрозуміло.
Система освіти - гівно в Україні, бо багато нефахівців працює, які наприклад, були не в курсі, що є спеціалізовані школи та класи=))), вища освіта нивілюється низкоякісними накльопаними вузами - так.
Мінусів в Україні багато. Й невідомо коли виправимо.
Але ж... до чого тут россійська мова друга державна? :lol:
Як можна утискати людину в Чорногорії, яка відмовляється, навіть, від права голосу.
А тільки тявкає звідти? :mrgreen:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 16:28 
Борец

writer писал(а):
Там директор школи може збирати дітей хоч кожен тиждень й влаштовувати усіляки "патріотичні" заходи - збір коштів для американських війскових, для малювання вітаннячок американському якомусь послу, який з цього міста і т.п., якщо батьківський комітет на заволає

да-да, "родительский комитет" в школах США, сбор денег в помощь голодающим детям Германии, все как у вас, только у вас лучше :lol:

пиздец какой :shock: срочно безвиз нужен, чтобы этих дебилов шариковых брать носом и тыкать, пусть покажут родительские комитеты, пусть покажут "видоизмененные линейки" и т.д.

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 16:44 
Постоялец

так-так,
а ще можуть бути збори та ярмарки, щоб діти та батьки прийняли участь у зборах коштів для закупівлі чогось для потреб школи :lol:
ще й за вищу освіту батькам доводиться часто платити, а дітям брати кредити для навчання, навіть... на медсестру :mrgreen:

повернемось до дня прапора, як пам'ятаю, то день прапора започаткований школьним вчителем у США :lol: коли він підняв прапор у школі. І там довга історія, яку вам розповість середньостатистичний школяр, бо в школах ця традиція лишилась і у цей день є учбові години, коли про це говорять й проводять паралелі з сучасністю :mrgreen:

про зустрічі з ветеранами щось скажеш?
Ну і ти так і не відповів, як там у Чорногорії з російськомовними садками, школами, навчальними закладами? Задоволений? Як там держслужбовці до тебе - російською ж виключно звертаються? :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 17:04 
Постоялец

мені не треба безвіз, можеш перерахувати пару десятків тисяч євро, я тобі нову фото та відеодоповідь зроблю, про американські школи та їх проблематику, шапошніков зі смалієм будуть кусати лікті :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 17:09 
Борец

legionary писал(а):
planirovsshik
ну я постеснялся УССР сравнивать с Африкой, может и зря конечно, но если ты настаиваешь, то да, наверное :)

Думаю це для тебе більш потрібно для порівняння, ти завжди порівнюєш різні речі, чому б в Африці не "знайти" чогось для порівняння? :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 17:20 
Борец

Пока пидорашка не напала никто особо не переживал о засилье кацапского в школах, вузах, СМИ и т.д. Теперь все иначе так что любые сравнения со странами, где войны нет - неуместны.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 17:21 
Борец

planirovsshik писал(а):
Думаю це для тебе більш потрібно для порівняння, ти завжди порівнюєш різні речі, чому б в Африці не "знайти" чогось для порівняння? :lol:

я сравниваю УССР с европой, а тебя носит то к РФ, то в Африку, ну если это для тебя критерий, то почему бы и нет? да, я думаю в РФ есть линейки, но Африке вряд ли, там были белые люди в пробковый шлемах и кое-как научили туземцев жить

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 17:28 
Борец

artobstrel писал(а):
Пока пидорашка не напала никто особо не переживал о засилье кацапского в школах, вузах, СМИ и т.д. Теперь все иначе так что любые сравнения со странами, где войны нет - неуместны.

европа воевала всю свою историю, только в последнее время чуть подустали от войн и их почти нет, войны шли столетиями, с переменным успехом для всех сторон, карта перекраивалась каждые 10-20 лет, и все равно, по итогу, никому в голову не приходило закрывать British School во Франции например, или из-за коммунистической угрозы закрывать "пельменную" с балалайками где-нибудь там же.
ну причем тут язык к войнам?

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 17:35 
Борец

legionary писал(а):
artobstrel писал(а):

европа воевала всю свою историю, только в последнее время чуть подустали от войн и их почти нет, войны шли столетиями, с переменным успехом для всех сторон, карта перекраивалась каждые 10-20 лет, и все равно, по итогу, никому в голову не приходило закрывать British School во Франции например, или из-за коммунистической угрозы закрывать "пельменную" с балалайками где-нибудь там же.
ну причем тут язык к войнам?

Україна зазнала 300 років поневолення від кацапів і по Україні пройшло дві світові в один бік, а потім назад. Я вже не кажу наслідки кацапізма в голодоморі, у виселенні і т. д . І, питання українізації якраз стоїть на фоні кацапізації. Де ще такі є приклади в європі?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 фев 2017, 17:35 
Борец

Когда Япония жахнула по Перл-Харбору, япошки жившие в США как-то приуныли. А потом все наладилось. Вот и Украина отдохнет от войны и тоже будет очень толерантной.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 4010 ]  На страницу Пред.  1 ... 127, 128, 129, 130, 131, 132, 133 ... 268  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа