Бурчун писал(а):
Промышленность Китая выпускает один вид товара на разные ниши покупателя. Н Все относительно.
Погоджуюсь, більшість сучасних товарів (не продукти) виробляє китай і ті що до нас привозять із США чи ЄС також 90% вироблені у Китаї, але вони високої якості тому що прийшли сертифікаю і відповідають викоким стандартам ЄС чи США, саме це і говорить що нам необхідна асоціація а в ідеалі встум до ЄС, саме через їхні закони, які діють для всіх, іхні стандарти, іхні цінності.
Та і доречі поцікавтесь де беруть сировину для своїх виробів наведені вами марки.
Без угоди з ЄС вибори в Україні у 2015 році можна не проводити взагалі, результат очевидний, чи ви вважаєте що без ЄС у нас проведуть чесні вибори ?
Бурчун писал(а):
Цены на нашу продукцию накручивает не правительство, а посредники (торговцы). Посмотрите сколько стоит пальто у производителя и это же пальто на рынке.
А от тут я вас запевню що "накрутка" зовсім не велика, у цьому досвід у мене великий
якщо брати товар який не являється якимось унікальним чи екслюзивним, то націнка сьогодні максимум це 50% і це дуже рідкісний випадок коли посередник зможе поставити таку націнку, як правило суна цієї накрутки не перевищує 30%, щоб не думали що я просто "пагаваріть", сьогодні доступні китайські онлайнмагазини, а також і європейськи аналоги, та і взагалі у неті ви можете знайти ціну на продукцію від будь якого виробника, та порівняйте ці дані самі !