Текущее время: 28 ноя 2024, 09:54

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Эта тема закрыта, Вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 15218 ]  На страницу Пред.  1 ... 950, 951, 952, 953, 954, 955, 956 ... 1015  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Спасибо "новым" 3,14дарасам за ...
СообщениеДобавлено: 11 сен 2017, 12:27 
Борец

Вот вот! Я тоже считаю, что без Темнейшого тут не обошлось!!!! Порошенко агент Кремля!!!!

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 12 сен 2017, 16:15 
Борец

Цитата:
Rustam Tashbaev
Yesterday at 7:56am ·

Тоша Геращенко.
Це пост для тебе. Для твоїх обмежених харківських мізків, котрі так ніколи і не зрозуміли чому Захід такий класний, а країна, в котрій ти мешкаєш - з тобою такою не стає і ніколи не стане.
Я думав що дно - це коли президент країни бреше про рейд житомирської бригади. Про що сказав у інтерв'ю " Громадському" з мого дому в Аризоні ще до того, як вирішив приїхати після 18-річної відсутності та побачити усе своїми очами.
Потім дно пробивалося ще багато разів.
Власне, коли займаєшся своєю звичайною діяльністю у Штатах, працюєш та живеш життям чесної людини - то коли знов іноді повертаєшся до новин з України - бачиш як дно пробито знов. Навіть набридає дивуватися - де ж то дно насправді вже закінчиться.
Дно пробивається, коли нормальній людині, журналісту, відрізають голову.
Коли замовник його вбивства, як нічого не сталося, користується усіма пільгами та навіть щось там перетирає за народ України у Мінську.
Дно побивається, коли американця катують у бориспільських лісах за участю СБУ та МВС.
А потім лижуть дупу могутньому ДержДепу та запевняють що не можуть знайти GPS дані патрульних автівок тієі ночі.
Коли цього американця, представника української діаспори, звинувачують у праці на Медведчука. А Медведчук у цей час вільно пересувається по Україні, має свої офіси та охорону.
Коли найрейтинговішого у Вашингтоні політика зі Східного Блоку, приятеля кандидата у Президенти та сенатора від Аризони Джона МакКейна - Міхаїла Саакашвілі, людину, що на відміну від усіх вас п#здоболів, і справді побудувавшого в своєму житті собачу будку - розміщають у " Чистилище" " Миротворця" ставлячи поруч з " Моторолами" та " Гіві"
Це просто дно. Це безпринциповість. Це шлях боягузів.
Заради жарту я набрав своє ім'я.
Сказати що я у шоці - це не сказати нічого.
І я не в шоці з того, що комусь заманулося мене так дешево облити лайном.
Я в шоці від вашої некомпетентності колгоспної худоби, якою абсолютна більшість вас, виблядків що на крові простих людей, мріючих про гідне сучасне життя як не для себе так хоч для своїх дітей та онуків, є.
Ви народилися колгоспної худобою. Ви вирішили залишатися колгоспною худобою. Це був ваш життєвий вибір. Наприклад, коли під час відвідування Вашингтону ви, бидло копитне, цілу жменю авторучок у кишеню пхаєте.
Ви свідомо вибрали бути не чесними, принциповими та компетентними. Бо так досить незручно. Зручніше худобою.
Цією худобою колгоспною ви і помрете. І нащадки, котрим ви залишите знов не державу, а імітацію - будуть плювати на ваші могили.
По-перше, ідіоти, з'ясуйте мою дату народження. Ця неправильна дата була вказана в мусорських сопливих скигленнях на адресу ДержДепу США. Звідки ви і взяли цю інформацію.
По-друге ніяким " Наємом" я ніколи не був. Якщо ви намагалися написати моє по-батькові, то звали цю людину " Набі".
Тобто я - " Набійович", згідно прийнятій формі.
По-третє ніякої депортації ніколи не відбувалося. Про це свідчить фото авіа квитків на вашому ж сайті.
По-четверте ніякий рейсів через Франкфурт, як складно бреше пан Лубківський теж не було. Доказ - світлина того ж самого авіаційного квитка прямого рейсу Киів - Нью Йорк українських авіаліній. Квиток придбаний у Нью Йорку. Що також є доказом відсутності депортації.
По-п'яте і головне. Це відноситься до першого посилання ( бо наступні три лише доказують мою чесну репутацію) на вашій сторінці, як " докази" моєї провини.
На першому посиланні Наливайченко розказує про те, який я " агент ЛНР/ДНР" що на іх гроші ( аж цілих 3.49 гривні помножити на шість наметів) " мавпував Майдан" і як браві Наливайченко та Лубківський, що стоять на варті безпеки України - мене депортували.
Аналізуючи некомпетентність людей, що помістили інформацію про мене у цей сайт, я не буду пояснювати юридичні базисні поняття про те, що свідок, який порушує закон, не є об'єктивним свідком і його заяви не приймаються під час будь якого судового процесу. У нормальній країні що функціонує за принципами римського права.
Хто ці свідки? Це ті, хто менш ніж 24 години тому не вагаючись сприяли порушенню процедури легального перетину кордону України.
Містер Наливайченко та містер Лубківський. Бо вони, за традицією відірваних від корита українських політиків - швидесенько перефарбувалися. Вони тепер за справедливість, начебто.
Містер Tash, на відміну від цієі парочки - законів ще не порушив. Він навіть після того беспредєлу, що ви застосували до нього - прибув в Україну використовуючи не американський, а легальний та дійсний український паспорт. За рекомендацією нового керівництва СБУ та прикордонної служби України. Усе згідно діючого законодавства.
А коли ви мені тикаєте в очі про положення Конституції України відносно подвійного громадянства.
То я легко можу зробити потрійне. Ну щоб позатикали вже свої пельки.
Або нагадати що там також про імпічмент написано.
Про те, що природні ресурси не тільки олігархам належать.
І про те, що кожна з вас, тварин, згідно статті п'ятої - зобов'язана робити звіт будь якому громадянину України.
Мені. Перехожому. Дідусю чи бабці. Студенту або протестувальнику проти вашого свавілля.
Але ви про це " раптово" забули. Ви, начебто, не знаєте як це в нормальних країнах.
Я знаю що словами до колгоспноі худоби звертатися немає сенсу.
До вас доходить лише батогом.
So be it.

https://www.facebook.com/russ.tash/post ... 6821305137

Изображение

Изображение

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 12 сен 2017, 22:06 
Борец

В СБУ показали задержание шпионов в Харькове
http://korrespondent.net/ukraine/3885687-v-sbu-pokazaly-zaderzhanye-shpyonov-v-kharkove
Цитата:
..."Во время обысков по месту жительства злоумышленника сотрудники СБ Украины изъяли компьютерную технику и мобильные телефоны, предоставленные представителями российских спецслужб для передачи разведывательных данных. В организатора также выявлено четырнадцать носителей информации, в том числе со сведениями с грифом ограничения доступа, адреса электронных ящиков с паролями и пароли кодирования данных для связи с разведкой РФ", - говорится в сообщении.

То-ли брелочники распрощались со здравым смыслом, толи шпионы какие-то "неправильные" пошли.
Что за цирк ? Все гораздо проще, например rar a -rr3 -hp <name> <mask>. На фалообменник, или даже google drive. Можно частями. And that's fucking it !
Камеры мобильных телефонов (и микрофоны) и DSLR в этой стране еще не запретили ? Тады ой ...

Отлавливать нужно источники утечки, а не исполнителей, или способы передачи. А еще нужно финансово мотивировать специалистов, чтобы у оных не возникал непреодолимый соблазн слить инфу за кэш, чтобы например купить машину, минимум 50% местной стоимости за которую пойдет в карман менеджмента "Укарина LTD".
Или еще того хуже - заплатить коммуналку. Нематериальная мотивация работает только в зомбоящике, но не в реальной жизни. Патриотизм мог бы (и до некоторого предела может) выступить сдерживающим фактором, но если контраст между абсолютным (по местным меркам) богатством и нищетой слишком разителен - сдерживающие факторы перестают работать.

Все остальное - пугалки для хомяков, и откровенный бред.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 12 сен 2017, 22:31 
Борец

Порошенко: Приватизація має відбуватися без участі країни-агресора
http://www.pravda.com.ua/news/2017/09/12/7154947/
Цитата:
...Президент Петро Порошенко вважає, що приватизація державних підприємств має відбутися із залученням іноземних інвесторів, але без участі Росії.

Цитата:
...Він вважає, що приватизація важлива "пошуком ефективних власників, які забезпечать зростання економіки, випуск конкурентної продукції, зростання експорту, відновлення валютного балансу держави".

Так первое, второе, или оба вместе ?
У нас уже есть некоторое активное количество игроков на рынке, например:

1. Sportlife
2. Воля кабель
2. Альфа-банк

Все активные игроки на рынке, рекламируются, ведут агрессивные рекламные компании.
С конечными выгодоприобретателями незадача вышла, но то таке ...

Главное лозунг правильный зарядить, и сильно не отсвечивать ...

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 13 сен 2017, 20:08 
Борец

Порошенко побывал на новоселье у танкиста: в сети указали на странные детали

Изображение

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 15 сен 2017, 21:25 
Борец

Цитата:
Human Rights Watch заявила про випадок тортур в СБУ. Відомство заперечує

Міжнародна правозахисна організація Human Rights Watch заявляє, що Служба безпеки України протягом двох днів із тортурами утримувала без зв’язку із зовнішнім світом жінку, підозрювану в державній зраді.
Як йдеться в заяві правозахисників, 29-річна Дарія Мастікашева, громадянка України, яка живе в Москві, приїздила в серпні на Дніпропетровщину до матері і сина, а коли намагалася сісти на автобус назад до Росії, її затримали представники українських сил безпеки.
Як заявляють у HRW, родичі Мастікашевої заявили, що два дні не мали про неї відомостей. Згодом жінці висунули обвинувачення у державній зраді, а суд у Дніпрі вирішив помістити її під арешт.
"Влада України має негайно розслідувати заяви про те, що Мастікашева була незаконно затримана і зазнала тортур", – заявив директор з Європи і Центральної Азії Human Rights Watch Г’ю Вільямсон.

Изображение

Адвокат Мастікашевої сказав правозахисникам, що силовики змусили її на камеру прочитати зізнання у роботі на ФСБ Росії і намірі завербувати ветеранів бойових дій на сході України для скоєння терактів у Росії, в яких ФСБ мала звинуватити українську владу.
Речниця Служби безпеки України Олена Гітлянська заявила Радіо Свобода, що звинувачення на адресу спецслужби "не мають під собою жодних підстав".
"Служба безпеки діяла і діє виключно у рамках закону, тому вся російська інформаційна пропаганда, яка таким чином намагається захиститися від свого провалу терактів, які вони планували – ми цього не будемо коментувати", – сказала Гітлянська.
17 серпня голова СБУ Василь Грицак заявив, що служба викрила механізм російських спецслужб, через який ФСБ Росії планувала використати колишніх бійців АТО для прикриття терактів на території цієї країни.
За його словами, двох підозрюваних організаторів вивезення українських бійців взяли під варту.

http://www.pravda.com.ua/news/2017/09/15/7155306/

какой неожиданный ответ, это не мы, это пропаганда, мрази :evil:

Изображение

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 16 сен 2017, 09:13 
Борец

Провокация накрылась "медным тазом": СБУ пресекла попытку спецслужб РФ устроить скандальную акцию протеста в Киеве - тема проплаченного митинга поражает цинизмом

Кремль не оставляет попыток дестабилизировать ситуацию в Украине, используя при этом и проплаченные скандальные митинги. Один из таких пресекла Служба безопасности Украины, передает "Диалог.ua". Примечательно, что спецслужбы страны-оккупанта в данном случае не постеснялись эксплуатировать очень болезненную тему - АТО. Они наняли около 250 студентов и пенсионеров. Те за плату в 150 - 200 гривен должны были выдавать себя за родственников бойцов антитеррористической операции. "Ни одного члена семьи участников антитеррористической среди "протестующих" не было", - заверили в СБУ. Это псевдо-собрание "матерей участников АТО", по замыслу московских кураторов, должно стать основой для последующих акций протеста и дестабилизации обстановки внутри страны. Однако украинские спецслужбы не дали сбыться кремлевским планам. На организаторов было заведено уголовное дело, а коллаборационистов, согласившихся за 200 гривен предать собственную страну, с позором разогнали.

https://www.dialog.ua/news/130994_1505503348

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 17 сен 2017, 09:55 
Борец

Салют и выступление певицы вместо траура о погибших детях в Одессе

В Одессе трагедия… Возле мэрии уже 7 часов горожане Одессы пытаются достучатся до власти, чтоб найти виновных пожара, который унёс жизни спящих детей.

Во время траура по заживо сгоревшим детям, который, к слову сказать, объявил своим указом Степанов, в это самое время, когда родители детей не знают и не понимают, куда себя деть от горя, в то время, как родители одного из детей ждут результатов экспертизы опознания тела их девочки, в городе на самом побережье, пляшет и поет Ирина Билык, которая не стала отменять свой концерт по столь малозначительной, видимо, для нее причине, также в разных частях города Одессы повсюду слышны были залпы салютов…

http://www.infoport.live/glavnaya/salyu ... -v-odesse/

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 18 сен 2017, 16:06 
Борец

Sergey Tarabanovskiy
14 хв. ·
С огромным удивлением узнал, что у нас, оказывается, есть "Профсоюз работников здравоохранения" и он чего-то там завтра собирается требовать.
Не, ну то, что всякие там профильные "ройся-копайся зарабатывать не стесняйся" у нас были всегда - это я знал, но вот то, что И ОНИ вдруг перевозбудились и...осознали(?) - этого я даже и представить не мог.
Их, видимо, всегда всё устраивало - при тимохе с этими машинками(не путать со "скорыми", которые доживают свой век!) за 44,000$, и при Яныке, когда ни зарплат, ни медикаментов, ни ремонтов помещений, ни самих помещений не было, но они ухитрялись "лечить" и не плохо жить с "подаяний благодарных"...не умерших.
А вот сейчас они вдруг вспомнили(кто же им подсказал?) такие вещи, как "урегулирование отраслевых проблем в рамках социального диалога"(как заумно закручено!) и "реформа не предусматривает необходимого финансирования для обеспечения конституционного права граждан на бесплатную, качественную и доступную медицинскую помощь" - а сейчас оказывается все есть? Это про какое государство тони тут вякают? Это ж где они видели вот эту "бесплатную, качественную и доступную медицинскую помощь"?
Я тоже хочу в ту страну! Пусть они не стесняются и все же назовут местонахождение этого "Ельдорадо"! Может у них другой глобус есть?
Или они, как и все наши судьи, журналисты и адвокаты, живут в какой-то своей стране? И там у них есть вот эта вот "бесплатная, качественная и доступная медицинскую помощь"?
Ага -
- бесплатная!!!! - для кого?
- качественная!!! - у кого?
- доступная!!! - кому?
Они что, реально нас за идиотов принимают? Ну, видимо, да.
Я понимаю, что процентов 40 окажется за бортом новой системы, т.к. ничего уже давно ничего не знает и ничего не лечит, а остальные окажутся без халявного "заработка" в виде "скромной благодарности" от пациентов, что в нынешние времена составляет 90(!!)% их реального дохода.
Вот отсюда и вытекает почему и "ожидается приезд медиков из регионов Украины" - медицинские титушки всей Украины объединяйтесь?
И эта вся возня в то время, когда президент уезжает в ООН.
Опять соУпадение?
Не верю!
А вы?

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 18 сен 2017, 21:36 
Борец

Павло Бондаренко
1 год. ·
Люди! Чєловєкі! Я таки знайшов звідки беруться оті тисячі великих експертів, котрим точно відомо як слід воювати, керувати макроекономікою, ловити терористів і кишенькових крадіїв; керувати каналізацією, сільським господарством, бібліотеками і метро! Це ж так просто!
Ось в коменті до посту про роботу судів та слідчих органів знайшов. Цитую із збереженням стилістики та граматики:
" Я дивилась американський серіал "Ищейка". І писала колись в ФБ, шо нашим слідчим , просто треба заставляти дивитися цей серіал. Вчитись робити. Бо в нас зловлять хабарника, а доказів 0. Докази це все. В опчім, до обовьязкого прегляду американскького серіалу прокурам, НБУ, та слідчим. Кажуть, що є такий серіал, російський, я не дивлюсь уже більш 3 років нічого россійского. Американьский дуже классній. Як у правовому полі робити силовикам".
Бінго! От що мають робити Порошенко, Аваков, Муженко, Гройсман, Григорович, Петренко, Насалик та Кубів! Подивитися якомога більше фільмів! І все буде зе бест!
А давайте складемо список. Голова "Укрзалізниці" має обов`язково переглянути "Атлант розправив плечі". Начальник Генерального штабу - фільм про Наполеона. Усім слідчим дивитися кіно про Еркюля Пуаро, а операм щосуботи - нова серія пригод Шерлока Холмса і доктора Ватсона.
Не зайвим буде переглянути і серіали про Настю Каменську та "Русский спецназ" - у ворога теж треба вчитися.
Ну і звісно, голова СБУ разом зі своїми підлеглими має напам`ять вивчити фільм "Командо", аби знати як боротися з терористами, а Степан Полторак з усіма генералами і полковниками - фільми про Рембо.
Я плачу... Ці люди, надивившись серіалів про АМЕРИКАНСЬКИХ слідчих, які працюють в системі прецедентного права; люди, які в житті не чули що таке ОРС і чим вона відрязняється від КНС, люто повчають як треба ловити бандитів.
Ну, а в економіці та сфері оборони - тут кількість експертів взагалі прагне до безкінечності.
Ці люди ідуть на вибори й голосують за Сироїд, Гопко, Найєма, Гриценка, Березюка або Тимошенко. Бо ті так ПРАВИЛЬНО ГОВОРЯТЬ.
Ага. Прям як Гліб Жеглов у фільмі "Місце зустрічі змінити не можна".
Бліннннн! Налийте мені хто-небудь стаканяру водяри. Або навіть півлітра виставте...

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 18 сен 2017, 23:37 
Борец

Самый гуманный украинский суд оправдал сепаратистов, убивавших проукраинских патриотов. Основной аргумент: "ваши доказательства - не доказательства. А видео могло быть смонтировано".

http://racurs.ua/news-94130-sud-vynes-p ... a-v-odesse

Проукраинские активисты, находившиеся на месте, после оглашения решения суда подрались с полицией и нацгвардией.

http://racurs.ua/news-94144-delo-2-maya ... i-gaz-foto

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 19 сен 2017, 10:49 
Борец

Генерал о семи дворцах
http://ord-ua.com/2017/09/18/general-o-semi-dvortsah/

О майдане
http://www.dowjones.com.ua/2017/09/19/%D0%BE-%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5/
Цитата:
О чем была революция . Революция — это ВСЕГДА вопрос собственности на средства производства … Как бы вам не хотелось . Если с луковицы убрать шелуху типа что днр готовили с 2009 года , а боевики которые потом были на майдане ( «радикалы» ) готовились в лагерях закарпатья . То основной посыл за пределами этих групп был — дайте нам место под солнцем . Подросло новое поколение которое не участвовало в приватизации , если большинство от приватизации получило хоть немного квадратных бетонометров , то подростающее поколение не получило НИЧЕГО . При средней зарплате в 7 тыс грн не существует НИКАКОГО варианта что они смогут обеспечить себя жильем . НИКАКОГО . Им нужно место под солнцем . И их вопрос был — дайте нам ВОЗМОЖНОСТЬ . Сделайте страну такой чтоб мы могли заработать , перестаньте воровать и забивать собой все жизненное пространство воруя землю , продавая ее в три дорого , занимаясь рейдерством отбирая тяжело кровно заработанное . Остановитесь . Итог — революция решила вопрос на средства производства — коломойского опустили , опоблок опустили , сахарному добавили . Все . А значит посыл не реализовался . А значит будет новая революция , Скорее не сейчас а через 5 лет . И тогда уже поставят вопрос — не место под солнцем , а средства производства . И драться будут за них до крови , не до «небесной сотни» , а по взрослому . А побочным эффектом может быть установленный режим .

У нас идет трансформация от совка , мы подошли к фазе дикого капитализма начала 20 века . А потом прошла волна революций в одних странах и смена курсов в других.

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 19 сен 2017, 22:10 
Борец

Про Вальцмана, Капітельман і придурків

Почну із анекдоту.

В консерваторії абітурієнт чудово зіграв на вступних екзаменах.

І голова комісії питає у хлопця як його звуть. Той відповідає, що Олександр Петренко.

Голова збентежується, радиться із комісією і питає як звали його дідів. Хлопець каже, Що Роман Кошовий і Богдан Петренко.

Знову комісія радиться і запитує як звали прадідів. Хлопець згадує, що одного звали Михась Вернигора,другого - Лаврін Петренко, третього - Зореслав Княжич, а четвертого - Самуїл Пасхавер..

Комісія радіє: "От тепер все ясно! Як виявляється глибоко закопаний талант!"

Посміялися. Дотепно.

А тепер серйозно.

Скажіть, чи мене одного коробить, коли читаєш у ,ніби притомних, людей, що президент "насправді Вальцман", а Юля Тимошенко - "насправді Капітельман", Тягнибок - "насправді Фротман", а Кличко - "насправді Етінзон" ?

Ну і ще в тому ж дусі про інших політиків.

При цьому віртуально поплескують вас по плечу і по-змовницьки підморгують вам : "Ну ти ж теж так думаєш, брателло !"

Та ще й на доказ доводять якісь "таємні виписки" із церковних книг, архівів і скани засекречених документів, або порівнюють на фотографіях вуха і носи.

Та капєц просто.

Нє, я канєшно понімаю, що надзвичайно важливо знати хто був прадідусь чи прабабця в четвертому коліні у політика, чи посадовця.

Тоді все одразу стає зрозумілим!

А як же ж!

Адже тепер "очевидно", що у тебе в під'їзді насцяв не твій сусід, чи ти з перепою, а той клятий "Шварцнегер, нащадок Шварцмана".

Ті, хто вперто називає політиків вальцманами -капітельманами -етінзонами, двічі придурки.

Перший раз придурки, бо прізвище політика аж ніяк не Вальцман, чи Капітельман, а Порошенко і Тимошенко ( чи як там їх всіх, "проти кого" ви копаєте, чи вигадуєте родовід).

Так само можна у вас самих "відшукати" в роду якогось Авраама, Ганса, чи Збишека з Мухамедом. Як не в четвертому, то в десятому коліні точно.

Так людство влаштовано. Генетика вам в поміч.

А другий раз придурки, бо щиро вважаєте, що ми опускаємося на ваш "рівень нижче плінтуса", і сам факт "єврейського" прізвища має викликати у нас негативні емоції і відразу.

Гей, придурки, ви забули, що лозунг "Бєй zydov, спасай Рассєю!" є , а аналогічного "Бєй zydov, спасай Україну!" немає. Від слова "зовсім".

Бо нема звідки взятися.

За своїм родоводом краще слідкуйте.

Бо , маючи належність до славного роду Кошових, Вернигор,Мельниченків, чи Шевченків , патякаєте вже не українською мовою а московським суржиком , віддаєте дітей в "русскіє" школи, волаєте п'яними голосами "тюремний шансон", і їздите в московію сраки цьомати своїм ворогам за три копійочки.

Бо копійочка до копійочки - вже і руб набереться. А сором очі не їсть і совісті ніхто ніколи не бачив.

І винен у ваших ( і через вас, і наших теж) бідах,не якийсь міфічний "Шварцнегер-Коган-Рабінович", а ви, падли, які продали свій голос і майбутнє дітей своїх і моїх за кіло гречки і двісті гривень на виборах.
Сашко Лірник

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 20 сен 2017, 14:26 
Борец

ой, а мне тут рассказывали что рынок уже давно есть и цена самая что ни на есть рыночная :lol:

Цитата:
05.09.17 13:27 Годы без рынка: почем население будет покупать газ

Конкуренция опять обошла поставки природного газа населению. Полноценного рынка в этом секторе не будет, как минимум, до 2019 года.
Спустя два года после вступления в силу закона "О рынке природного газа", две трети его объема до сих пор регулируются актами правительства.

Как Кабмин откладывал рынок
Профильный закон вступил в силу 1 октября 2015 года. Тогда же правительство приняло постановление №758, которое откладывало запуск рынка для населения на два отопительных сезона: 2015-2016 и 2016-2017.
Постановлением устанавливалась граничная цена природного газа для населения, а на дочерние структуры региональных распределяющих компаний накладывались спецобязательства по его поставке населению - так называемые PSO (Public Service Obligation).
Другими словами, правительство отложило введение рынка газа в сфере поставок населению. Основные причины: ожидаемая социальная напряженность из-за резкого скачка тарифов на газ и отсутствие в стране независимых поставляющих компаний.
С апреля 2017 года это постановление утратило силу. Предполагалось, что уже в отопительный сезон 2017-2018, через два сезона после вступления в силу закона о рынке, в Украине заработает полноценная конкуренция в сфере поставок газа населению.
Но после истечения срока действия постановления Кабмин задним числом принял аналогичное постановление №187, продлив норму о граничной цене для населения еще на один отопительный сезон – до апреля 2018 года.

Опять не рыночная цена
С 2014 года тарифы на газ для населения выросли более чем в три раза. С октября 2015 года, несмотря на регулирование постановлением №758, они формировались по импортному паритету.
Тариф на газ для населения включал стоимость газа на немецком хабе NCG, стоимость его доставки до границы Украины, транспортировки магистральными трубопроводами и распределения региональными сетями, а также торговую надбавку трейдера и НДС.
В марте 2017 года, несмотря на формирование граничной цены по тому же принципу, она была немного снижена – с 7,2 до 6,9 грн за куб. м.

Цитата:
Европа не поможет
18 августа Европейское энергетическое сообщество (ЕЭС) направило письмо министру энергетики Игорю Насалику и вице-премьеру Владимиру Кистиону с критикой действующей модели поставок газа населению.
В частности, европейские партнеры указали на то, что две трети рынка газа – бытовые потребители и теплокомунэнерго – работают без конкуренции. У НАК "Нафтогаз Украины" и региональных газовых сетей, в основном принадлежащих Дмитрию Фирташу, сконцентрировано монопольное право поставок газа.

Цитата:
Нерабочая схема
Предложения ЕЭС и МБ 30 августа публично поддержал НАК "Нафтогаз". Все остальные участники процесса считают предложенную европейцами схему нерабочей.

:lol:
https://biz.censor.net.ua/resonance/303 ... okupat_gaz

Изображение

Вернуться наверх

СообщениеДобавлено: 21 сен 2017, 11:24 
Борец

Yilia Savchenko‏ @InfinitumYilia 1 мин.1 минуту назад
Еще
что-то среди ВРАГОВ КРЕМЛЯ наших борцунов с коррупцией - Сааки, Жульки и проч. не видать...��
зато ПОРОХ ВТОРОЙ - после Обамы
Изображение

* * *

Олексій‏ @A_G_2007 2 мин.2 минуты назад
Еще
А - Чуваки там реформи треба голосувати!
Б - Та ну нахуй піду помітингую під АП!
....
....
Б - Де реформи!? Де реформи я вас питаю!?

Вернуться наверх

Начать новую тему Эта тема закрыта, Вы не можете редактировать и оставлять сообщения в ней.  [ Сообщений: 15218 ]  На страницу Пред.  1 ... 950, 951, 952, 953, 954, 955, 956 ... 1015  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа