LAVe писал(а):
aktivist писал(а):
Саш, без образ, але не забудь на катафалк одразу відкласти трохи, інакше доведеться потім дружині кредит брать ...
то ты немного не дочитал до конца
там между строк было написано: какая нахуй мобилизация, когда армию снабжают волонтеры, а мобилизованный должен покупать себе амуницию?
та то зрозуміло, але справа не в цьому
ти мене знаєш не перший рік, знаєш яке в мене почуття справедливості, патріотизму, знаєш скільки ми разом провернули громадських справ проти попереднього режиму "золотого батона", але станом на сьогодні "система" не змінилась навіть іще гірше стало: масове скорочення робочих місць, долар подорожчав втричі, за рік президенства новоспеченого "гаранта" не зроблено жодного кроку у бік реформування хоча б так званої міліцейсько-ДПСної реформи, а це чи не сама корумпована структура натомість замість прохідного "балу" у півтори штуки у сьогоднішніх ділків зросли апетити до двох штук, виходячи з відеосюжету Житомирського активіста "ДК", крім того колишніх корупціонерів всяких там Сіренків, Будників, Єршових повернули на посади, а окремх ще й підвищили
саме тому наразі довіра до влади нульова і це я особисто приходжу до висновку, що спочатку потрібно побороти внутрішного ворога, тобто оцю продажну корумповану владу, яка тупо запльовує нам очі і торнобить, що першочергове завдання це боротьба з зовнішнім
звичайно влада розуміє, що чим більше зараз на Донбасі перемолотять всіх активних тобто справжніх патріотів, які можуть очолити Маймдан-3 тим краще для них і на гарматнє м"ясо їм тупо наплювать
aktivist писал(а):
так що нехай тепер вони й закупляють все необхідне у тому числі і на ритуальні послуги
перепрошую, мав на увазі, щоб вони собі закупляли, а не нам
sashaUA писал(а):
Да, есть такое мнение, что "та пусть забирают тот Донецк с Луганском, яка нахуй мобылызацыя, за еврея Порошэнка воюваты чы ШО?, и т.д...." Но, те кто это сейчас истерически кричит такие как и псевдопатриоты-западэнцы типа aktivist и обычные "нейтралы" как например den500 - это они приведут русских сначала на границы донецкой области, потом будет запорожская\одесская область и так далее, до самого житомира а то и дальше. Но будет поздно.
по-перше ніхто не істерить, а висловлює свою думку
по-друге я проти всяких мобілізацій, надзвичайних станів, надзвичайних ситуцій і всякої іншої беліберди бо це все лише чергове накидання владою гавна на вентилятор, яке ніколи не поміняє суті справи, а суть у тому, що якщо війна тоді війна для всіх, а не лише для бидла, як зараз
навіть Сталін, якого зараз більше згадують як диктатора, перше що зробив на початку другої світової то відправив на передову своїх синів, один був льотчиком-винищувачем, а другий артилерістом, пізніше потрапив у полон. Сталіну німці пропонували обміняти його на генерала Паулюса, але Сталін сказав, що він рядового на генерала не міняє після чого син загинув у концтаборі, от оце і є справжній вчинок верховного чи прояв патріотизму, або натхнення для простого люду, чи розумійте хто як собі знає, проте зараз все з точністю до навпаки, тобто всі головні фігуранти проштовхнули "своїх кровиночок", як не у верховну бізнес-зраду так на інші не менш важливі тилові посади і не торкнеться їх не мобілізація ні впевнений, що і воєнний стан і ніщо інше
ніхто також не відповість ні за Іловайський котел, ні за "злиття" донецького литовища, ні за що інше у майбутніх прорахунках
ну хіба-що знову знайдуть чергового цапа-відбувайла, цього разу мента Муженка і знову як по шаблону не виженуть, а переведуть, як папередніка Гелетея на більш відповідальну ділянку роботи
по-третє, як на мене, нехай краще в нашій Державі утвориться 24 потужні незалежні республіки аніж нескінчена війна для бидла, проте це звичайно комусь дуже не вигідно бо вже не вкрадеш з кожного окремого бюджету, як зараз-з загальгодержавного
так що не потрібно тут сорочку на собі рвать sashaUA, зараз дураків нема, вік інтернету
втім це лише моя думка і я її нікому не нав!язую, до того ж ми ніби-то в демокричній державі живем поки-що, чи не так