Текущее время: 30 мар 2026, 05:41

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 889, 890, 891, 892, 893, 894, 895 ... 1257  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Спасибо жителям Донбасса за...
СообщениеДобавлено: 03 июл 2013, 10:10 
Борец

MAXIMUSGo писал(а):
Сколько еще примеров привести

Приведи примеры успешных расследований 2004-2010. Я вот что-то и вспомнить не могу.
А за последнее время:
http://www.ostro.org/general/criminal/news/416969/
Дело Макар
http://www.sobytiya.info/news/13/32550
http://z-city.com.ua/В-Запорожской-области-против-милиционеров-беспредельщиков-возбудили-уголовное-дело-30.05.2013
и таких историй вагон и маленькая тележка. Если верить Захарченко ментов 250+ тысяч. Чистить эти авгиевы конюшни нужно лет 10 и то при такой зарплате вместо посаженных и уволенных наберут новых отморозков. Нормальный мужик кмк не пойдет на зп 1800 грн. Это будет или тупой дуболом или отморозок с преступными целями.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июл 2013, 10:13 
Постоялец

камрады - да не о чем спорить все правы... только накипело не за 4 года, а поболе... я так вообще всю свою сознательную жизнь только грязь вижу...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июл 2013, 10:18 
Борец

Sanscho писал(а):
Если верить Захарченко

А тут по Станиславскому - НЕ ВЕРЮ!!!!!!!!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июл 2013, 10:25 
Борец

MAXIMUSGo
Вот еще http://blogs.pravda.com.ua/authors/groy ... 672e220ea/ пример приговора. Срок не реальный но все-таки без пенсии с волчьим билетом тоже наказание.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июл 2013, 11:48 
Постоялец

Донецьк вийде на вулиці на підтримку Врадіївки. І Кіровограда, і Маріуполя…
"Захарченко – міністр ґвалтівників та вбивць"

Журналісти та блогери frankensstein та pauluskp закликають мешканців Донецька прийти в суботу під стіни обласного управління МВС, аби показати, що вони – громадяни. Так само блогери закликають провести акції на підтримку селища на Миколаївщині в інших українських містах.

6 июля, в субботу в 14:00, в Донецке у здания областного управления МВД по адресу улица Горького, д. 61 (район Пожарной площади) состоится акция протеста против насилия в МВД. Инициаторы - я и блоггер pauluskp. Главные требования - наказать врадиевских насильников, провести люстрацию в МВД и отправить в отставку министра МВД Украины Захарченко. Прошу всех дончан, кто видит это сообщение, как можно шире распространить эту информацию и присоединиться к акции протеста. Митинг состоится без политической символики, приглашаются все, независимо от политических взглядов.

Неплохо было бы также провести акции гражданской солидарности с жителями Врадиевки и в других украинских городах. Призываю к этому всех неравнодушных. Громить отделения милиции не нужно. Достаточно просто собраться, нарисовать плакаты и напомнить власти о том, что мы граждане, а не подневольный скот, готовый сносить пытки и издевательства. Потратить полчаса субботы - это немного. Но вполне возможно ваша активность в будущем спасет кому-то жизнь и здоровье. Подумайте об этом.

К слову, на фоне известных событий в Николаевской области совсем потерялась новость об избиении активистов дорожного контроля под Мариуполем, которое устроили беркутовцы и гаишники. В субботу мы вспомним и об этом. Нельзя идти на поводу у бандитов, даже если они временно носят погоны. Этот митинг касается всех, потому что перед нашей милицией все граждане Украины одинаково беззащитны - на дорогах, на улицах и даже в своих квартирах. Никто не застрахован от того, что случилось под Мариуполем и во Врадиевке. Нужно обороняться, это необходимость.

Приходите.

Оригінал: frankensstein.livejournal.com
http://ipress.ua/ljlive/donetsk_vyyde_n ... 22717.html

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июл 2013, 12:24 
Борец

У мене є мрія:
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июл 2013, 12:35 
Борец

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июл 2013, 14:17 
Борец

ось цікава новина:
Цитата:
Росія дасть $50 млн на будівництво ядерного заводу в Україні

http://zik.ua/ua/news/2013/07/03/417395
якщоб це було з боку США чи ЄС, то свідки зараз би кричали: "що вони тут у нас влаштовують шкідливе виробництво а ми для них просто "сирєвий придаток"",
але оскільки цей завод хоче звести раша, то свідки будуть говорити що: "молодці росія, створюють у нас робочі місця і тд..."
от такі от пироги :cry:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июл 2013, 14:25 
Борец

kps писал(а):
У мене є мрія:

НУ ВОТЬ
http://www.ord-ua.com/2013/07/03/sud-za ... j/?lpage=1
Суд запретил пикетировать Януковича на Банковой

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июл 2013, 14:30 
Постоялец

не - 50 лямов на строительство такого завода - это этот как его... "валюнтаризьм"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июл 2013, 14:40 
Борец

crv_kiev писал(а):
kps писал(а):
У мене є мрія:

НУ ВОТЬ
http://www.ord-ua.com/2013/07/03/sud-za ... j/?lpage=1
Суд запретил пикетировать Януковича на Банковой

мрії збуваються, але не мої :(

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июл 2013, 14:58 
Борец

Олександр Пасхавер: Я би сказав, що це просто війна держави з населенням
http://tvi.ua/program/2013/07/02/sohodn ... id_2072013
На думку гостей "Сьогодні про головне", бунт у Врадіївці – наслідок тотального падіння довіри до міліції та держави

Геннадій МОСКАЛЬ: Між міліцією і населенням велика прірва, і ця прірва збільшується

– Перше правило: якщо з вини працівників міліції скоєно злочин щодо громадянина, вищестоящий керівник – а переважно це мав бути начальник обласного управління, якщо ж серйозний злочин, то і міністр чи заступник міністра України – мав приїхати, попросити вибачення в сім'ї від всієї міліції України, від себе особисто.

Ніхто абсолютно не виїхав. Те, що там назрівала конфліктна ситуація, я ще ставив до відома пана міністра Захарченка у 2012 році. Я як агітатор від ВО "Батьківщина" більше працював у Південних та Східних регіонах, у Криму, в Севастополі. Коли я був там, група людей сказала: "У нас тут дивні речі…" У 2011 році по-звірячому вбивають там 15-річну дівчину, майже на тому самому місці, на якому сталася ця трагедія. Ніхто, фактично, не зреагував, ніхто не запевнив, що знайдуть винуватців, але майже все чоловіче населення пройшло через міліцію і через той прославлений сьогодні владою новий Кримінально-Процесуальний кодекс, в якому нас завіряють, що не буде тортур, не буде побиття, буде справедливий суд, будуть виправ дальні вироки, будуть суди присяжних.

Перше правило: якщо з вини працівників міліції скоєно злочин, вищестоящий керівник мав приїхати, попросити вибачення в сім'ї

Кожен день я читаю це зведення – там більше злочинів з боку працівників міліції, ніж злочинів з боку пересічних громадян.

Все закінчилося штурмом тому, що люди побачили бездіяльність влади. Що б сьогодні не говорили, люди кажуть, що ці два вбивства і замах на вбивство є однією ланкою і всі вказують на міліцію. Якщо міліція не знайшла винних, а коли я приїхав, то до мене підходили родичі одного із підозрюваних хлопців, який повісився і написав, що "я просто після того жити не можу, коли зі мною таке робили, а другі мене обвинувачують у такому злочині, що я просто не можу вийти на вулицю", – тоді вже назрівав соціальний бунт. Я людей якось заспокоїв і сказав: "Давайте я звернусь до міністра внутрішніх справ – приїде бригада з міністерства". Я написав листа панові Захарченку, щоб подивились, бо назріває дуже велика конфліктна ситуація, цілковита недовіра до міліції, міліція стала над селищем і над районом – міліція поводиться знахабніло.

Все закінчилося штурмом тому, що люди побачили бездіяльність влади

Що робить Міністерство внутрішніх справ? Воно скеровує до начальника УВС у Миколаївській області, який є хресним начальника Врадіївського райвідділу, той направляє йому, а той мені і Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією надає відповідь.

Що тим людям було робити?!

В міліції там зібрались куми, родичі, знайомі, вони переплетені між прокуратурою, між керівництвом обласного управління, тобто, фактично, якась кругова порука, яка дійсно призвела до такого бунту.

Між міліцією і населенням велика прірва, і ця прірва збільшується.

Олексій ГАРАНЬ: Влада розвіяла ілюзію, що можна покладатися на владу

– Цей громадський вибух стався через те, що зіткнулися з тим, що міліція не просто покриває злочинців, а сама виступає в ролі злочинців. Тут самі міліціонери перетворюються на злодіїв. Насправді ж такі приклади безкарності силовиків по всій країні вже упродовж кількох років. І ми, очевидно, маємо зіткнутися не просто з тим, що когось відсторонили, хтось написав заяву про звільнення, подав рапорт і т.д., а люди винні мають сісти за ґрати. На жаль, ми бачимо, що те, що відбувається зараз, – це, фактично, симбіоз між владою, силовиками і криміналітетом. Це те, що ми бачимо, і так безконечно тривати не може. Люди просто в розпачі.

Дійсно, нинішня влада розвіяла ілюзію, що можна покладатися на владу.

Небезпека – це неконтрольований хаос, силовий сценарій. І ця не контрольованість, яка може призвести до бунтів, своєю чергою може виправдовувати силові акції. У мене таке враження, що там, нагорі, дехто на це розраховує.

Міліція не просто покриває злочинців, а сама виступає в ролі злочинців. Тут самі міліціонери перетворюються на злодіїв

(Про міністра Захарченка) Я думаю, що він залишиться на посаді, тому що він є членом команди, розглядається як член "сім'ї", як людина "сім'ї". Мені здається, що, на жаль, у нинішній політичній системі, дійсно, керуються насамперед приналежністю до того чи іншого клану, у цьому випадку – до "сім'ї", яка перетворилася на такий фактичний центр у державі і яка взяла під контроль усі основні силові і фінансові потоки. До речі, думаю, що це не в повністю законний спосіб, і при підборі кадрів ми чітко бачимо принцип лояльності, а не професіоналізму. Але якщо вона взяла, то вона несе всю повноту відповідальності за те, що відбувається в країні.

Олександр ПАСХАВЕР: Коли є глухий кут – такий стан вимагає емоційного виходу

– Тут є три рівні причин. Перший рівень – очевидно, це ситуація в цьому невеличкому селищі, яка виходить за будь-які рамки. Другий рівень – це міліція, яка є неефективною як одна зі структур держави. А третій – це рівень загальнодержавний, тобто недієздатність держави або слабка дієздатність. Низький рівень довіри пов'язаний саме зі слабкою дієздатністю держави.

Зараз прорвало тут. На місці влади, я би замислився, адже, наскільки я розумію, це дуже великий протестний ексцес. Там із 8-ми тисяч осіб зібралося понад тисячу – такий рівень обурення є дуже небезпечним. Бунт – це форма громадянського контролю. Це найпочатковіша, найпримітивніша і найпростіша форма громадянського контролю: коли люди обурені, вони вихлюпують обурення, – це дуже малоефективна форма, тому що вони заспокояться, і все. Проте люди вчаться. І звичайно ж, наступні будуть зовсім іншого типу.

Бунт – це найпочатковіша, найпримітивніша і найпростіша форма громадянського контролю

Якщо б люди довіряли правоохоронним органам – не було би бунту, до того ж такого масового протистояння. А отже, не довіряють. Отже, вони відчувають глухий кут, однак не лише у міліцейській справі. Я як економіст можу сказати, що глухий кут у всіх сферах державної діяльності. Коли є глухий кут – такий стан вимагає емоційного виходу. І те, що ми спостерігаємо, – думаю, що це цілком природний вихід. Інша річ – наскільки він ефективний. Він ефектний, однак не ефективний.

Звичайно, значно більш ефективним був би тиск через якісь організовані форми, і не обов'язково політичні.

На місці влади, я би замислився, адже, це дуже великий протестний ексцес. Там із 8 тисяч зібралося понад тисячу – такий рівень є дуже небезпечним

Довіра – це є капітал, економісти і соціологи називають це соціальним капіталом. Що більша довіра в суспільстві, то багатше суспільство. Це статистично перевірене твердження. Такий рівень недовіри до державних інституцій вказує на цілковите відчуження населення від держави. Я би сказав, що це просто війна держави з населенням.

Населення має вибирати інших людей. Має змінитися сама ментальність людей. Вони повинні вибирати чесних людей. Я можу бути вдячним сьогоднішній владі, тому що вона є потужним стимулом дозрівання, підвищення зрілості населення.

Володимир СІЛЯКОВ: Люди чекають арешту Дрижака

– Біля місцевого райвідділку в Радіївці вже все спокійно. Наразі люди заспокоїлися, з'явилася інформація, що останнього підозрюваного – Євгена Дрижака – мають сьогодні затримати. Але розходитися ніхто не збирається, бо люди на власні очі хочуть побачити рішення суду про взяття під варту Євгена Дрижака.

Анатолій БУРЛАК: Міліція влаштувала чистої води провокацію

– Люди зібралися з одним питанням: чи затримали третього фігуранта справи Дрижака. Люди підійшли до порогу Врадіївського РУВС, щоб розпитати начальника міліції, як ідуть справи. Після цього була чистої води провокація з боку міліції. В нас є відеозапис, на якому чітко видно, як вони провокують народ, як вийшла одна людина у міліцейській формі, повелася недостойно, заскочила назад і залишила двері відчиненими. Зрозуміло, що люди стали підніматись на поріг. Після цього вискочили бійці в касках зі щитами і почали кидати у натовп врадіївчан шашки зі сльозогінним газом. На той момент під порогом стояли жінки з дітьми. Я сам бачив, як постраждала дитина 9-ти років. У мене є інформація, що близько 30 осіб звернулося до лікарні з опіками очей та розпухлими обличчями. Наголошую, що це була провокація врадіївської міліції, вони діяли непрофесійно.

Навіть коли Дрижак отримає свої заслужені роки чи довічне – я не знаю, – йому повертатися до Врадіївки не слід, йому по врадіївській землі не ходити. Такий от настрій у врадіївчан.

Вийшла людина у міліцейській формі, повелася недостойно і залишила двері відчиненими. Зрозуміло, що люди стали підніматись на поріг

Андрій ПАРУБІЙ: Уся Україна – як порохова бочка

– Стався дуже цинічний злочин. Найбільше людей обурив той факт, що міліція замість того, щоб виконувати свої обов'язки, почала приховувати одного з учасників злочину. Насправді цей процес тут, у Врадіївці, дуже характерний для всієї України. Сьогодні вся Україна – як порохова бочка, яка може вибухнути у будь-який момент. На жаль, влада, яка є – від Януковича до губернатора Круглова – формує бандитську модель влади, де міліція і бандити між собою, фактично, зрослися. Це доводить простих людей до крайнього відчаю, доводить до гніву і до бунту. Звичайно, це та ситуація, яка може перерости у загальноукраїнський протест.

Андрій ІЛЛЄНКО: Нема уже в людей терпіння

– Це не перший подібний випадок. У нас уже таких випадків, коли саме працівники правоохоронних органів, будучи у стані алкогольного чи наркотичного сп'яніння, влаштовували аварії зі смертельними наслідками для багатьох людей, або влаштовували різний терор безчинства проти місцевих мешканців, або є навіть подібні випадки. Насправді це є певна система, і якщо ми подивимося результати авторитетних соціологічних опитувань, то довіра до міліції серед українців складає 1%. Це, в принципі, є ознакою загалом деградації держави як такої.

На сьогоднішній день, безумовно, це має бути відповідальність міністра, має бути відставка у подібних випадках. Це зробили не просто злочинці, це зробили офіцери міліції, які, більше того – ми були би в цьому абсолютно переконані, – понесли би жодної суттєвої відповідальності, якби не втрутилася у цей процес громадськість, якби там не відбувся, фактично, народний бунт у цьому невеличкому селищі.

Коли злочин чинить працівник СБУ, чи міліції, чи прокуратури – його "відмазують". І це людей бісить

Ця ситуація говорить про те, що немає вже терпіння в людей, тобто люди починають стихійні народні бунти проти "бєспрєдєлу". Я переконаний, що ніякого іншого нормального виходу з цієї ситуації, як тотальна зміна всього особового складу міліції, повна переатестація, повний перенабір усіх абсолютно людей, які працюють у правоохоронних органах, абсолютно інша ідеологія роботи цих правоохоронних органів, абсолютно інша законодавча база, – нічого іншого не відбудеться. Зрозуміло, що в нинішніх політичних реаліях це є неможливо, це можливо тільки після цілковитої зміни влади і системи влади в Україні. Але на сьогоднішній день, безумовно, це не має бути відповідальність начальника райвідділку чи навіть начальника обласної міліції. Це є відповідальність міністра, тому що подібні ситуації свідчать про абсолютну деградованість і неадекватність уже самої системи.

Найголовніше це те, що навіть попри це все продовжується намагання "відмазати" одного з фігурантів цього всього діла.

Сьогодні ми всі розуміємо, що коли злочин чинить працівник СБУ, чи міліції, чи прокуратури, то, якщо не підніметься просто стихійний народний бунт, його "відмажуть" і він не буде нести відповідальності. Тобто це людей бісить.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июл 2013, 16:22 
Борец

Немного позитивчика. :lol:

Цитата:
У Криму спалили авто депутата-"регіонала"

В Алупці невідомі підпалили автомобіль "Субару" депутата міської ради від Партії регіонів Михайла Славкіна. Про це розповів сам потерпілий, інформують "Подробиці".

"Було близько першої ночі, я ще не спав. Почувши звук, вийшов на балкон і побачив, що горить моя машина. Почав гасити", - повідомив Славкін.

За його словами, на місці зловмисники залишили пляшку із запальною сумішшю і саморобний факел. "Не знаю, за що мені так" насолили ". Хто мені може мститися? Ні з ким не лаюся, з усіма у мене мирні відносини", - дивується депутат.

Він також зазначив, що не схильний пов'язувати те, що трапилося, зі своєю політичною діяльністю. Однак, як кажуть місцеві жителі, серед депутатського корпусу у міськраді є певна напруженість, незважаючи на те, що всі 29 народних обранця - члени ПР. "Навряд чи машину підпалили через партійну приналежність Славкіна. Він не найгірший - якби підпалювали «регіоналів» Алупки, то з нього б починати не стали", - вважає місцевий активіст Сергій Псарьов.

Разом з тим, додав Псарьов, випадки підпалів автомобілів в Алупці бували й раніше. Особливо часто вони відбувалися під час перебування на посаді мера міста Віктора Толстонога. "Усі "вішали" на Толстонога. Потім підпали самі по собі як почалися, так і закінчилися. Ось і цього разу будемо спостерігати: якщо більше не будуть горіти машини членів ПР, значить, можна сміливо все списувати на хуліганство", - вважає Псарьов.

У Ялтинському міському відділі міліції факт підпалу підтвердили. Ведеться слідство.
http://expres.ua/news/2013/07/03/89726- ... -regionala

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июл 2013, 17:20 
Постоялец

Nikolay писал(а):
Цитата:
... и отправить в отставку министра МВД Украины Захарченко....

Ненадо его в отставку!
Надо его от имени руководства страны отправить во Врадиевку для усмирения местного населения:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 03 июл 2013, 17:23 
Борец

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 889, 890, 891, 892, 893, 894, 895 ... 1257  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа