Текущее время: 08 окт 2025, 05:20

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26312 ]  На страницу Пред.  1 ... 695, 696, 697, 698, 699, 700, 701 ... 1755  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 01 фев 2014, 01:18 
Постоялец

Любитель пони. Зоофил сука. :D

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2014, 01:26 
Постоялец

amaxim07
да? а как по мне то пьянь!
и я как бы не выставлял видео для посмеяться, просто оба видео друг на друга похожи ....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2014, 01:38 
Постоялец

Как по мне, - взаимная нетерпимость и ненависть запада и востока Украины достигла критической точки. В ментальности как оказалось просто пропасть. почему не ставятся вопросы о федеративном устройстве? Я блин не вижу другого выхода. Или тупо страна будет разорвана. Не сейчас так позже и с возможно еще большим противостоянием. Еще вариант, - всеобьединяющей мощный лидер, с всеобьединяющей идеей. Но второе как по мне не реально.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2014, 01:39 
Борец

Кремль готується до розчленування України за прикладом Грузії - екс-радник Путіна
http://gazeta.ua/articles/politics/_kre ... uti/539577

Цитата:
У найближчі тижні вирішиться доля незалежної України. Кремль готується до розчленування України за прикладом того, як від Грузії були відокремлені Абхазія і Південна Осетія.

Про це заявив екс-радник Володимира Путіна, член російського Комітету солідарності з Майданом" і економіст Андрій Ілларіонов в ефірі "Громадського телебачення", пише Українська правда.

"Я хотів би ще раз звернутися до вас і до ваших глядачів. Зараз доля, не побоюся цього слова, не тільки Майдану, але й України буде вирішуватися протягом найближчого тижня - максимум двох тижнів. Це ключові події і ключове час", - заявив він.

"І мені здається, що саме в ці дві-три, максимум, тижня буде вирішуватися доля незалежної України", - додав Ілларіонов.

Він звернув увагу на те, що в ефірі російського телебачення такі спікери як Володимир Жириновський, Сергій Глазьєв і Сергій Доренко неодноразово закликали до жорсткого придушення виступів опозиції в Києві.

"Ніхто вже не приховує, йде відверта пропагандистська підготовка до втручання з боку Росії в українські справи", - сказав Ілларіонов.

Він уточнив, що Кремль сумнівається в надійності Віктора Януковича, в якості можливої альтернативи йому розглядаються Андрій Клюєв і Віктор Медведчук.

"Кремль перестав орієнтуватися тільки на Януковича. Мабуть, прийнято рішення, що виявився недостатньо надійним... Дії здійснюються незалежно від того, яка позиція Партії регіонів і Януковича", - стверджує екс-радник Путіна.

За його словами, останнім часом щодо України неодноразово озвучувався тезу: "Головне дожити і пережити початок Олімпійських ігор".

"Потім іноземні гості або вже поїдуть, або буде не суттєво, чи залишаться вони.. Головні рішення мають бути прийняті протягом максимум 10 днів... Інакше Україна може вийти з кризи і зміцніти... Нарешті, в подальшому увага Заходу в подальшому може бути більше, ніж зараз", - пояснив Ілларіонов логіку керівництва РФ.

За його словами, Кремль розглядає 4 сценарію по відношенню до України.

Перший - повний контроль над всією Україною з допомогою особи, яка буде користуватися довірою всієї країни. "Але цей варіант стає малоймовірним", - зазначив Ілларіонов.

"Головний варіант, на якому зосереджується більша частина сил, - федералізація або конфедерализация України. Люди, так чи інакше пов'язані з Кремлем, постійно називають цей варіант... Мета полягає в тому, щоб встановити контроль над Східною та Південною частиною України", - додав він.

"Третій варіант - якщо не вдасться встановити контроль над усім Південно-Сходом, то встановити над найбільш важливими районами. Перші кандидати - Одеса, Миколаїв, Луганськ, Донецьк, Харківська області, Крим", - вважає Ілларіонов.

"Четвертий варіант - Крим або ж зупинитися тільки на Севастополі. По суті справи, єдиному регіоні України, де питома вага російських жителів перевищує половину населення регіону. Раніше подібні плани висловлювалися в приватних виступах, академічних, а зараз це активно обговорюється в прямому ефірі у прайм-тайм державних телеканалів. Кажуть, що Україна - держава, що не відбулася. Найголовніше, що історичний шанс на "возз'єднання Росії" через кілька тижнів може закритися, тому відкладати вирішення питання не можна", - розповів екс-радник Путіна.

"Ситуація дуже схожа на те, що було влітку 2008 року, коли російське керівництво вирішило, що тільки в тому році можна добитися відторгнення Абхазії та Південної Осетії від Грузії. Тоді в секретній доповіді говорилося, що вікно можливостей - не більш ніж кінець 2008 року. Це був час Пекінської олімпіади. Очевидно, якийсь подібний документ по Україні вже існує, і його цитують різні виступаючі люди в російських ЗМІ", - вважає Ілларіонов.

Він нагадав, що в 2008 році на саміті НАТО в Бухаресті Володимир Путін сказав, що Україна - це історичне непорозуміння, держава, створена на російських землях".

Ілларіонов також прокоментував заяви активістів Майдану про те, що в Україні вже присутні представники російських спецслужб.

"Україна вже сприймається як майбутній театр бойових дій. Туди вже закидаються підрозділи, які повинні бути до офіційного початку серйозних операцій... Зрозуміло, що сучасна Україна - це не Грузія, не заняття аеропорту в Косово. Україна - велика країна. По відношенню до неї можуть бути застосовані набагато більш тонкі засоби - будуть користуватися українськими силами, політиками, лише при деякому супроводі російських підрозділів", - вважає екс-радник Путіна.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2014, 01:41 
Борец

_Vital_ писал(а):
amaxim07
да? а как по мне то пьянь!
и я как бы не выставлял видео для посмеяться, просто оба видео друг на друга похожи ....

его прозвали "чумазик"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2014, 02:05 
Постоялец

amaxim07
:( сори, я реально незнал!
конечно грех смеяться над больным человеком!
я ....................мне очень жаль!
с радостью бы потер свой пост, но уже не получится...
мои извенения!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2014, 02:20 
Постоялец

Цитата:
31 января 2014, 21:46 (мск) | Политика | Левый Берег
МВД предложило раздать «Беркуту» огнеметы
«Шмель» способен поражать живую силу на расстоянии до 1,7 километров.

Министерство внутренних дел предложило внести в перечень спецсредств, применяемых милицией при охране общественного порядка, реактивные огнеметы российского производства «Шмель» и «Шмель-М».
http://news.mail.ru/inworld/ukraina/glo ... frommail=1

Эти девайсы предназначены для антитеррористических операций. Значит украинский народ , осмелившийся восстать против хунты бандюковичей - не иначе как террористы :twisted:

31 января 2014, 21:18 (мск) | Политика | Ictv.ua
Тина Канделаки вмешалась в судьбу одного из «пленников Евромайдана»
Обновлено: 1 февраля
Тема: Протесты в городах Украины
Известная российская телеведущая и светская львица Тина Канделаки через свой блог обратилась к представителям СМИ и правозащитникам, с просьбой вмешаться в судьбу задержанного активиста Евромайдана — вундеркинда и победителя интеллектуальных телешоу Влада Компанийца.

http://news.mail.ru/inworld/ukraina/glo ... frommail=1

І воля святая!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2014, 02:24 
Борец

Цитата:
Mustafa Nayyem
Только что в центре Киева подожгли авто представителя Уряда Канады и посольства Канады Инны Царьковой.

https://twitter.com/mefimus/statuses/429408464650391552

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2014, 02:54 
Постоялец

В Донецк так и не приехали обещанные местными СМИ "700 кровожадных бандеровцив" , однако настойчивым журналистам всё же удалось вычислить одного "агента под прикрытием" , умело законспирированного под вьетнамца:
[video] http://www.youtube.com/watch?v=9hk98gYDFnc[/video]
полностью материал на сайте Паши : http://pauluskp.com/news/0af94b275

І воля святая!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2014, 03:27 
Борец

Изображение
авто представителя Уряда Канады и посольства Канады Инны Царьковой.

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2014, 04:00 
Постоялец

Интервью с Богословчкой, которое тут рание вспоминали в положительном плане, мне тоже понравилось.

phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2014, 07:31 
Борец

пішохід писал(а):
legionary писал(а):
я бы вообще теперь ни копейки не вливал теперь, а все оставлял на местах

підтримую,це дуже важливо,оскільки без проведення бюджетної реформи майже нічого не зміниться,якщо бюджети будуть на місцях,тоді їх розпиляти важче,більше контролю та інше,неодноразово екнономісти про це говорили,так на місцях краще знають який шмат дороги і коли краще відремонтувати .

Не соглашусь, при этой власти, построенной на запугиваниях и финансируемой за счет огромных откатов, данный вариант не решит проблему. Теперь бюджет будет "пилиться" на местах, а суммы запрашиваемые "центром" увеличатся ровно на такую сумму, которую должен был получить "центр" при деребане бюджета в Киеве

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2014, 07:36 
Борец

У многих камрадов неоднозначное отношение к ЮВТ, но в 2009 она таки была права!!!

Цитата:
Можно по-разному относиться к Тимошенко. Но ее слова, сказанные в 2009 году, теперь для очень многих совсем не пустой звук. В наше время мы уже видим, что ее высказывания оказались пророческими. Слушаем и думаем.

http://k-z.com.ua/ukrayna/29429-i-kak-n ... s=og.likes

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2014, 07:59 
Борец

Boroda007 писал(а):
Сергей Хортюк
Я ПРОСТО ОЧЕНЬ ОЧЕНЬ ПОНЕЙ СОСКУЧЕЛСЯ!!!

ПЕТУХ фото уже поменял )))))

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 01 фев 2014, 08:02 
Борец

Цитата:
Сергей Хортюк
Я ПРОСТО ОЧЕНЬ ОЧЕНЬ ПОНЕЙ СОСКУЧЕЛСЯ!!!

Ладно оно тупое, от мусоров другого и не ожидал, а какой слог у его избранницы :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26312 ]  На страницу Пред.  1 ... 695, 696, 697, 698, 699, 700, 701 ... 1755  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа