Текущее время: 09 окт 2025, 08:37

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26312 ]  На страницу Пред.  1 ... 741, 742, 743, 744, 745, 746, 747 ... 1755  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 05 фев 2014, 17:25 
Постоялец

urfuck писал(а):
Крымская подставка "базарит"

спасибо за видос ... НА ..... :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2014, 17:35 
Борец

urfuck писал(а):

напоминает мне дешёвые китайские говорящие часы, там тоже половина фраз лишены смысла

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2014, 17:44 
Постоялец

urfuck
:lol: Недорозвинутий трохи ! Замітно по міміці !

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2014, 18:19 
Борец

Мітингувальників підтримав міліціонер столичного метрополітену. Взявши відпустку на службі, сьогодні він прийшов на Євромайдан, аби розповісти, що далеко не всі міліціонери готові виконувати злочинні накази.

За словами міліціянта, незгодних із політикою влади вистачає і серед правоохоронців. Однак вдаватися до радикальних дій і в прямому сенсі переходити на протилежний бік барикад вони не квапляться, адже ще сподіваються на мирне вирішення конфлікту й відсутність неправомірних наказів керівництва.

Лише за те, що Правда – їх вина.
Мовчи, бо мови вже давно немає,
Забув її, мабуть, ти назавжди.
Та звик, що завжди твоя хата з краю
Така ж похилена, як мають всі раби.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2014, 18:20 
Борец

Koldunchik писал(а):
глубже думайте))) живете и бредете что жить лучше будете, всегда кто то мешает, с себя начните... сегодня правильно по 112 каналу сказали, из 50 остановленых 48 в зубах деньги сами несут))) к чему безглавая "тройка" приведет? при правлении Юща все распродавалось и корумпировалось...

Поэтому продолжим закрывать глаза на воровство, круговую поруку, убийства и т.д? Мы не витаем в облаках что типа рай у нас тут наступит. И люди не за евросоюз стоят!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2014, 18:25 
Борец

Как нардеп-регионал выбирал машину во время заседания Рады (ФОТО)
http://www.depo.ua/ru/vlast-i-socium/za ... y-foto.htm

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2014, 18:26 
Борец

urfuck писал(а):

В ИЗБРАННОЕ...НА.!!! :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2014, 18:30 
Борец

ssn писал(а):
И люди не за евросоюз стоят!

а за что же? ну я в курсе про "пандугеть", а дальше-то что? есть 2 пути развития на данной местности - бандитизм, назарбаевщина, путинщина и европейский, цивилизованный, третьего не дано, ну не азию же с мечетями вы построить там собрались? :) самое интересное что в самой европе люди больше хотят видеть украинцев в европе чем они сами, а эти потупят глазки "а мы не за европу стоим тут...", ппц клинический, а за что?

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2014, 18:33 
Борец

TOP-10 кращий пісень часу ЄвроМайдану (Ч.1.)
Те, що українці свободолюбиві - незапречний факт, те, що українці, повстали проти наволочі, - незаперечний факт, те, що українці креативні - незаперечний факт, те, що українці ще й співучі, то факт... А, головне, Українська пісня додає ритму, жвавого відчуття часу, який несе зміни. І ці зміни щоденно виспівує українське серце в піснях "Майдану". Які ми тут вирішили хоч трошки зібрати в одну "відео-галузку". Доречі, першими хітами Майдану були: пісні гурту "Тартак" (зокрема, "Я не хочу бути героєм України!") та, звісно, безсмертні пісні гурту "Океан Ельзи". Такі як "Стіна", "Вставай", "Я не здамся без бою" та інші.... Особливо, зігріло моє серце, коли в час "барикад" лунала пісня "Лента за лентою".

Ну, що ж, слухаймо!... Слава Україні!

http://www.drohobyczer-zeitung.com/2014 ... -10-1.html

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2014, 18:33 
Постоялец

Янукович "отредактировал" регламент Кабмина и дал Арбузову все полномочия премьер-министра (обновлено)
Вместе с "отмененными" диктаторскими законами.... получается ну просто гигантская уступка явф...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2014, 18:50 
Борец

legionary писал(а):
ssn писал(а):
И люди не за евросоюз стоят!

а за что же? ну я в курсе про "пандугеть", а дальше-то что? есть 2 пути развития на данной местности - бандитизм, назарбаевщина, путинщина и европейский, цивилизованный, третьего не дано, ну не азию же с мечетями вы построить там собрались? :) самое интересное что в самой европе люди больше хотят видеть украинцев в европе чем они сами, а эти потупят глазки "а мы не за европу стоим тут...", ппц клинический, а за что?

Может я не правильно выразился, но импульс майдану дало не изменение курса овоща, а нечто другое.
Я согласен, что экономическая ситуация такая, что мы идем побираться к евросоюзу или к рашке, другого скорее всего не дано...Я лично буду больше рад евросоюзу. 8-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2014, 18:58 
Борец

"Хто ж тоді, як не Ми, Брати!"

Сообщение, не относящиеся к теме

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2014, 19:09 
Борец

ssn писал(а):
Может я не правильно выразился, но импульс майдану дало не изменение курса овоща, а нечто другое.
Я согласен, что экономическая ситуация такая, что мы идем побираться к евросоюзу или к рашке, другого скорее всего не дано...Я лично буду больше рад евросоюзу. 8-)

я не о тебе лично, я это слышал много раз от разных людей, "мы не за европу" и все тут, мы - белые люди, расово, но не за европу, за африку наверное или азию, мы не хотим жить по европейски, мы считаем что хутин пуй, искренне смеемся с высеров его пропагандистов о "гейропе", но не хотим в европу, а то вдруг подумают что мы... геи :)
нам не подходит янукович, он убийца, тиран, у него есть золотой унитаз, но если посадить на него хорошего тирана, то все было бы у нас хорошо
нам нужны деньги, ибо сами их зарабатывать не в состоянии, учиться не хотим, да и ждать пока научимся и заработаем - тоже не хотим, нам все и сразу, пусть и за проценты, в будущем расплатимся, как-то так
мы кричим "европа, где санкции?", некоторые даже с трибуны заявляют в австрии "арестуйте азарова, немедленно" и при этом якобы за законность, за "юле - волю", а за что ж азарова арестовывать-то? просто за то что он бывший премьер? по традиции?
и т.д.
а я вот думаю что с такими шизофрениками янукович спокойно досидит до 2015 года :)

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2014, 19:11 
Постоялец

reyder777 писал(а):
нет слов--одни эмоции!!!

А это родительский дом Януковища -

Человек, который не чтит своей истории - никогда не примет историю других. "Я".

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 фев 2014, 19:17 
Борец

Шо за х.йня??? Уже и их купили? :twisted:
Цитата:
Фюле озвучив стратегію ЄС щодо України: без санкцій
Середа, 05 лютого 2014, 18:46

http://www.pravda.com.ua/news/2014/02/5/7012875/
Європейський союз має стратегію щодо подолання кризи в Україні, яка не передбачає введення санкцій.
Про це повідомив європейський комісар з питань розширення і європейської політики сусідства Штефан Фюле у середу, виступаючи в Страсбурзі під час обговорення ситуації в Україні на пленарному засіданні Європейського парламенту.
"Наша стратегія (а ми маємо стратегію) - це не про санкції, а про залучення, яке базується на наших цінностях і принципах", - цитує єврокомісара Інтерфакс-Україна.
Він зазначив, що ця стратегія має три стадії: "перша - деескалація, припинення спіралі насильства, гарантування стабільності та безпеки".
"Друга стадія - це політичний процес, це про платформу для всеосяжного політичного діалогу, щоб знайти вирішення середньострокових і довгострокових викликів, яких так багато", - повідомив Фюле.
При цьому він наголосив, що на цій другій стадії українці вирішуватимуть таку проблему, як зміна Конституції.
Іншою проблемою, яку, на його думку, мають вирішити українці, - це "створення умов для вільних і справедливих виборів, тому що попередні вибори не були хорошими".
"Перш ніж закликати до дострокових виборів, спочатку мають бути створені умови", - пояснив він.
Фюле висловив упевненість, що єдиний план, який може працювати, - це план, із яким прийдуть українці.
"Жоден план у Брюсселі, жоден план у Москві не буде успішним", - наголосив європейський комісар.
Крім того, він вважає, що стратегія ЄС дала свої результати, серед яких він назвав скасування законодавчого пакета від 16 січня, відставку уряду, закон "про амністію".
"Незважаючи на цей результат, є проблеми, пов'язані з основними правами людини. Цьому треба покласти край. Але є і інший результат - це біг проти часу. Чим більше часу для сторін, щоб установити певний рівень довіри і знайти вихід, тим більше часу є для зростання радикалізму й екстремізму і для тих елементів, які не під контролем", - заявив Фюле.
Як відомо, Фюле у своєму виступі також закликав Євромайдан і опозиційні лідери відмежуватися від радикалів.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26312 ]  На страницу Пред.  1 ... 741, 742, 743, 744, 745, 746, 747 ... 1755  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа