Дякую Саш за підтримку, трохи випередив, теж хотів дещо донести, але напевно треба це робить в іншій темі бо модери довго терпіть не будуть і побанять всіх к манахам
з іншого боку задаю собі питання чи варто розпочинати чергову тему після якої знову всі залишаться при своїй думці, напевно шо ні? Тому накидаю пару абзаців і на цьому крапка
звичайно доки людина не побачить всієї гнилі системи з середини, принаймні хоча б того що ми з тобою пройшли в судах де чорне тупо називають білим, а потім і в апеляційній та касаційній інстанціях те ж саме після цього просто опускаються руки, я вже мовчу про ті сотні чи може й тисячі рядових звернень до прокуратури, СБУ, усяких там ментовок де тупо тебе футболять по колу не менше року-півтора і т.д. й т.п.
але дійсно той хто здатен лише кнопки на клаві тиснуть і займатись пустослів*ям на різних сайтах той нічого й не зрозуміє і про минулу систему і про сучасну, втім як на мене то при "золотому батоні" ніби то й краще реагували на звернення, а зараз тупо ігнор, або навіть і відповідь не надсилають
це можуть зрозуміти хіба, що такі люди як Ростислав, Костя і Віталій з Херсона і ще кілька людей яких можна перерахувать на пальцях однієї руки, або ті люди, які давно в темі і добре розуміється про що я
багато консультацій тут мені надавав форумчанин aphalin за що йому окрема подяка
з іншого боку я розумію, що на декого тут ще діє така собі єйфорія після революції гідності, якщо чесно сам таким був під час першого Майдану проте після зради "пасічника" його ідеалам-охолов, сподівався з другої спроби народу все ж вдасться зламати систему-марно …
відверто кажучи після такої 10-ти літньої ганьби на Майдан-2 прибув лише один раз, з огляду на минулий плачевний досвід, тому тепер вважаю себе патріотом України тільки у сенсі: "Я Родину люблю свою, Но государство - ненавижу!" (мова оригіналу) іншими словами люблю Україну як Державу-Батьківщину з якої не емігрую при будь-яких обставин і хочу щоб вона була цілісна, сильна й не залежна, нехай навіть і у якості 24-х незалежних народних республік, які ввійдуть до складу Держави Україна (по типу СССР чи наприклад по схемі децентралізації, як ізначально і декларувала новоспечена влада рухатись у цьому напрямку, а потім не зробила жодного кроку)
для мене, так само впевнений як і для багатьох мільйонів громадян-патріотів моєї Держави, головне щоб був мир і не важливо яким саме правовим шляхом це буде відбуватись, натомість діюча влада іншої думки бо вони власні амбіції ставлять вище найбільшої цінності-нашого життя, наголошую нашого з Вами життя бо свої і життя своєї свити вони без сумніву збережуть, а потім ще й учасника БД зварганять
з іншого боку я звичайно не проти дать відсіч ворогу, але спочатку потрібно розібратись якому саме, яким чином і чи зможе наша Держава це зробить на даний час?
зовнішньому, як на мене - "НІ" бо наша сучасна армія тримається виключно завдяки волонтерам, а те що і виділяється з бюджету як і при папередніках зникає у невідомому напрямку, а кращі сини України знов і знов потрапляють у так звані «котли», «завдяки окремим воєнним супер-фахівцям», яких потім переводять на більш відповідальну ділянку роботи, а справжніх патріотів-вояк спочатку кинутих на призволяще на полі бою потім звинувачують у дизертирстві і заправторюють до буцигарні
більш того, не потрібно не дооцінювати міць другої за потужністю армії у світі і з АК-47, 60-го року випуску та БТРами часів «афгану» боротись проти суперсучасної зброї, це як мінімум безглуздя бо це те саме, що шашкою наголо махать, а якщо і хочеш шмальнуть по справжньому, створи спочатку потужну армію, а тоді вже став умови бо путлер розуміє лише мову сили
звичайно
«заграница нам паможет», але не живою силою, бо там дурників нема, а лише озброєнням і то не безкоштовно, однак у нашому бюджеті наразі дірка від бублика тому висновки робіть самі, я лише констатую
що ж до внутрішнього ворога-це нам під силу, але влада зараз користуючись безпорадністю бидломаси через свої приватні телеканали втовкмачують, що ми ніби-то повинні бути патріотами і боронити кондони натомість для себе створює імунітет оскільки нардепи тепер мають право, а не обов*язок перебувати у зоні АТО да і то у міжсесійні канікули
крім того, з високих трибун заявляють, що у нас війна, але чомусь не вводять військовий стан на всій території Держави, не розривають всі дипломатичні стосунки з Росією, не створюють ставку ВГ, Кабмін лише вводить режим надзвичайної ситуації на Донбасі й режим підвищеної готовності до надзвичайних ситуацій по всій країні
отже аби все по-чесноку тоді мона навіть і добровольцем на фронт без докорів, а поки що виходить, як у того класика: «Служить бы рад, прислуживаться тошно»
не варто залишати поза увагою і той факт, що тамтешнє місцеве населення (зі слів військових укр.журналістів і командирів наших батальйонів) на 90% налаштовано проти перебування там нашої армії, але водночас місцевий люд вбачає себе саме у складі України да і у Мінських домовленостях це прописано
тоді про що ми сперечаємось друзі ?
йдем далі, 27.01.15. у першому читанні, скликавши позачергове засідання,влада визнає Рассею аргесором, традиційно транслянули по ящику для піару, вже було подумав, що нарешті крига скресла, а насправді за словами політ.аналітиків не все так райдужно:
Цитата:
це практично непосильне завдання. Так що поки все виглядає як пусті погрози, що віддаляють нас від миру. Та й враховуючи те, як члени ООН ретельно перевіряють докази України щодо агресії з боку РФ, такого рішення доведеться чекати довго. Згадати тільки ситуацію з малайзійським "Боїнгом": після довгих дискусій з РФ ООН постановила провести неупереджене розслідування, перші результати якого з'являться аж улітку 2015-го.
того ж дня у першому читанні парламентарі ухвалили також урядовий проект, який дозволяє ніби-то визнати "ДНР" та "ЛНР" терористичними організаціями
проте й тут неув*язочка трапилась бо механізм за яким організації терористичними визнаватиме ВР з подачі РНБО, а окремих осіб терористами – суд прописать то законотворці «прогавили», втім до другого читання пообіцяли неодмінно внести поправки, але аналітики й тут вже б*ють на сполох:
Цитата:
Навіщо? Якщо бойовики почнуть виконувати мінські домовленості, то восени на Донбасі пройдуть вибори в місцеві органи влади. А визнавши деяких осіб терористами (скажімо, тих, хто зараз очолює "ДНР" та "ЛНР", бойовиків), їм не дадуть балотуватися. "Але рішення з визнанням так званих "ДНР" та "ЛНР" терористичними пригальмують - вважає політолог Вадим Карасьов. - Адже як тоді проводити переговори в мінському форматі?
втім влада особо не переймається з цього приводу і продовжує їздити по вухах бидлу, що невдовзі вже й зняття недоторканості, як було обіцяно на Майдані і вже навіть проголосували за включення до порядку денного тільки от біда бо порядку того ми ніколи не побачим, як не побачили й люстрації згідно закону і антикор.комітету бо як тоді красти і кататься п*яними на джипах?
Чи може хтось думає, що проголосував і все можна розслабитись, тепер добрі дядьки все зроблять за нас, да там з 450-ти справжніх, дійсно народних, лише двоє, то хіба вони попруть проти бізнесзради, звичайно, що ні, лише разом ми сила
отже мій висновок такий: якщо ми не будем контролювати владу вона почне контролювати нас чим власне вже й почала займатись і 336-та КК у мирний час-це лише верхівка айзберга, а далі буде приблизно так:
http://roadcontrol.org.ua/node/2464