Текущее время: 03 апр 2026, 23:45

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 778, 779, 780, 781, 782, 783, 784 ... 1257  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Спасибо жителям Донбасса за...
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 09:57 
Борец

evilviva писал(а):
санча, а чим ти відрізняєшся від "лузгаючого насіння" держслужбовця? сидиш на форумі, а хто працювати буде?

Разница в том, что результаты моей работы устраивают моего работодателя :lol: А результаты работы госслужажих, меня, как их работодателя не устраивают.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 10:03 
Борец

Sanscho писал(а):
evilviva писал(а):
санча, а чим ти відрізняєшся від "лузгаючого насіння" держслужбовця? сидиш на форумі, а хто працювати буде?

Разница в том, что результаты моей работы устраивают моего работодателя :lol: А результаты работы госслужажих, меня, как их работодателя не устраивают.

Можеш звернутися у відповідні органи із скаргою. Опиши чим ти незадоволений і порозсилай по усіх держустановах - хай наводять порядок.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 10:08 
Борец

:lol: :lol: :lol:
Цитата:
Михайло Добкін став почесним громадянином Харкова

Изображение
Цитата:
Голова Харківської облдержадміністрації Михайло Добкін став почесним громадянином обласного центру.

Таке рішення ухвалила в середу сесія Харківської міськради, інформує «Інтерфакс-Україна».

Разом із ним такий же титул отримав депутат Верховної Ради регіонал Олександр Фельдман і ще семеро харків’ян.

Усіх цих почесних громадян вшанують на урочистостях з нагоди Дня Харкова, який відзначається 23 серпня.

http://www.radiosvoboda.org/content/art ... 94622.html

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 10:11 
Борец

planirovsshik писал(а):
Де ж ти тих каров набереш щоб таку армію безробітних працевлаштувати?

А коровы они быстро плодятся:) Каждый год отёл:)
planirovsshik писал(а):
Ти думаєш що кількість безробітних росте із-за того що вони корів не хочуть доїти?

И это в том числе.
planirovsshik писал(а):
І ще скажу, ти прийдеш на прийом, це не значить що тебе обслужать на всі 100%. Якщо ти хавало відкриєш, то будеш щотижня бігати по шабашних під-вах, а потім викинуть тебе грамотного

Во-во. Надо тормозочек принести в ЦЗ да подлизнуть, ГАИшнику денегки в права положить. Так и живем.
planirovsshik писал(а):
Але це не не вина спеціаліста що він так відноситьсядо тебе, це така система. І хай прийде на це місце інша людина, через місяць другий вона стане такою ж.

Не все такими стают - некоторые уходят чтоб не испаскудится. И из налоговой и из ментовки.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 10:12 
Борец

Цитата:
23.05.2013 | 10:34
У Кіровограді чоловік, який напав на жінку біля її дому, виявився… працівником ППС. ВІДЕО

У Кіровограді міліціонеру інкримінують пограбування. Жертвою бандита стала медсестра, повідомляє ТСН.

Як з'ясували колеги, правоохоронцеві не вистачило 50 гривень на пиво. Тож він вирішив напасти на медсестру, яка поверталася з роботи. Незнайомець перестрів її під будинком, повалив на землю та видрав із рук сумочку.

Наступного дня міліціонер вийшов на службу – до того самого відділу міліції, куди звернулася із заявою його жертва. Жінка зазначила, що розбійник забрав у неї 230 грн, телефон та зарплатну картку.

Міліціонер проколовся двічі: почав користуватися телефоном жертви і спробував зняти гроші з її банківської картки. Завдяки цьому його й вирахували колеги.

Постраждала, що стала жертвою правоохоронця, про це навіть не здогадувалася. «Здавалося б, людина така, що має захищати, а він нападає. Від кого тоді чекати захисту? Я була в шоці», - зізнається вона.

Аби уникнути звинувачень в упередженості, справу тепер розслідує не міліція, а прокуратура.

«У даний час здобуто достатньо доказів вини цього працівника міліцїї у вчиненні грабунку відносно мешканки міста. Покаранням за даний вид злочину передбачено позбавлення волі на строк від 4 до 6 років», - розповів прокурор Кіровограда Дмитро Титор.

Слідчі прокуратури кажуть, що це вже третє кримінальне провадження стосовно працівників патрульно-постової служби Кіровограда. А отже, вони тепер вивчатимуть і питання якості підбору кадрів у цей підрозділ МВС
phpBB [video]

http://akulamedia.com/u-kirovogradi-cho ... -pps-video

Полная деградация МВД...никакого отбора,берут всякую шушеру,а потом эта гопота грабит,убивает,насилует..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 10:13 
Борец

planirovsshik писал(а):
Можеш звернутися у відповідні органи із скаргою. Опиши чим ти незадоволений і порозсилай по усіх держустановах - хай наводять порядок.

Слишком сложная процедура. Почему я вылечу с работы на следующий день после залета а они - через год переписки и с вероятностью в 99,9% что замнут.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 10:24 
Борец

Цитата:
США так і не видали Кузьміну візу
Четвер, 23 травня 2013, 09:45

Перший заступник генпрокурора Ренат Кузьмин заявив, що звертався в США за візою, однак так її й не одержав.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті Сегодня.

"Мені скасували багаторазову візу, запропонували при необхідності поїхати в США звертатися за одноразовою візою. Я про це інформував президента США", - нагадав він.

"Після цього я одержав запрошення на молитовний сніданок до президента США. Тоді я звернувся через МЗС до посла США в Україні Джона Теффта за одержанням візи, щоб відвідати цей захід", - розповів Кузьмін.

"Кілька місяців мої документи пролежали в посольстві, а коли молитовний сніданок уже пройшов, їх повернули мені без візи й без пояснення причин", - сказав він.

Як відомо, про те, що 5-річна віза Кузьміна скасована, йому 19 жовтня 2012 року повідомив посол Джон Теффт.

http://www.pravda.com.ua/news/2013/05/23/6990496/

Мурчащий лабух информировал президента США :lol: бу-га-га...президент США не желает даже рядом стоять с президентом Украины,и куда лабух лезет...
Нехер по заграницам раскатывать дома дел полно.. :arrow:
Цитата:
Задержан мент, «косивший бабло» на привокзальной площади Симферополя

22.05.2013 13:47

Крымские правоохранители задержали за получение 15 тыс. грн. взятки милиционера линейного отдела милиции железнодорожного вокзала Симферополя, который вымогал деньги у торговцев на привокзальной площади.

Как сообщает пресс-служба прокуратуры автономии, прокуратура Крыма проинформировала старшего инспектора общественной безопасности ЛО на станции Симферополь о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч.4 ст.368 Уголовного кодекса Украины.

«Ему инкриминируется получение взятки в сумме 15,2 тыс. грн. от двух предпринимателей за возможность беспрепятственно торговать на привокзальной площади», - рассказали в пресс-службе

Обком

http://cripo.com.ua/?sect_id=10&aid=155749

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 11:54 
Борец

Sanscho писал(а):
Kir писал(а):
P.S. Стер все, что написал, исключительно, чтобы не обижать жену форумчанина.Ибо зол и невоздержан был зело в комментариях!

Это зря. Можно было это как про собирательный образ дэржслужбовця:) Будем надеяться что жена форумчанина все-таки хороший человек.

Sancho, коллега alexdor поставил мне в укор бестактность.
Сам я расцениваю этй свою черту характера как излишний критицизм. От чего страдаю и с чем стараюсь бороться. :D
Мнение мое о дэржслужбовцях, буде высказано вслух на форуме, спровоцирует новое предупреждение, а, возможно, и не одно. Я же человек скромный, к чему мне эти ордена? :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 12:02 
Борец

Sanscho писал(а):
planirovsshik писал(а):
Де ж ти тих каров набереш щоб таку армію безробітних працевлаштувати?

А коровы они быстро плодятся:) Каждый год отёл:)

То заведи собі на балконі, будеш кожен день свіже молоко пити.
А якщо чесно, в багатьох селах народ відмовляється від корів бо нема де випасати, а ті що тримають економічного сенсу нема - молоко приймають по занижених цінах. Дехто даже поросят годує бо так вигідніше.
Язиком ляпати не мішки ворочати

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 12:21 
Борец

planirovsshik писал(а):
Якщо ти хавало відкриєш, то будеш щотижня бігати по шабашних під-вах, а потім викинуть тебе грамотного за те що ти не бажаєш працевлаштовуватися і нікого не гребе що на тих пі-вах що посилали ЗП півроку не платять, чи робота не зовсім по кваліфікації. Так що ти перш ніж свої права качати в наших держустановах перш добре подумай.

ПРЭЛЭСТНО!(С) мульт
Т.е., с беспредельщиками ГАИшными тоже бороться не моги, да? "Перш добре подумай".
Приходили ко мне такие дэржслужбовци. 2 недели мозг бухгалтерии выносили.
Пока я не вник, не поднял законодательную базу.
1 (ОДИН!!!) инфозапрос привел к ПОЛНОМУ потерю интереса ко мне этой конторы!
Еще и спрашивали, все ли меня устраивает и нет ли больше у меня желания с ними переписываться.
Может, мне просто повезло... НО!
Я ОЧЕНЬ БЛАГОДАРЕН ДК ЗА НАУКУ ОБЩЕНИЯ С ДЭРЖСЛУБОВЦЯМЫ!!!
Потому что лично для меня, что ГАИшники, что спивробитныки фонду, установы чы организацийы - суть одни и те же!
planirovsshik писал(а):
Але це не не вина спеціаліста що він так відноситьсядо тебе, це така система. І хай прийде на це місце інша людина, через місяць другий вона стане такою ж.

"Че вы набрасываетесь на гаишников, у них зарплата маленькая, они люди подневольные"(с)
"Че вы взъелись на налоговиков, им план довели, они ж сами по себе люди хорошие"(с)
"Че вы...."(с)
Ну и, разумеется, квинтэссенцией всего это: "Рафик ниучьом ниувиноуватый!"(с)

P.S. Может, мне просто не попадались добрые, отзывчивые и приветливые дэржслужбовци (гаишники, спивробитныки и пр.), посему жизнь вывела у меня вот такой вот собирательно-оценочный образ дэржслужбовця. ИМХО, ессно.
P.P.S. Я старался быть максимально корректным! :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 12:36 
Борец

planirovsshik писал(а):
То заведи собі на балконі, будеш кожен день свіже молоко пити.А якщо чесно, в багатьох селах народ відмовляється від корів бо нема де випасати, а ті що тримають економічного сенсу нема - молоко приймають по занижених цінах. Дехто даже поросят годує бо так вигідніше.Язиком ляпати не мішки ворочати

Экономичного сэнсу нэма пока есть теплое креслице с миннималкой в ЦЗ. А как сократят - так появится и сэнс и мотивация ;) Или пухнуть с голода или коров за копейки держать.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 12:37 
Борец

Kir писал(а):
planirovsshik писал(а):
Якщо ти хавало відкриєш, то будеш щотижня бігати по шабашних під-вах, а потім викинуть тебе грамотного за те що ти не бажаєш працевлаштовуватися і нікого не гребе що на тих пі-вах що посилали ЗП півроку не платять, чи робота не зовсім по кваліфікації. Так що ти перш ніж свої права качати в наших держустановах перш добре подумай.

ПРЭЛЭСТНО!(С) мульт
Т.е., с беспредельщиками ГАИшными тоже бороться не моги, да? "Перш добре подумай".
Приходили ко мне такие дэржслужбовци. 2 недели мозг бухгалтерии выносили.
Пока я не вник, не поднял законодательную базу.
1 (ОДИН!!!) инфозапрос привел к ПОЛНОМУ потерю интереса ко мне этой конторы!
Еще и спрашивали, все ли меня устраивает и нет ли больше у меня желания с ними переписываться.
Может, мне просто повезло... НО!
Я ОЧЕНЬ БЛАГОДАРЕН ДК ЗА НАУКУ ОБЩЕНИЯ С ДЭРЖСЛУБОВЦЯМЫ!!!
Потому что лично для меня, что ГАИшники, что спивробитныки фонду, установы чы организацийы - суть одни и те же!
planirovsshik писал(а):

"Че вы набрасываетесь на гаишников, у них зарплата маленькая, они люди подневольные"(с)
"Че вы взъелись на налоговиков, им план довели, они ж сами по себе люди хорошие"(с)
"Че вы...."(с)
Ну и, разумеется, квинтэссенцией всего это: "Рафик ниучьом ниувиноуватый!"(с)

P.S. Может, мне просто не попадались добрые, отзывчивые и приветливые дэржслужбовци (гаишники, спивробитныки и пр.), посему жизнь вывела у меня вот такой вот собирательно-оценочный образ дэржслужбовця. ИМХО, ессно.
P.P.S. Я старался быть максимально корректным! :D

Це теж саме що порівнювати х*й з палцем.
Між держслужбовцями та ДАЙішниками є дуже велика різниця, така велика що одним словом не опишеш. Я правда маю на увазі простих клерків держслужбовців.
Взяти хоча б те що ці дерслужбовці бояться шоколадку взяти що дає людина просто так, от просто людині хочеться якось віддячити працівнику за нормалне відношення на томись в ДАЙ це одна з першочергових задач здерти чим побільше бабла і верхушка їх у цьому покриває.
Порівнювати розмір зарплати неправильно, потрібно порівнювати сукупний місячний дохід. Думаю в ДАЙ переплюне дерслужбовця у десятки, а то і сотні раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 12:42 
Борец

Sanscho писал(а):
planirovsshik писал(а):
То заведи собі на балконі, будеш кожен день свіже молоко пити.А якщо чесно, в багатьох селах народ відмовляється від корів бо нема де випасати, а ті що тримають економічного сенсу нема - молоко приймають по занижених цінах. Дехто даже поросят годує бо так вигідніше.Язиком ляпати не мішки ворочати

Экономичного сэнсу нэма пока есть теплое креслице с миннималкой в ЦЗ. А как сократят - так появится и сэнс и мотивация ;) Или пухнуть с голода или коров за копейки держать.

Мені ця фраза нагадує висловлювання одного вкрай грамотного проффффесора, правда він там про лопати розказував :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 12:46 
Борец

planirovsshik писал(а):
Це теж саме що порівнювати х*й з палцем.
Між держслужбовцями та ДАЙішниками є дуже велика різниця, така велика що одним словом не опишеш. Я правда маю на увазі простих клерків держслужбовців.
Взяти хоча б те що ці дерслужбовці бояться шоколадку взяти що дає людина просто так, от просто людині хочеться якось віддячити працівнику за нормалне відношення на томись в ДАЙ це одна з першочергових задач здерти чим побільше бабла і верхушка їх у цьому покриває.
Порівнювати розмір зарплати неправильно, потрібно порівнювати сукупний місячний дохід. Думаю в ДАЙ переплюне дерслужбовця у десятки, а то і сотні раз.

Как по мне, то тут надо "или крестик снять, или штаны одеть"(с)
Потому как, хоть проект ДК и направлен против произвола ГАИ, но именно благодаря ему люди перестают бояться и в т.ч. клерков-дэржслужбовцив, общаясь с ними путем инфозапросов, писем и судебных исков.
И это, на мой взгляд - САМОЕ БОЛЬШОЕ достижение проекта!
Люди, отправляя инфозапросы ВО ВСЕ дэржустановы, ЗАСТАВЛЯЮТ спивробитныкив работать так, КАК ОНИ ДОЛЖНЫ, исходя из ЗУ, а не так, как им ГОВОРЯТ работать или как они ДУМАЮТ, что должны работать.
А гаишник это или какой-нить другой клерк - дело 180-е.
И множество примеров на форуме о врачах, ЖЭКах, прочих установах - лишнее тому подтверждение.
И это есть гут! :D

Последний раз редактировалось Kir 23 май 2013, 12:55, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 23 май 2013, 12:51 
Борец

planirovsshik писал(а):
Я правда маю на увазі простих клерків держслужбовців.

planirovsshik писал(а):
І ще скажу, ти прийдеш на прийом, це не значить що тебе обслужать на всі 100%. Якщо ти хавало відкриєш, то будеш щотижня бігати по шабашних під-вах, а потім викинуть тебе грамотного за те що ти не бажаєш працевлаштовуватися і нікого не гребе

Разве всю эту трагикомедию устраивают не простые клерки? Иногда просто выполняя план по "трудоустройству" иногда вымогая конфетки, иногда просто по дурости? Отличие их от ГАИ только в исторически сложившихся размерах поборов.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 778, 779, 780, 781, 782, 783, 784 ... 1257  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа