planirovsshik писал(а):
Це теж саме що порівнювати х*й з палцем.
Між держслужбовцями та ДАЙішниками є дуже велика різниця, така велика що одним словом не опишеш. Я правда маю на увазі простих клерків держслужбовців.
Взяти хоча б те що ці дерслужбовці бояться шоколадку взяти що дає людина просто так, от просто людині хочеться якось віддячити працівнику за нормалне відношення на томись в ДАЙ це одна з першочергових задач здерти чим побільше бабла і верхушка їх у цьому покриває.
Порівнювати розмір зарплати неправильно, потрібно порівнювати сукупний місячний дохід. Думаю в ДАЙ переплюне дерслужбовця у десятки, а то і сотні раз.
Как по мне, то тут надо "или крестик снять, или штаны одеть"(с)
Потому как, хоть проект ДК и направлен против ГАИ, но именно благодаря ему люди перестают бояться и в т.ч. клерков-дэржслужбовцив, общаясь с ними путем инфозапросов, писем и судебных исков.
И это, на мой взгляд -
САМОЕ БОЛЬШОЕ достижение проекта!
Люди, отправляя инфозапросы ВО ВСЕ дэржустановы, ЗАСТАВЛЯЮТ спивробитныкив работать так, КАК ОНИ ДОЛЖНЫ, исходя из ЗУ, а не так, как им ГОВОРЯТ работать или как они ДУМАЮТ, что должны работать.
А гаишник это или какой-нить другой клерк - дело 180-е.
И множество примеров на форуме о врачах, ЖЭКах, прочих установах - лишнее тому подтверждение.
И это есть гут!

Думаю потрібно закінчувати з цією темою про держслужбовців. Єдине з чим я погоджуюсь це так повинні виконувати свої функції, але дерслужбовець не буде орати, доїти,.... Те що робить простий дерслужбовець багато залежить від того хто є міністр, президент....