Текущее время: 26 авг 2025, 07:15

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26312 ]  На страницу Пред.  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 1755  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 02 дек 2013, 07:55 
Борец

ошибочка Корчинский на ставке у Кремля, еще с начала 90-х.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2013, 09:17 
Постоялец

Украинская делегация в ближайшие дни отправится в Брюссель, чтобы возобновить диалог с Евросоюзом о подписании Соглашения об ассоциации с ЕС. Об этом в воскресенье заявил министр иностранных дел Леонид Кожара.

И это все, чем разродилась обосравшаяся власть.
Сейчас все прочитают и разойдутся по домам :?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2013, 09:23 
Борец

Подписание с ЕС уже никто не требует — нужна отставка правительства.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2013, 09:27 
Постоялец

artobstrel писал(а):

Поддерживаю. Я против ЕС, но овощ надоел порядком.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2013, 09:38 
Борец

Цитата:

и что? получим новый кабинет во главе с Захарченко или Арбузовым?
я думаю цель устранения от власти все ветки и президента и КМ и ВР

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2013, 09:50 
Борец

alexdor писал(а):
Не узнаю. Не твой стиль. Свидетельства пожалуйста. С таким успехом можно обвинить и всю "гламурную троицу" во главе с тЮлькой. А что сидит? Так то великая игра истеблишмента.

да его еще с первого майдана поперли, только в эйфории послемайданновой пабеды этого не было замечено, потом он сам говорил что ему все пох и работает он за деньги, даже суммы озвучивал.

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2013, 09:50 
Борец

phpBB [video]

Полноценная видеоподборка.

Кому-то дано превращать воду в вино, а кому-то - только кислород в углекислый газ и пищу в говно. © Noize MC.
Сообщение, не относящиеся к теме
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2013, 10:00 
Борец

Кардан писал(а):

Аяяйяй :lol: Неужели Европа даст 160 миллиардов? :lol:
Короче олигархи Януковича сьедят :lol: ....не зря Богословская и. т.д. выходят из Регионов

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2013, 10:22 
Борец

Во вторник выезжаю на революцию в Киев !!!
Кажется кто то там говорил , что во вторник уже ничего не будет )))))
Да ? Паниковский ))))

https://vk.com/club51632173

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2013, 10:26 
Борец

верный пёс
Голова Донецької ОДА Андрій Шишацький закликає мешканців регіону «у цей складний історичний момент» стати надійною опорою президенту. Про це йдеться у зверненні Шишацького.
«Події останніх днів у Києві не залишили нікого з нас байдужими! Порушення конституційного права громадян на мирні зібрання та жорстокість щодо мирних жителів повинні отримати законне осудження. Те , що трапилося в Києві, стосується нас усіх, адже ми - українці , і Київ наша столиця. Події, які там зараз відбуваються, роблять Україну слабкою і вразливою. А слабка Україна - це колосальні втрати кожного з нас, і в моральному, і в матеріальному плані. Зрештою - це загроза нашій незалежності», - вважає Шишацький.

Він переконує, що потрібно «зупинитися, розібратися, зробити висновки , і спокійно рухатися далі» до євроінтеграції.

«Але це дуже серйозний крок. Він повинен бути зваженим і продуманим до найдрібніших деталей. Образно кажучи, до Європи треба входити впевненим твердим кроком, а не ломитися на революційному коні», - підкреслив голова Донецької ОДА і додав, «Нашим сім'ям потрібен достаток і спокій, а не гасла і потрясіння».

За словами Шишацького, «кожен має право висловлювати свою політичну позицію і свої почуття цивілізовано й гідно».

Водночас чиновник підкреслив, що «багатонаціональний Донбас завжди був прикладом толерантності, витримки і здорового глузду».

«Нам є чим з вами займатися. І сьогодні наші зусилля мають бути спрямовані на творчу працю, що виводить економіку області з кризового стану. Ми не повинні піддаватися на провокації…Давайте у цей складний історичний момент будемо монолітно єдині, і будемо надійною опорою рідній Україні і нашому Президенту! Вірю у вашу мудрість, силу характеру і доброту сердець!», - наголосив Шишацький.

Як повідомлялось, згідно з проектом рішення Одеської обласної ради, 2 грудня її депутати проситимуть Януковича зберегти його «державність».

Тим часом часом, на Львівщині розпочалася самоліквідація Партії регіонів.

Нагадаємо, за останні дні про вихід з лав Партії регіонів оголосили четверо депутатів – Інна Богословська , Давид Жваніянія, Микола Рудьковський та Володимир Мельниченко

Нагадаємо, депутат від Партії регіонів Віктор Бондар прогнозує вихід близько 20 депутатів з фракції через розгін мітингу на Майдані Незалежності в Києві 30 листопада.

Новости Донбасса

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2013, 10:26 
Борец

promanfred писал(а):
Паниковский писал(а):
promanfred писал(а):
Во вторник выезжаю в Киев на майдан со своей девушкой ...

:shock:

А что будет - "Во вторник"?! :?
Вы хотите через неделю организовать новый Май-Данец? :lol:

Вы думаете до вторника Хам оставит власть ? )

Я же говорил )))))

https://vk.com/club51632173

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2013, 10:33 
Борец

Москаль впізнав на відео з Євромайдана кримських беркутівців
Генерал-лейтенант міліції Геннадій Москаль побачив на відеороликах розгону Євромайдану бійців кримського підрозділу «Беркут», і закликав колишніх працівників МВС, у яких є безцінний оперативний досвід, – вийти на мітинги протесту, щоб вирахувати серед натовпу провокаторів і не дати їм зробити свою чорну справу – пролитися крові.

Геннадій Москаль написав на своїй сторінці в Фейсбук – повідомляє Newsru.ua.

Мені, генерал-лейтенанту міліції, який віддав служінню в МВС 36 років, гірко і соромно за події, що відбулися в ніч на Майдані Незалежності. Я 10 разів переглядав кадри грубого розгону мирного зібрання і був шокований, що активним учасником цієї звірячої акції з боку міліції став «Беркут» Криму.

Крім того, активну участь у побитті мітингувальників взяв «Беркут» з Дніпропетровської та Луганської областей (я теж працював в цих регіонах, тому знаю багатьох працівників МВС особисто).

Мені вдалося дізнатися, що в цілому в розгоні Майдану брали участь спецпідрозділи «Беркута» з усіх регіонів України, окрім трьох західних областей – Закарпатської, Івано-Франківської та Тернопільської. Наказ про відрядження «Беркута» в Київ дало МВС. Те, що начальник Київського главку міліції Коряк бере відповідальність за розгін мітингу на себе, просто невдала спроба прикрити начальство – він, згідно нормативно-правових актів МВС, може керувати тільки київським, а не прикомандированим з інших регіонів «Беркутом». Ці підрозділи йому не підкоряються. Таке право має тільки міністр МВС або його заступники, тому саме на них лежить вся відповідальність за те, що сталося.

У 1997р. я був переведений на посаду начальника міліції в Крим – найскладніший у криміногенної плані регіон України, де також постійно відбувалися багатолюдні політичні акції і масові заворушення. І на всіх цих акціях завжди стояв попереду, а «Беркут» – за спиною. Я вірив цим бійцям, як самому собі, і тепер не можу знайти відповідь на питання – як сталося, що з елітного підрозділу, який дійсно захищав кримчан від злочинців, він перетворився на бандитів, які воюють проти власного народу? Напевно, в цьому є і моя частка провини.

У 1997р. в Криму був полк «Беркута», що складався з близько 800 бійців, а сьогодні це батальйон з 300 чоловік, 100 з яких за особистою вказівкою придурка від політики і міліції Могильова були відправлені на Київ. А зараз, в ці години, ще 100 відправляються до столиці їм на підкріплення. Свого часу Могильов так само кинув «Беркут» на Ай-Петрі, щоб знести невелике кримськотатарське кафе і влаштувати побоїще, на яке з жахом дивилася вся Україна. Тільки керівництво МВС мовчало. Сьогодні я розмовляв з колишніми керівниками кримського «Беркута», нинішнім бійцями і запитував – як могло статися, що цей підрозділ перетворилося на садистів? Відповідь: «Це не ми, нам дали такий наказ».

Звертаюся до колишніх працівників МВС, в яких є безцінний оперативний досвід, який може дуже стати в нагоді – вийдіть, будь ласка, на мітинги протесту, вирахуйте серед натовпу провокаторів і не дайте їм зробити свою чорну справу – пролитися крові. Захистіть людей від насильства, якщо в цьому виникне необхідність (а вона виникне, тому що до Києва стягують «Беркут» і внутрішні війська з усієї України). Звертаюся також до діючих співробітників МВС – згадайте свою присягу на вірність народу України і не виконуйте злочинні накази керівництва – застосовувати силу і спецзасоби проти людей, які за допомогою мирних акцій намагаються захистити свої гарантовані Конституцією права. Не забувайте, що ви – не бездушні найманці – манкурти, а частка цього ж народу.

Як відомо, в суботу, 30 листопада, близько 4 години ранку влада розігнала мирний мітинг студентів на площі Незалежності в Києві. Співробітники «Беркута» били всіх без розбору – молодих людей, дівчат. Били ногами, тягли по землі. У Шевченківське РУВС вночі привезли 35 затриманих, точну кількість постраждалих досі невідомо. Близько 200 людей сховалися в Михайлівському соборі, де зараз пишуть заяви на ім’я прокурора Шевченківського району Києва.

http://zik.ua/ua/news/2013/11/30/moskal ... siv_443549

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2013, 11:07 
Борец

tischa76 писал(а):
я думаю цель устранения от власти все ветки и президента и КМ и ВР
Это вряд ли.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2013, 11:08 
Борец

А в идеале - физическое уcтранение)) Лично расстрелял бы нахер.

Кому-то дано превращать воду в вино, а кому-то - только кислород в углекислый газ и пищу в говно. © Noize MC.
Изображение

Последний раз редактировалось otherside 02 дек 2013, 11:10, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 02 дек 2013, 11:10 
Борец

tischa76 писал(а):
верный пёс
Голова Донецької ОДА Андрій Шишацький закликає мешканців регіону «у цей складний історичний момент» стати надійною опорою президенту. Про це йдеться у зверненні Шишацького.

его же первого и сольют :lol:

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26312 ]  На страницу Пред.  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92, 93 ... 1755  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа