Текущее время: 31 мар 2026, 12:53

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 852, 853, 854, 855, 856, 857, 858 ... 1257  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Спасибо жителям Донбасса за...
СообщениеДобавлено: 16 июн 2013, 21:40 
Борец

Изображение

Изображение

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2013, 06:48 
Борец

Цитата:
"Я НЕ ЛЮБЛЮ"

Маленька оповідь «без політики», називається «Я не люблю».
«Я не люблю уверенности сытой, --
Уж лучше пусть откажут тормоза…»

Ненавиджу «споглядачів». Люто.

Приклад. Ретроспектива.
Ми, десяток студентів, десь у 1978--79-у, прямуючи на заняття в 1-у міську лікарню, зайшли на базар. Вже не пам’ятаю, з якого приводу там зав’язалася бійка: троє здоровенних лобів били третього – теж здоровенного. Не встигли ми зрозуміти, хто правий, хто винуватий (були розбірки між «своїми», як потім вияснилося), як Ваня Бойко, «метр п’ятдесят з кепкою», кинувся на захист того, хто був у меншості. І одержав страшного удару ногою в перенісся, і кров фонтаном… . Все, слава богу, закінчилося добре: редресація зламаних носових кісток, тиждень стаціонару в ЛОР-відділенні областної лікарні, квіти від наших дівчат, і дівчачі цьоми йому в щічки, і чоловічі рукопотискання, і повага… . І йому на все життя – неоціненне відчуття самоповаги. Того безцінного, що робить людину Людиною. Не знаю, як склалася його доля, не бачив його з 1980-го. Ваню Бойко, якщо ти читаєш ці рядки, повага тобі і респект!
А у нас – відчуття якогось сорому в душах живе не один рік. Ніби щось не так… Ні-ні!!!, ми всі кинулися миттєво його захищати, ті амбали розбіглися, дикий жіночий крик «вбивають!!!» розігнав усіх,.. міліція,.. а у нас – посвідчення народних дружинників-комсомольців, без проблем. Крім того «чогось»… . До сих пір пам’ятаю той випадок, а головне – відповідь Вані на питання «чого ти поліз?». А він каже: «Так троє ж на одного…».
«Так троє ж на одного…».
«Так троє ж на одного…».

Поки ми (хлопці і дівчата, комусь (як мені) 23-24, комусь 30 і більше, і позаду – армія) оцінювали ситуацію, намагаючись зрозуміти, що й до чого, де нападнки і хто жертва і «в чьом вопрос», він виокремив головне – троє на одного, а значить, – несправедливо! От те «щось», що трохи муляє нам совість роками! (ми на зустрічі однокурсників через 10 років згадували той випадок). Ми були на 5 чи 10 секунд споглядачами! Він не оцінював ступінь небезпеки для себе, не розбирався, не аналізував: «троє на одного!» – спрацював рефлекс порядної людини на «так не повинно бути!». Простий рефлекс людини із совістю. Не споглядати! А ми, нехай і ненадовго, задумалися… і дотепер пам’ятаємо!..!..
А є люди, що все життя своє паскудне проживають «споглядачами».
До чого веду….
Мене теліпає, коли хтось у розмові про протести та мітинги зверхньо кидає: ну-ну, давайте, а я подивлюся… .
Упереджуючи можливий срач толерастуючих щодо того, як «дико гноблять на ДД інакомислячих» і «я умру за право висловитися на ДД…», постараюся донести до загалу своє пояснення того, чому гівно – воно і в Африці і в Дурдомі гівно. І чого я його так не переношу.

Тирнет має цікаву особливість: людина виражає свої думки, позицію, симпатії-антипатії-емоції чисто вербально. Словесно тобто, буковами. Здається, що за мереживом слів не видно «нутра». А херушкі! А нічого подібного! Досить порівняти висери людинки на протязі певного часу, і Гівно переможно вилізе з людинки і заявить про себе, як хряче рило через-тин: «Я – самолюбива свиня, що натягла на свою свинячу пику маску порядної і мислячої людини»! А як заверещить те гнидне створіння, коли з нього зірвати машкару добропорядності!..
А ті, хто звик «бачити між рядків», тим паче відчуває те задовго до «розкриву сценічного образу».

По поличках… .
Постулат перший: справа не у симпатіях до ЮВТ, у якій часто звинувачують персонал ДД, а іноді і Адміна. Справа не у відношенні до харизматичної, красивої, мужньої і розумної жінки, що виражає собою і її ув’язненням дегенеративність нинішньої влади і пасивність електорату. Певна частка персоналу верещить: «юльки гноблять «неюльків!», інша – «Дайошь право на слово на ДД всім!»…. Мова зараз не про політику. І справа у «вічних цінностях». Спеціально взяв у «лапки», щоб не звинуватили у моралізаторстві. Лапки як рамки людяності. Якщо взагалі те поняття має рамки і лапки.
Питання до захисників «знедолених на ДД»: «Ви можете навести приклади чи подати лінки, коли якесь гівно не могло закомпостувати (ги-ги, яке хороше слово получчилось – від «компост»!), ну, тіпа запостити… жабу, висер, цитату, камент дворічної давності, цитатку із Мандельштама, або просто своє бачення, шо і як. Викинули хоч когось свавільно і по «беспрєдєлу» тільки тому, що воно – риг? Ніби нікого… . Тож «право висловитися» має кожен.

Нащот «права всім»: будь-яке лайно може зарегітися і срати на сайті, скільки забагнеться, що й спостерігаємо. І це ніким не оспорюється, ніким не відміняється. І ніщо не може тому заважити, крім Адміна, та й до Адміна претензій мало – Вони демократ. Але Гівно не повинно претендувати на високу оцінку-підтримку своїх «виділень»: написав гівно-херню, одержав «2» і «ПНХ!» – подумай, а не звинувачуй людей у недостатній освіті і вузькості світогляду. І не верещи, гнидо, «юльки пресують!..»… . Не подобається «персонал», злиняй, гівно, нах на інший сайт (наприклад, на сайт «Маладих і старих риговонялів») і там «вєщай» для «своїх» (хіба мало сайтів для «не таких»?). І фсьо буде харашо… . І «рейтинг» не постраждає. Так нє, мля, сюди рилом товчецця, гнида… . Агресивно товчецця. Каже: хер ви мене, гниду, видавите! Отакоє от!.. .
Завжди дивує одна цікава річ: «замінусували» імхо-хню, і завжди знайдеться хтось, хто «демократично-тоскно» заниє: «Гноблять, гноблять, мля, інакомислячих гноблять!, який вужжжос»… . Так подивися ж, читач, що клавить-компостить чувак!,.. а потім вже співчувай гівнюку.
От тут, колеги, стоп поки що. Оприділимося постулатом 2.

Постулат другий: якщо людина не учасник, а «споглядач», то вона не має права на слово: вона гівно, вона споглядач, а не учасник. Заткнися, блядь, і не гавкай.
Людина не може жити окремо від соціуму. Якщо вона не Робінзон нещасний і не сволота кінчена. Кароче, не сапієнс.
Якщо «дописувач» роками позиціонує себе як «спостерігача» (ню-ню, давайте, ідіть на мітинги, а я подивлюся… Ню-ню, кричіть там собі, хоч перервіться навпіл, своє «ганьба!», а що толку?, ню-ню, мені з вас смішно, фсіовонидінакові!, а я подивлюся….), (мля, ліньки пошарити по каментам, щоб навести приклади),.. вона, та сука, не зовсім людина, а мерзотник – бздливий і падлючий, але нахабно вимагаючий поваги!,.. поваги, бля, вимагає сука, що у кожному каменті тихенько шепоче «казли,.. казли,.. казли,.. а я подивлюся, похіхікаю…». Гівно воно.
Парадокс! Гівно, що позиціонує себе як споглядача (і це кричить криком з кожного каменту!) вимагає до себе поваги! Так от: краще мати опонентом явного ворога, ніж такого падлюку-спостерігача: така сукопадлюка всадить ножа в спину, коли й не чекаєш, здасть і порадуєцця. Нє, канєшна, не в буквальному розумінні всадить ножа: якщо те чмо ледь включає компа, астматично чухаючи дупу, то хер би з ним, не всадить… так і без того ж відразливо. Сере ж, мля, як молоде та юне… . Продуктивно.

«Сповиваючи-плетучи ланцюжок думок і хворобливих випердів на веретено сократівського «випадкового»,.. а все на світі випадкове!, бо риби я не їм,... того серпанкового мереживного блакитного сюжету, гублюся у думках і червону калину не поливаю, бо на нахер воно мені, так от, бля, серпанкового того галубого шляху, по якому я пішов, а зі мною не пішла Ласкава пані, і з чого б це?, і імхи мої видаляються нах, і шлях свій я бачу не так, як ви бачите,.. а скоро дощі сріблясті знесуть тую тугу хмаркою, що, як трипер шльондри нікчемної, нах старої і немічної, пеніциллін зносить, а ти побачиш, народе, у тім судьбу свою непросту, і знайди собі нового сутенера, і картини Світу рояться у мозковій сверблячці Моій, у витівках моску Мого запаленого, у збоченнях свідомості Моєї, апущенної аж до ніззя, бо нікому я нахер не потрібний, а кругом одні ниобразовані, нипонімають, що то таке – переживання тіпа освіченого чувака, перекладені в почуття стомленої шльондри, що спостерігає світанок, коли на сцяні підштаники ллється свіжа життєдайна кава, як потік свідомості, а поц тупо лупиться у вікно, ніби там, за вікном, чекає його, поца того, нова молодість і знову – окріп на яйця… та хіба ж уперше… і де взяти гроші на новий новутбук… бо шо ж, коли такі ціни… ».
Отакоє от. Загадково і глибокодумно. Філосопські ребусно. Онаністично.

Просте і ясне питання: чому куча людей заходять на сайти (на ДД у даному випадку)? Просто наклавати камент, чи поспілкуватися, подискутувати, щось довести? Чому люди створють блоги, за зміст яких можуть мати неприємності? Певно, щоб донести своє бачення того, як все має бути. А хтось відпрацьовуює свої «30 сріблеників». Всяке буває.

Постулат третій. Немає гіршої підлоти за «спостерігача». Така гнида може з хворобливою цікавістю із-за рогу дивитися, як знущаються над жінкою, а потім сотворити довжелезну, з картинками і лінками на Ютюб, імху про те, яка ж та сука була провокативна. Така гнида може запостити надуману історію «про вічне», з кожного рядка якої волає: надумано, фальшиво, брехливо! Надійна ознака гниди: неоднозначність і туманність тверджень, такі пиздуваті формулювання, що допускають різні висновки, залишаючи для гниди шляхи до відступу і контратак: а ви настільки тупі і неосвічені, що не зрозуміли!.. Бо дискусії в тирнеті тільки на перший погляд здаються грою, а насправді для багатьох – все серйозніше. «Тіпа як в жизні».

Є на сайті Дурдом різні люди… . Та не те, що різні, а ваще найрізноманітніші! За політичними уподобаннями, за симпатіями до окремих політиків (хванатики), але і є такі, яких не сприймає ніхто: ні «риги», «ні юльки», ні «гриценковці», ні «ударівці», ні «свободівці»… . Це – «споглядачі зі сторони».
Це людці, що люблять «пороздумувати, дивлячись зверху вниз»: їх каменти презирливі, їх судження ніби й філософсько-узагальнені (фсівониоднакові-і-чим-ти-кращий-дуррак?), а насправді гнидно-підплінтусні, зверхньо-бздливо-сміхуйочкові… . І, що характерно, і ніде правди діти, вони часто бувають праві: як істоти, налаштовані на песимізм, вони завжди будуть мати свою «частку правди», бо ніколи не буває так, як у бажаному ідеалі. Такі люди завжди будуть у чомусь праві. І будуть верещати «а я ж казав!».
Завжди! Так само як і завжди вони будуть осторонь подій! І ніколи не кинуться в бійку, у гущу подій. Ні, вони вилізуть, як потороч з болота, потім: я от такий передовий, бо ж казав! І не будуть покарані. І совість їх не буде мучити, що не кинулися в бійку, коли били жінку. Вони «споглядачі», вони «поза подіями». Вони завжди на стороні переможців.
І свою ницість і нікчемність вони завжди зможуть оправдати отим вічним і звичним «а чого ти поліз?».
Немає нічого гіршого за подібне мерзоття. Ворог, так ось він – ворог. Свій, так ось він – свій, його плече поряд. А от така сука, така мерзотна кишка, буде стояти осторонь, буде хіхікати і оцінювати «чия бере», щоб потім одержати посаду у районній міськраді, як риварлюцвіанєр! І далі засирати довкілля своїми сморідними випарами зі своєї смердючої шкірки.

От саме тому і ненавиджу цю падлючу породу хитрожопих пседоінтелігентів… псевдоосвічених гнид. Премудрих піскарів.

http://durdom.in.ua/uk/main/article/art ... 8038.phtml

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2013, 07:02 
Борец

Доктор Лайтман писал(а):
З життя маріонеток
Михайло Дубинянський, для УП _ П'ятниця, 14 червня 2013, 15:03

Таки ссылку забыл выложить ... ;) - http://www.pravda.com.ua/articles/2013/06/14/6992171/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2013, 12:50 
Борец

legionary писал(а):
они все воришки одинаковые, только масштабы разные :)

Цитата:
ВЛАДЕЛЕЦ АМЕРИКАНСКОГО ФУТБОЛЬНОГО КЛУБА ОБВИНИЛ ПУТИНА В КРАЖЕ ПЕРСТНЯ 8 ЛЕТ НАЗАД

Владелец команды по американскому футболу New England Patriots Роберт Крафт заявил, что во время его поездки в Санкт-Петербург в 2005 году президент России Владимир Путин украл у него кольцо победителя суперкубка стоимостью в 25 тысяч долларов. Об этом сообщает CNN

«Я достал перстень и показал его Путину. Он примерил его, а потом положил в карман. Вокруг него сразу встали три сотрудника КГБ, и он в их сопровождении удалился», – рассказал Крафт.

По словам владельца футбольной команды, он хотел вернуть кольцо обратно, однако ему позвонили из Белого Дома и запретили раскрывать историю «в интересах российско-американских отношений». Крафт тогда написал, что «решил отдать кольцо в знак уважения и восхищения к русскому народу и властям».

Пресс-секретарь президента России Дмитрий Песков опроверг слова Крафта.

«Я стоял 20 сантиметрах от Крафта и господина Путина и видел и слышал, как он подарил президенту это кольцо», – заявил телеканалу Песков.

По его словам, кольцо помещено в хранилище в Кремле, где хранятся все государственные подарки.

Команда New England Patriots оказалась недоступна для комментариев.

http://tvrain.ru/articles/vladelets_ame ... ad-345856/
http://edition.cnn.com/2013/06/16/world ... index.html

Цитата:
История американского миллиардера Роберта Крафта о том, что президент России Владимир Путин в 2005 году украл у него перстень Super Bowl, оказалась шуткой. Об этом говорится на сайте Национальной футбольной лиги США со ссылкой на официального представителя футбольного клуба "New England Patriots", принадлежащего Крафту.

"Это забавная история, которую Крафт снова рассказал ради смеха. Крафт уважает Россию и лично Владимира Путина и рад, что кольцо хранится в московском Кремле", - заявил представитель клуба.

Как-то невдобно получилось... :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2013, 13:22 
Борец

Во время визита Президента Украины в Енакиево его избирателей заставляли прятаться в кустах

Вчера, 14 июня, во время визита Виктора Януковича в Енакиево сотрудники правоохранительных органов не разрешали жителям города ходить по тротуарам. Об этом корреспонденту «30 дней» рассказал Дмитрий К.

По его словам, задолго до приезда главы государства сотрудники ГАИ предложили ему и его жене пойти домой через кусты.

«Я и моя жена шли домой с рынка. У каждого в руках были пакеты и мы шли с трамвая по улице Красных Зорь. Но шли мы недолго – сотрудники ГАИ, которых в этот день было очень много, запретили нам идти по тротуару. Они нам предложили просто свернуть в кусты, чтобы нас никто не заметил. Мы попытались продолжить путь по тротуару, но они заставили нас свернуть в заросли кустов и травы и нам пришлось «петлять» домой через кусты и грязь» , - говорит житель Енакиева.

По мнению Дмитрия, он не понимает, почему он должен прятаться от своего президента.

«В 2010 году на президентских выборах я голосовал за своего земляка. Сейчас же я не понимаю, почему я должен прятаться от него? Я ж не бандит и не террорист! Почему из-за его визита так унижают его избирателей? Я уверен, что таким образом Виктор Федорович не сможет «почуты кожного», - резюмирует Дмитрий.

Президент Украины Виктор Янукович вчера, 14 июня, посетил Енакиево. Глава государства принял участие в презентации проекта новой аглофабрики и побывал на Красногородском и Божковском кладбищах.
http://30.dn.ua/?alink=news&rubrik=1&what=viewnew&id=582

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2013, 14:07 
Борец

LeFFa писал(а):
Во время визита Президента Украины в Енакиево его избирателей заставляли прятаться в кустах

Пусть таки скажут спасибо, что их не заставили на брюхе через кусты ползать!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2013, 14:18 
Борец

Керчанин
Цитата:
Пусть таки скажут спасибо, что их не заставили на брюхе через кусты ползать!

А мені здається що їм сказали б повзати там, то вони зрадістю це зробили, звичайно що не всі, але знайшлась би велика кількість "антифашистських свідків пакращення" які зрадістю впадуть до ніг овоща і бригади...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2013, 14:31 
Борец

Изображение
Цитата:
Обсяг промислового виробництва в Україні в травні 2013 року, знизився на 9,3% до травня 2012 року.

Про це йдеться в повідомленні Державної служби статистики.

Як повідомляє Держстат, в травні 2013 року промвиробництво скоротилося на 5,6% порівняно з квітнем 2013 року.

За даними служби, це призвело до уповільнення спаду за підсумками п'яти місяців до 5,2% порівняно з 4,2% за підсумками чотирьох місяців і 5% - за підсумками трьох місяців.

Як повідомлялося, промвиробництво у березні 2013 року скоротилосяна 5,2% порівняно з березнем 2012 року.

Нагадаємо, промвиробництво у січні 2013 року впало на 11,1% у порівнянні з останнім місяцем 2012 року і на 3,2% порівняно з січнем 2012 року.

В цілому у 2012 році в порівнянні з 2011 роком промвиробництво скоротилося на 1,8%.

це добробут чи вже стабілізєц?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2013, 14:40 
Борец

Цитата:
український уряд планує перейти на безкоштовне відкрите програмне забезпечення (Opensource) до 2015 року, але на сам перехід у бюджеті передбачено 47 млн грн для установки програмного забезпечення на менш ніж 150 комп’ютерах.

:o :o :o
по 313 косіх за 1 ПО Opensource
пілять...слів нема....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2013, 15:04 
Новобранец

evilviva писал(а):
Цитата:
український уряд планує перейти на безкоштовне відкрите програмне забезпечення (Opensource) до 2015 року, але на сам перехід у бюджеті передбачено 47 млн грн для установки програмного забезпечення на менш ніж 150 комп’ютерах.

пілять...слів нема....

да уж не то слово. ну с другой стороны 2015 не за горами . нужно же накосить .пусть и в тупую

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2013, 15:09 
Борец

evilviva писал(а):
Цитата:

пілять...слів нема....

Ну шо Вы как маленький, чесслово!
Вы шо не знали, шо если у нас дэржслужбовци переходят на шота бесплатное (экологичное, безопасное,...), то это обходится в РАЗЫ дороже?! ;)
Потом ишо договор на обновление ОпенОфиса по сто тыщ на машину, та-а-а-к, че там еще?
А! Можно ж покомпонентно обновляться!
А еще плюс поддержка обновлений драйверов для видеокарт, разработка и поддержка спецшрифта DerzhSluzhbUA (лицензионно чистого, ессно).
И, главное - спецоблако DerzhHmarkaUA со спецкабинетом для каждого дэржслужбовця и бесплатными вебинарами "Семки: медитационный курс снятия стресса", "Посетитель: моральное уничтожение как способ достижения нирваны" и, разумеется, "Канары: отели и бунгало" с подарочным мастер-классом "Если чо, как объяснить при з/п 150 у.е.".
Во-о-т...
И это тока софт.
Могу набросать еще с десяток вариантов по железу.
;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2013, 15:13 
Борец

Цитата:

ФЕЙСПАЛМІЩЕ, навіть дабл ФЕСПАЛМІЩЕ.

Може вони і за убунту з опенофісом платять сім'ї :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2013, 15:53 
Борец

Цитата:
но они заставили нас свернуть в заросли кустов и травы и нам пришлось «петлять» домой через кусты и грязь

так тебе терпила и нада.

все толстожопомордые геиШники думают что они Чаки Нориссы, а на самом деле они толстожопомордые пассивные Педерасты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2013, 15:58 
Борец

evilviva писал(а):

Судя с того что в статье опэнсурс путают с халявой то и утверждение о 150 ПК можно проигнорировать ;)
Kir писал(а):
Вы шо не знали, шо если у нас дэржслужбовци переходят на шота бесплатное (экологичное, безопасное,...), то это обходится в РАЗЫ дороже?!

Судя по всем историям перехода на линупсы - не только у нас так. Единственное что эуропейцы весь переход затевают чтоб напугать МС и сбить цены. А наши так на полном серьезе грозятся. РФия там вообще лулз на лулзе.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 июн 2013, 16:57 
Борец

evilviva писал(а):
Цитата:

пілять...слів нема....

Там написано, що комп’ютерів має бути не менше ніж 150. А скільки - ХЗ.
і 150 і 100500 теж не менше ніж 150 ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 852, 853, 854, 855, 856, 857, 858 ... 1257  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа