Текущее время: 27 ноя 2024, 02:20

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 9130 ]  На страницу Пред.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 609  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 24 сен 2016, 00:02 
Борец

"«Мне всё это надоело, сколько можно теперь этих русских? Телепаемся на одном месте!» — недовольный Лукашенко выдал жаркую речь"

phpBB [video]

https://youtu.be/nxZBEfLJAKc

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2016, 07:29 
Борец

phpBB [video]

Цитата:
У російському місті Армавір (Краснодарський край) злочинці викрали чоловіка, перевезли у багажнику та спалили його. За попередньою інформацією, вбивці били жертву кришкою багажника по голові, заштовхуючи всередину, потім відвезли до лісу у районі бази відпочинку, де вдарили чоловіка ножем та спалили у власному автомобілі. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на "Российский Диалог".

19 вересня у лісі Армавіру було знайдено спалену автівку, у багажнику якої знаходився обгорілий труп 47-річного чоловіка.

Очевидці зафіксували на відео, як двоє злочинців кидають у багажник чоловіка, який відчайдушно відбивається, кричить та кличе на допомогу, з останніх сил намагається втекти. Пізніше саме його труп знайшли у лісі.

Очевидці лише погрожували злочинцям запам'ятати номер їх автомобіля, а у поліцію про інцидент не повідомили. Після оприлюднення відео в мережі стало відомо, що у федеральних розшук об'явлено 25-річного Станіслава Притулу та 28-річного Ігора Малеєва. Відкрито кримінальне провадження. Мотив вбивць ще не встановлено.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про вбивство у Росії Жиліна, а також екс-гендиректора "Газпром Салават" та керівника "Президент Сервіс" при Управлінні справами Путіна. Тим часом в Україні вбили помічника терористів, директора фірми "Капарол", батьків бойовика Плотницького, та дивним чином (як пишуть ЗМІ) загинув Андрій Таранов з АП. Деякі експерти вважають, що це серія вбивств, пов'язаних між собою.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2016, 09:00 
Борец

Ребекка Гармс: У виборах на Донбасі під дулом пістолета нема жодного сенсу
Цитата:
22.09.2016
Перемир'я порушують переважно проросійські бойовики, а політичну частину домовленостей слід виконувати після виведення зброї, говорить в інтерв'ю DW євродепутатка Ребекка Гармс. Вона щойно повернулась з Донбасу.
Ребекка Гармс

Изображение
Ребекка Гармс

Одразу після повернення депутатки Європарламенту від фракції Зелених Ребекки Гармс з її поїздки на схід України, редакції DW вдалося поспілкуватися з нею в Києві. Метою подорожі Гармс було з'ясувати актуальний стан справ на Донбасі а також побачити на власні очі, як виконується анонсоване сторонами конфлікту перемир'я. Ми поговорили із євродепутаткою про те, що вона змогла побачити на власні очі під час своєї подорожі, про перспективи мирного процесу, а також про її враження від боротьби з корупцією в Україні.

Сообщение, не относящиеся к теме
DW: Пані Гармс, ви нещодавно повернулися із сходу України. З огляду на ваші враження, ви вірите у перспективу мирного врегулювання на Донбасі?

Ребекка Гармс: Щоразу, коли я повертаюся зі сходу України, я розумію, що найважливішою передумовою для найкращого розвитку подій у країні та особливо на Донбасі є припинення бойових дій та загибелі людей. Але останні відвідини показали, що навіть після угоди про припинення вогню продовжують стріляти і гинуть люди. І це лякає. Я була в лікарні у Дніпрі, і там навіть після підписання угоди продовжували поступати тяжко поранені, серед них був хлопець, що знаходився на межі життя й смерті. Все, що ми обговорюємо заради майбутнього України, лише тоді зможе бути справді реалізованим, коли припиниться ця війна. І ми маємо докладати до цього усіх зусиль, адже Мінські угоди й досі залишаються невиконаними.

Словацький прем’єр Роберт Фіцо нещодавно заявив, що Україна робить менше за Росію для реалізації Мінських домовленостей. Він має підстави так стверджувати?

Вислови прем’єр міністра Словаччини Фіцо є важливими, тому що він та його уряд зараз очолюють Раду ЄС, і він говорить не лише як голова словацього уряду, але й як людина, що стоїть на чолі цієї інституції. Я думаю, що те, що він зробив, не є несподіванкою для тих, хто його знає. Він належить до політиків-популістів Європейського Союзу.

Ми можемо сказати, що Україна не виконала якусь частину зобов’язань, які б дозволили встановити мир на сході країни?

Я слідкую уважно за звітами ОБСЄ. Але нещодавно один з дуже поважних німецьких журналістів Frankfurter Allgemeine Zeitung Конрад Шуллер проаналізував ці звіти за декілька місяців поспіль і дуже чітко встановив те, про що навіть у самому ОБСЄ не наголошують, - переважна більшість порушень мінських домовленостей відбувається з боку так званих сепаратистів, а не з боку України. Так, українці також порушують, але в набагато меншому масштабі. До цього слід додати, що Україна є країною, на яку напали. Росія, в будь-якому разі, стоїть за цією агресією. Без російської зброї, без російських грошей, без бійців із Росії, без офіцерів російської армії, які координують численні процеси, сепаратисти взагалі не були б в змозі протистояти українській армії тим чином, як вони це зробили.

У Києві наполягають на тому, що мінські домовленості треба втілювати наступним чином - спочатку безпека, а потім політична частина угоди. У Москві наполягають на змінах до конституції і виборах. Як насправді треба трактувати "Мінськ ІІ"?

На мою думку, немає жодного сенсу проводити вибори під дулом пістолета. До тих пір, поки там будуть солдати у бойовій готовності і самопроголошені ватажки сепаратистів, які за допомогою збройного насильства контролюють ситуацію разом із новоствореними мафіозними структурами, мені важко уявити, що має сенс проводити там вибори. Я виступаю за вибори та нормальний процес децентралізації. Але для цього мають бути відповідні передумови. Сепаратисти й самі говорили, що вони хочуть виборів, що відповідають стандартам ОБСЄ. Але для цього треба вивести озброєння з Донбасу. І ці вибори потребуватимуть справжнього контролю.

А як бути із пропозицією міністрів Еро та Штайнмаєра схвалити закон про вибори та особливий статус Донбасу одразу після розведення військ у трьох пілотних зонах?

Якщо чесно, я не знаю, чому на цьому постійно наголошують. І не розумію, чого сподіваються досягти Еро, Штайнмаєр та інші за допомогою проведення виборів за нинішніх обставин. Досягти за їхньою допомогою стабілізації неможливо, якщо не вивести зброю з Донбасу. Той, хто бажає досягти миру та безпеки, відновлення та примирення, той мусить подбати про те, аби прибрати звідти зброю. Я не проти планування виборів, але усьому свій час.

Ще одна проблема, яка заважає розвитку України, - це корупція. На вашу думку, українська влада робить достатньо для боротьби з хабарництвом?

Я ніколи не вважала, що мети Євромайдану - перетворити Україну на нормальну правову державу та викорінити корупцію - можна досягти простим шляхом. Це не відбудеться, мабуть, не лише за одну парламентську каденцію, але й за одне покоління політиків, що зараз приходять до влади. Я сьогодні зустрічалася не лише із головою парламентського комітету із запобігання корупції Єгором Соболєвим, але також разом із моїми колегами по Європарламенту і Верховній Раді , з головою антикорупційного бюро Артемом Ситником. І під час цих зустрічей я побачила гарних людей, що зрозуміли - треба не лише знаходити окремих корумпованих осіб і притягати до відповідальності чи звільняти, але також робити інституції стійкими до корупції.

Як цього можна досягти?

Це тривалий процес, що потребує поступового опрацювання однієї сфери за іншою. Я сьогодні почула дуже добру новину про те, що судовий апарат залишають багато тисяч суддів, які не хочуть розкривати свої статки внаслідок судової реформи. Нові правила призвели до того, що у цій системі буде щонайменше на декілька тисяч корумпованих суддів менше. Я вважаю дуже важливим вироблення нового виборчого законодавства. Адже питання того, як боротися із корупцією серед депутатів, як створювати політичні партії, що функціонують належним чином і яким довіряють громадяни, є важливим аби впоратися із системною корупцією. Я вважаю добрим те, що Артем (Ситник, - Ред.) та його колеги за ініціативою європейців отримали гідну оплату своєї праці, аби зробити їх міцнішими проти спокуси корупції. Те, що вони розповідають, схоже на справжні боксерський бій в окремих галузях. Але ті люди, з якими я познайомилася, які намагаються змінювати цілі інституції, мені подобаються.

Корупцію іноді називають однією з причин, через яку Україна може не отримати безвізовий режим із ЄС. На вашу думку, Київ зробив усе можливе, аби отримати безвіз?

Ми у європейському парламенті схиляємося до думки, що усі вимоги були виконані. І що країна, яка ці вимоги виконала, - для неї має бути запроваджена свобода подорожей. У випадку України ця подія відбувається запізно. Погано, що українські владні установи виконували все необхідне вкрай повільно, але зараз все зроблено, і тому має бути ухвалене відповідне рішення. І в жодному разі не має бути пакетного рішення з іншими країнами: Грузією, Туреччиною чи Косово. Кожна країна має отримувати безвізовий режим, коли будуть виконані необхідні критерії.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2016, 15:17 
Борец

Русский ответ Американцам !!!
phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2016, 15:28 
Борец

«Njet, Molotoff» («Нет, Молотов») — финская песня 1942 года, посвящённая событиям советско-финской войны 1939−1940 г. Мелодия Матти Юрва, слова Тату Пеккаринена.
В песне высмеиваются неудачные попытки СССР оккупировать Финляндию.
phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2016, 17:42 
Борец

Офіцер "Азову" пояснив, чому полку немає на передовій

омандир 3-ї роти АЗСП "Азов" із псевдо "Роло", пояснив, чому полк не повертають на передову. -- Причина насправді є дуже зрозумілою. Якщо ми повернемося на передову, війна буде інтенсивною. Тому що ми маємо намір відвоювати у ворога свої землі та перемогти. А владі це не потрібно. Їй треба і надалі втілювати різного роду тіньові схеми та відволікати увагу громадськості від внутрішніх проблем у країні. Адже все можна списати на війну. Крім того, навіщо відправляти на передову людей, які вмотивовані, які хочуть воювати? А раптом вони переможуть? Владі перемога не вигідна. Звісно, краще відправляти мобілізованих, котрі не хочуть, котрі бояться, котрі не мають ні мотивації, ні досвіду, ні професіоналізму. Краще посилати на смерть тих, котрі раді звідти втекти, ніж тих, хто радий туди потрапити. Якщо "Азов" буде брати безпосередню участь у бойових діях, то вони будуть активними та призведуть до закінчення війни, цитує "Роло" офіційна сторінка добровольчого батальйону.

Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2016/09/24/204443 ... -peredoviy

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2016, 18:53 
Борец

вафанкуло
Он так и останется ротным, или будет уволен. Но не потому что злочиннавладакараєпатріотів, а потому что со своё ротное мировозрение натягивает на коллегию четерых-звездных генералов. Я вообще одного не пойму - он хочет наступать до границы, или до Москвы захватывая Урал и Сибирь и так до Владивостока?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2016, 18:54 
Борец

В ПАСЕ отказались от термина «конфликт в Украине», отныне — «война в Украине»
Миграционный комитет Парламентской Ассамблеи Совета Европы согласился в своем докладе назвать события на Донбассе «войной». Об этом сегодня, 22 сентября, сообщил народный депутат Леонид Емец.
«Миграционный комитет ПАСЕ согласился с предложением изменения названия доклада. Теперь на замену безликому термину «конфликт в Украине» пришла четкая констатация факта «война в Украине», — сообщил депутат в своем Фейсбуке.
Он отметил, что это является не просто игрой слов, а юридической констатацией объективной реальности.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =3&theater

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2016, 20:09 
Борец

Антон Художников

Все эти люди вчера голосовали за Едро, а на выходные придут в храм, а выходя - достанут из под рукава чекушку. Они будут ругать бездуховный запад и никогда не признаются - что эта толпа - они самые и что за первое место в очереди они не только готовы драться - но и платить по 50 тыс. рублей. Просто для того, чтобы на 2 часа раньше купить смартфон

phpBB [video]

https://youtu.be/VZpVFLm7P6g

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2016, 20:12 
Борец

Французкая реклама раиси

phpBB [video]

https://youtu.be/wvKxAAl3SeI

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2016, 20:13 
Борец

ЗА колбасу! :D

phpBB [video]

https://youtu.be/zSx0guBLFi8

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2016, 20:55 
Борец

Если бы не было Майдана, путинская Россия никогда не превратилась бы в сверхдержаву номер один

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2016, 21:14 
Борец

Gennadyi писал(а):
путинская Россия никогда не превратилась бы в сверхдержаву номер один

:lol: :lol: :lol:
ИзображениеИзображениеИзображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2016, 21:22 
Борец

всёпропальщик с другой стороны
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 24 сен 2016, 22:50 
Борец

phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 9130 ]  На страницу Пред.  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 609  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа