Текущее время: 24 апр 2025, 01:42

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 20 окт 2014, 17:57 
Борец

Цитата:
Аваков переслідує невигідних йому журналістів
https://www.facebook.com/igor.mosijcuk/ ... 24?fref=nf

Вчора ввечері дізнався, що додому до громадського активіста, політичного в'язня режиму Януковича, а нині редактора відомого інтернет-видання "Інформатор" Ганни Сінькової. Старанні міліціонери спочатку ламали двері квартири, а потім занесло у кожну квартиру під'їзду повістку на її ім'я. Та не зважаючи на такі формальності, процесуальний статус особи у повістці "забули" вказати.
За моїми даними, ці дружні візити пов'язані в першу чергу з подіями під Верховною Радою 14 жовтня цього року. На мітингу Ганна дійсно була, проте жодної протиправної дії не вчиняла, і цьому є докази: на ній було жовте пальто, а волосся розмальоване зеленим. Я особисто переглядав усі записи тих подій, на жодному відео така фігура дій не вчиняє. Видати її за активіста в чорній балаклаві з ланцюгом навіть Бурбела не зможе. І міліції про це відомо. Проте процесуальні дії щодо Сінькової продовжуються. Це свідчить про одне - причиною тиску на Ганну є виключно її журналістська діяльність. А саме, матеріали щодо порушень прав людини новою владою, які Ганна публікує.
Враховуючи, що це далеко не перший випадок зловживань міліціонерів часів нової влади, як кандидат в Народні депутати України від Радикальної партії, я обіцяю, що в новому Парламенті одразу ж буде створена ТСК, яка розслідуватиме злочини Авакова його поплічників. А наразі, закликаю Авакова скоротити кількість своїх злочинів і негайно припинити політичні репресії проти журналіста Ганни Сінькової

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 окт 2014, 18:21 
Борец

Sans писал(а):
vitalidze писал(а):
а за кого було голосувати? пап найкращий із найгірших.

конечно же за олигарха с капиталом в парашке

За Юлю?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 окт 2014, 00:30 
Борец

https://www.facebook.com/shtabko/posts/733493573397710

Цитата:
Значить, два роки, ДВА, ми чемно їздили в Бровари і Бориспіль, поки по нас велося слідство а потім - судове слідство. Я, Ярослава Пугачова і Ганна Сінькова. За протест в перерві судового засідання над Запорожцем.
Я би з радістю післала їх нахрін і не їздила, але суддя шантажував мою дочку, яка на той час була засуджена.
За що нас судили? Бо суддя-тварина, безжальна і цинічна скотина, Міхієнкова накрапала на нас в прокуратуру буцімто ми її ображали і їй погрожували і супроводжували це все брутальною лайкою. Це не підтвердив жоден відеодоказ, нас було зрештою виправдано (завдяки майдану, звісно, завдяки тому, що понад сотня людей поклали життя, завдяки тому, шо Ляшко допоміг витягти людей з тюрем, в тому числі і Запорожця), але ця тварина не відповіла за свою брехню і сьогодні далі так само нахабно судить інших.
Запорожець, на захист якого ми (і не лише ми) тоді встали, це наймиролюбивіша і найзаконослухняніша людина, яку я коли-небудь бачила. Щоб довести його до вбивства, треба було дуже постаратись... Дебелий двометровий мусор-алкоголік, якого застрелив Запорожець, катував все село, гвалтував дівчат, збирав данину, розпускав руки. Ну і зрештою той інцидет в клубі Лелека, де він прилюдно побив Запорожця просто так, по п'яні....
Коли шукали Запорожця, мусора в селі влаштували вижженую зємлю. Вони витягували людей з домівок в сподньому, приставляли пістолети до голови, били. Потім вони катували Запорожця. Зрештою в суді ця тварюка суддя шила йому вбивство міліціонера при виконанні і відмовилась заслуховувати свідків захисту. Ну і тоді ми збунтувались. І не жаліли про це за два роки судилища ні разу. Він того вартий. Він хлопець правильний.

Так от, ця тварина не з"явилася жодного разу в суді, щоб нам в очі сказати те, що вона свідчила в прокуратурі проти нас. Але суддя вирішив, що не хоче - то хай не приходить, а шо ж. Ну нема коли чєловєку.

І після цього у мене питання. Чому тепер мою дочку, яку ні в чому не звинувачено і неможливо в принципі звинуватити, шукають мусора, нагло обходячи кожну квартиру під'їзду? За яким правом? Мусора, які не відповіли за вбивства на Майдані. Мусора, які відпускають сепарів. Мусора, з-під носа яких втікли з баблом усі, хто втік після революції. Чому вони так ретельно не шукали брехуху-наклепницю Міхієнкову? Вони хочуть мене залякати тим, шо вони будуть нас ганьбити перед сусідами? Так я сусідам сказала, щоб передали їм, шо я шлю їх нахрін, вонючих мусорів, які замість розкривати злочини, шукають мою дочку і розкидають по всьому будинку повістки, не вказуючи там нашого процесуального статусу.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 21 окт 2014, 22:56 
Борец

Такое чувство что мусорня получила второе дыхание, другими словами легли под новую в кавычках власть и решили с двойным рвением возобновить свою прежнюю криминальную деятельность по всех фронтах и направлениях.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа