Текущее время: 07 окт 2025, 22:54

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26312 ]  На страницу Пред.  1 ... 681, 682, 683, 684, 685, 686, 687 ... 1755  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 31 янв 2014, 10:08 
Борец

Паниковский писал(а):
Его мучил лично Сеня Кролик. С целью, что бы люди увидев это, были согласны проголосовать даже за такое дерьмо как он, лишь бы не за партию рыгов.

Коварный план мистера кролика...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2014, 10:40 
Борец

Паниковский писал(а):
Его мучил лично Сеня Кролик. С целью, что бы люди увидев это.

Ну и к чему это Вы написали? Юмор такой? :?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2014, 10:45 
Борец

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2014, 10:46 
Борец

crv_kiev писал(а):
Паниковский писал(а):
Его мучил лично Сеня Кролик. С целью, что бы люди увидев это.

Ну и к чему это Вы написали? Юмор такой? :?

А чем не версия для ЛОХОВ?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2014, 10:52 
Борец

Цитата:
Після Олімпіади в Сочі ми дамо Януковичу патрони, - Жириновський

"Ви ще дізнаєтесь, що таке Янукович"

Російський політик Володимир Жириновський переконаний, що повідомлення про лікарняний Віктора Януковича - спроба зачаїтися на час Олімпіади, після чого український президент почне жорстоко придушувати своїх супротивників.

"Сьогодній наш клієнт у Києві - шановний Віктор Федорович Янукович. Він вам покаже спеку, коли закінчиться Олімпіада. Ви ще дізнаєтесь, що таке Янукович. Зараз він захворів на всякий випадок. А потім пролунає команда: "Патронів не шкодувати!". І ми дамо патрони. Замість грошей ми дамо патрони", - сказав Жириновський в ефірі телеканалу "Росія".

Додамо, що раніше представники української опозиції та ЗМІ неодноразово заявляли, що російські транспортні літаки доставляють до Києва спецзасоби, які необхідні для розгону акцій протесту в українській столиці.
http://ipress.ua/news/pislya_olimpiady_ ... 43022.html

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2014, 10:53 
Борец

Ответ Димы Булатова Беркутам!

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2014, 10:56 
Борец

Mihail-ves писал(а):

Стрелять доводилось только из АК, так у того отдача меньше. По моему очевидно, что стрелок с видео шмаляет чем то несущим смерть.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2014, 11:20 
Борец

Путину стыдно за свой размер
phpBB [video]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2014, 11:27 
Борец

Про суть української революції
Цитата:
31.01.2014 10:56
До знайдення Дмитрія Булатова

Ми маємо зрозуміти, що це не конфлікт прихильників януковича з його противниками. Це набагато глибше. Це повстання проти системи ментів – бандитів, у погонах і без них.

22 роки влада у країні належала їм, системі прокурорів, суддей і ментів. Це єдина система, де кадри циркулюють по замкненому маршруту, а світогляд для усіх цих кадрів є єдиним.

Коли на Грушевського полетіли перші коктейлі, менти відчули тривогу. Це був для них знак, дуже непрємний знак – їх більше не бояться. Грізного беркуту більше не бояться! Бандити в погонах вперше інстинктом відчули, що засади їх влади почали хитатися. І янукович тут майже ні до чого. Конфлікт між януковичем і громадянами – це лише один із сюжетів бортьби громадян з ментами. Невеличкий сюжет великої боротьби.

Тому все, що відбувалося на Грушевського, отримало різку відповідь. Одразу знайшлися охочі, котрі, хоч і за погодження з начальством, але при цьому і з власного бажання вирішив занятися тим, щоб залякати повсталий натовп, збити його революційний дух хвилями страху. Вони почали робити ті речі, що насправді робили завжди, проте що люди у гіпнозі свого повсякденного життя не могли зрозуміти – в силу жахливості та непиродності цих речей. Вони почали викрадати і катувати людей, щоб потім віддати їх у руки рідної машини “правосуддя”. Вони очікують, що люди злякаються.

Право на жорстокість, право на насилля – вони абсолютно щиро вважають своїм природнім і винятковим правом. Спитайте будь-якого суддю – і він вам пояснить, що без жорстокої та свавільної міліції неможливе суспільство.

Зараз у нас – всеукраїнська врадіївка, вони це прекрасно розуміють, і готові йти зараз ва-банк, щоб придушити повстання. Вони до значної міри автономні від януковича, в них самостійні інтереси.

Найгірше те, що жоден з політичних лідерів на сьогодні не є переконливим уособленням того, що хочуть повсталі маси. Серед трійці, та й серед другого ешелону марно шукати справжнього “антимента”, котрий би мав вивірений план реформ суддівсько-правоохоронної системи та полум’яну енергію, щоб цей план реалізувати.

Немає політичного конфлікту. Є лише менти разом з бандитами проти людей.

Автор: Игорь Луценко

http://ord-ua.com.ua/2014/01/31/pro-sut-ukra%D1%97nsko%D1%97-revolyuci%D1%97/

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2014, 11:45 
Постоялец

Это.... выдумка или реальность?)

ЗАХВАТЧИКИ МЭРИИ КИЕВА СМАСТЕРИЛИ КАРТОШКОСТРЕЛ (ВИДЕО)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2014, 11:47 
Борец

Цитата:
Наталия Гончар
Сегодня со мной случилась удивительная история. Вернее случилась не со мной, а с моей родной страной Украиной. Аэропорт "Борисполь". Терминал Д, встречаю мужа. Людей, которые ждут прилетевших, на выходе из зоны "Митного контроля" (кто был тот знает) достаточно много. Предварительно, понимая, что в 17-00 траффик достаточно плотный и людей будет много, я взяла из машины небольшой украинский флажок, чтобы в случае чего помахать им и привлечь внимание моего мужа, да и сделать просто ему приятно, так как все-таки больше двух недель на родине не был. Самолет прилет, подходит время выхода, многие встречающие ждут с цветами, я достаю скромно флажок и даже не машу им, а пока просто держу в руке. И тут...занавес. Ко мне сразу же подходят два человека в форме "МИЛИЦИЯ" и очень вежливо на ушко просят убрать флаг. Украинский флаг! В Украине! Я поняла, что убрать нужно, так как они хоть и вежливо, но стали оттеснять меня подальше от толпы. Люди! Украинцы! Ну за что нашей стране такое наказание! Нам не удастся ограничиться одним президентом и премьером. Менять нужно всех, весь аппарат власти и исполнителей (как в Грузии). Только тогда будет нам шанс жить правильно и достойно, не бояться своей тени, не стыдиться своей страны, не прислуживать и не унижаться.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 1771646284

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2014, 11:49 
Борец

AlStorm писал(а):
Это.... выдумка или реальность?)
ЗАХВАТЧИКИ МЭРИИ КИЕВА СМАСТЕРИЛИ КАРТОШКОСТРЕЛ (ВИДЕО)

Это реальность... 8-)
Лучше конечно бананомёт. :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2014, 11:52 
Новобранец

По Булатову відразу питання.
Неділю били, розпинали, відрізане вухо, не годували.
На фото не видно, що тиждень не голився, нігті підстрижені, не виснажений, вухо на місці, самостійно ходить, серйозних ушкоджень немає, поранення на обличчі більше схоже на опік ніж на побої. ЗМІ як завжди щось замовчують?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2014, 11:57 
Борец

Керчанин писал(а):
Ответ Димы Булатова Беркутам!

Изображение

скорее всего вот этим -

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 31 янв 2014, 11:59 
Борец

Паниковский писал(а):
Цитата:
Наталия Гончар
<skip>
И тут...занавес. Ко мне сразу же подходят два человека в форме "МИЛИЦИЯ" и очень вежливо на ушко просят убрать флаг. Украинский флаг! В Украине! Я поняла, что убрать нужно, так как они хоть и вежливо, но стали оттеснять меня подальше от толпы. Люди! Украинцы! Ну за что нашей стране такое наказание! Нам не удастся ограничиться одним президентом и премьером. Менять нужно всех, весь аппарат власти и исполнителей (как в Грузии). Только тогда будет нам шанс жить правильно и достойно, не бояться своей тени, не стыдиться своей страны, не прислуживать и не унижаться.
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 1771646284

Была такая передача в СССР: Очевидное и невероятное.
Теперь передача перешла на улицы Украины, правда не в формате, а в названии. :shock:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 26312 ]  На страницу Пред.  1 ... 681, 682, 683, 684, 685, 686, 687 ... 1755  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа