Текущее время: 03 апр 2026, 17:04

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 784, 785, 786, 787, 788, 789, 790 ... 1257  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Спасибо жителям Донбасса за...
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 19:41 
Борец

evilviva писал(а):
я втомлююся спілкуватися з ідіотами.... на заправках ти купуєш паливо у літрах чи кілограмах?

Налоги с бензина плачу не а заправка (или кто там выше). И он платится с килограмма при оптовой закупке бензина.
Литр на заправке в разное время суток и время года разный - государство в эти игры не играет.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 19:43 
Борец

Sanscho писал(а):
evilviva писал(а):
я втомлююся спілкуватися з ідіотами.... на заправках ти купуєш паливо у літрах чи кілограмах?

Налоги с бензина плачу не а заправка (или кто там выше). И он платится с килограмма при оптовой закупке бензина.
Литр на заправке в разное время суток и время года разный - государство в эти игры не играет.

тобто ти хочеш сказати, що у кінцеву вартість літру бензину акциз не входить, а добрі дяді з заправки сплачують його за тебе?

Последний раз редактировалось evilviva 23 май 2013, 19:44, всего редактировалось 2 раз(а).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 19:43 
Борец

Sanscho писал(а):
evilviva писал(а):
За ГОСТом 3900 густина бензинів марок А-76 і А-80 при температурі 20 градусів за Цельсієм приймається нормальною в межах 700 - 760 кілограмів у метрі кубічному, бензинів марок А-92, А-95 і А-98 - 725 - 780 кілограмів у метрі кубічному, дизельного пального - 840 - 860 кілограмів у метрі кубічному.

К чему это всё вы приплели если акциз начисляется на тонну бензина? И данные потребления в стране тоже даны в тоннах.

Мене турбує інше, раніш за дороги я платив 80 грн. в рік і хватало на ремонт доріг, тепер при пробігу в 7000км я оплачую за дороги 7000/100*7,5=525л, хай повірим журналістам 525*3грн=1575грн, хай 1500 грн в рік і я ж не один такий, а де тоді дороги? Тепер регі хочуть ще підняти плату за дороги бо нехватає на ремонти, а коли їм вже хватить?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 19:50 
Борец

Ніколи!!!!можу разів 20 написати... :lol:
В мене пробіг 40000 в рік по10-12 літрів дизелю...4400 літрів,та я млять свою вулицю утримую на ці гроші..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 19:53 
Борец

серед усього високопоставленого бидла, лише Марко Девіч співав Гімн
Изображение
бла... натуралізований громадянин показує приклад недопрезиденту і недоеліті.... слів нема

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 20:00 
Борец

evilviva писал(а):
тобто ти хочеш сказати, що у кінцеву вартість літру бензину акциз не входить, а добрі дяді з заправки сплачують його за тебе?

Я хочу сказать что акциза на горючее уплочено за 4 месяца не больше 2.2 лярдов по твоим же вчерашним расчетам.
Если хочешь узнать какая переплата на литр то возьми акциз за тонну подели на 1000 и умнож на свой коэффициент плотности - получится меньше 2 грн.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 20:02 
Борец

Цитата:
ДАІшники не пустили франківських туристів у дендропарк "Софіївка"

17 травня група івано-франківських туристів планувала виїхати на екскурсію у Національний дендрологічний парк «Софіївка» в місто Умань Черкаської області, яку організовувало туристичне агентство «Еней». Втім франківцям не пощастило, що дата екскурсії співпала з датою всеукраїнської акції «Вставай Україно», яка відбулася 18 травня у Києві. Як інформує Галицький кореспондент, перед виїздом, увечері 17 травня, автобус з туристами затримали працівники ДАІ і вилучили дорожній лист.

Як розповідають очевидці, до автобуса під’їхали працівники ДАІ і перевірили документи. Після того десь зателефонували і приїхали якісь люди в цивільному. Вони не представилися, вилучили документи і сказали, що автобус нікуди не поїде. «У мене заборона випускати сьогодні автобуси з Франківська. Поїдете завтра о 8 год. ранку», - сказав один з них. Після цього зателефонував власнику автобуса та висловлювався нецензурними словами. Мовляв: «Що ти собі думаєш? Ні один перевізник не дає на сьогодні транспорт. Якщо не хочеш мати проблем, сиди і мовчи, бо позбудешся автобуса».

Дозвіл на продовження руху цього автобуса було надано лише о 8 год. вранці 18 травня. Втім запланована екскурсія не відбулася, а представникам фірми «Еней» довелося повернути туристам кошти.

«Такі дії співробітників ДАІ явно свідчать про зловживання своїм службовим становищем та перевищенням владних повноважень, оскільки дорожній лист був засвідчений в ДАІ відповідно до чинного законодавства, тому будь-яких правових підстав для його вилучення та затримання майже на півдоби виїзду автобуса не було», - зазначає депутат Івано-Франківської обласної ради Сергій Адамович.

Депутат звернувся до прокуратури Івано-Франківської області з проханням притягнути винних осіб у відповідальності та компенсувати шкоду туристам, у зв’язку із безпідставним затриманням їх виїзду.

23 Травня 2013, 19:58

http://paralleli.if.ua/news/32330.html

Попали туристы под раздачу...ну а мусора как мусора,в путёвке была Умань указана,но решили перестраховаться..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 20:07 
Борец

Цитата:
http://paralleli.if.ua/news/32330.html

Попали туристы под раздачу...ну а мусора как мусора,в путёвке была Умань указана,но решили перестраховаться..

А регі кричать що ніяких автобусів ніхто не зупиняє, а це все як "завжди" придумує опозиція :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 20:08 
Борец

Sanscho писал(а):
evilviva писал(а):

Я хочу сказать что акциза на горючее уплочено за 4 месяца не больше 2.2 лярдов по твоим же вчерашним расчетам.
Если хочешь узнать какая переплата на литр то возьми акциз за тонну подели на 1000 и умнож на свой коэффициент плотности - получится меньше 2 грн.

а хто сперечався?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 20:10 
Борец

Boroda007 писал(а):
В мене пробіг 40000 в рік по10-12 літрів дизелю...4400 літрів,та я млять свою вулицю утримую на ці гроші..

4.4 тонны. Акциз на солярку около 70 евро за тонну (опять же смотри назад расчеты эфильвива) Акциза ты заплатил 3 к грн. На сколько их хватит?
Цены на асфальт http://www.ati.com.ua/asfalt-asfaltobet ... 87971.html http://www.ati.com.ua/prodam-holodniy-a ... 49491.html. Т.е. имеем 2 тонны асфальта + машина привезти + смологрейка + работа. Твоих налогов не хватит перед домом 10 метров заасфальтировать.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 20:12 
Борец

Sanscho писал(а):
Boroda007 писал(а):

4.4 тонны. Акциз на солярку около 70 евро за тонну (опять же смотри назад расчеты эфильвива) Акциза ты заплатил 3 к грн. На сколько их хватит?
Цены на асфальт http://www.ati.com.ua/asfalt-asfaltobet ... 87971.html http://www.ati.com.ua/prodam-holodniy-a ... 49491.html. Т.е. имеем 2 тонны асфальта + машина привезти + смологрейка + работа. Твоих налогов не хватит перед домом 10 метров заасфальтировать.

Раньше по 80грн в рік платили, машин було менше і хватало, а що тепер асфальт подорожчав в 100 раз?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 20:16 
Борец

Sanscho писал(а):
Boroda007 писал(а):

санча, а чому холодний асфальт, та ще й по 2700? асфальто-бетонна суміш, яку у нас ( в кращому разі), використовують для ямкового ремонту, коштує значно дешевше ... якщо не помиляюся, шар асфальту товщиною 6 см коштує 150 грн за кв.м. з роботою

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 20:19 
Борец

Sanscho писал(а):
Boroda007 писал(а):

А Борода ДОЛЖЕН САМ улицу мостить? За "свой" акциз? А Вы, когда по "его" улице поедете, ему отстегнете или кинете?
И шо мы-таки скажем за гаишные машины, СП, пожарки, я уже молчу за крупнотоннажный транспорт!
Или Борода ремонтирует сам, а юзают все?
Тогда нах Бороде такое гос-во?

P.S. Коллега Борода, прошу прощения за использование Вашего ника в качестве собирательного образа. ;-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 20:38 
Борец

planirovsshik писал(а):
Раньше по 80грн в рік платили, машин було менше і хватало, а що тепер асфальт подорожчав в 100 раз?

"Раньше" асфальт лежал во многих местах еще советский, крупнотонажных фур было мало, метериалы дешевле. Вместе эти факторы наложились и имеем что имеем - расходы растут а покрытие разрушается.
evilviva писал(а):
санча, а чому холодний асфальт, та ще й по 2700? асфальто-бетонна суміш, яку у нас ( в кращому разі), використовують для ямкового ремонту, коштує значно дешевше ... якщо не помиляюся, шар асфальту товщиною 6 см коштує 150 грн за кв.м. з роботою

Я дал 2 ссылки с разными ценами. 150 так 150. Это 20 квадратных метров. Для обычного 6м полотна 3-4 погонных метра.
Kir писал(а):
А Борода ДОЛЖЕН САМ улицу мостить? За "свой" акциз? А Вы, когда по "его" улице поедете, ему отстегнете или кинете?

Если камень в мой огород то я показал что акцизный вклад Бороды в развитие дорог ничтожен. На 2-3 ямы побольше. Кто там где едет и кому кидает - не ко мне:)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 20:59 
Борец

Sanscho
Цитата:
"Раньше" асфальт лежал во многих местах еще советский, крупнотонажных фур было мало, метериалы дешевле. Вместе эти факторы наложились и имеем что имеем - расходы растут а покрытие разрушается.

Що серйозно? А, я думав що це щось з інопланетянами звязано.
А з фурами треба на вищому рівні вирішувати. Був репортаж коли ДК зловили на взятках ДАЙ які збирали мзду з фур. Так потім водії пояснювали, що щоб отримати дозвіл і заплатити в бюджет гроші за перегруз їм потрібно місяць бумашки по інстанціях носити, а який замовник буде так довго чекати. Так хіба не можна це впорядкувати щоб було швидко і щоб кошти були для ремонту цих же доріг. Так у регів інша задача, їм взятки краще, у них це називається прозоро.
Усе вирішується, тільки для цього потрібно бажання і воля.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 784, 785, 786, 787, 788, 789, 790 ... 1257  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа