Текущее время: 09 апр 2026, 19:58

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 677, 678, 679, 680, 681, 682, 683 ... 1257  След.
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Спасибо жителям Донбасса за...
СообщениеДобавлено: 16 апр 2013, 22:03 
Борец

Цитата:
Свої машини Янукович береже, а на жителів країни йому наплювати
16 апреля 2013

Віктор Янукович, президент країни, аби не побити на жахливій дорозі країни свої джипи відправив їх до Вінниці потягом.
Два автомобілі з кортежу президента Toyota Land Cruiser 200 15 квітня прибули у вагоні до Вінниці, минувши таким чином дорогу Житомир-Бердичів.
По це стало відомо в соцмережі на сторінці головного редактора журналу «Кореспондент».
Варто нагадати, що 40 кілометрів дороги Житомир-Бердичів це швидше мінне поле, адже їхати там можна виключно на першій передачі, в іншому випадку із цілісністю машини можна попрощатись.

http://www.tutvse.com.ua/vn/news/?nid=8919

Кортеж с привычной скоростью 150км в час и по ямам :lol: а на меньшей пахан сцит ездить...и по дороге Житомир-Бердичів... :lol: :lol: млять,снять бы на видео такой фильм :D
Оскар обеспечен..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 апр 2013, 22:05 
Борец

Boroda007 писал(а):
и по дороге Житомир-Бердичів

там еще банды оуновцев не все сдались... я сам там сцусь ездить... :lol: :lol:

пока ситуация не прояснится - объявляю забастовку!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 апр 2013, 22:07 
Борец

KotykPooh писал(а):
Boroda007 писал(а):
и по дороге Житомир-Бердичів

там еще банды оуновцев не все сдались... я сам там сцусь ездить... :lol: :lol:

Кот,сцуко прекрати гавно на вентилятор накидать :D :D
С политтемы сделал полигон для стёба...Изыди в чат прАтивный...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 апр 2013, 22:12 
Борец

evilviva писал(а):
вважаєте що краще змовчати? не погоджуся... а "москалі" тут взагалі нідочого...от п.4 поцика, де він себе визнає гав..ом - це самокритична правда)))

Ааа, в этом проблема?
Ну так мы же в самом демократичном месте на этой грешной планете,-в интернете.
Он так считает? Его право. Да к тому же эта фраза имеет двойной смысл. Я в этом вижу то, что в Украине всё, что связано с государственностью говно и, к сожалению, вынужден признать сие. А разве не так? Дороги ещё у нас говно. Да много у нас говна. Но вот с тем, что всё у нас говно, тоже не согласен. Но не спешу Кота переубеждать. Пусть заблуждается, негодяй.
А позволь у тебя спросить, ты в этой фразе что видишь?

Последний раз редактировалось alexdor 16 апр 2013, 22:15, всего редактировалось 1 раз.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 апр 2013, 22:12 
Борец

Boroda007 писал(а):
Кот,сцуко прекрати гавно на вентилятор накидать

блин ну честно, поверь, не могу остановится...
как только вижу тупизм - срываюсь...
в общем я уже на системе - это не лечится!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 апр 2013, 22:39 
Борец

KotykPooh писал(а):
Boroda007 писал(а):

Верю что тяжело,но держи себя в руках...в чате,батенька,в чате..оценят твои таланты..

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 16 апр 2013, 22:44 
Борец

Boroda007 писал(а):
KotykPooh писал(а):
Boroda007 писал(а):

Верю что тяжело,но держи себя в руках...в чате,батенька,в чате..оценят твои таланты..

я уже и там всех забебал... :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 апр 2013, 04:45 
Борец

Список спецназу з коментування!!!

Как Вам такое? Я в аху... Вот куда наши налоги уходят...

Цитата:
Добрий день!
Якщо Ви читаєте цей лист — значить Ви входите до оперативної групи з коментування в мережі Інтернет. Я Вас вітаю з цим.) І дуже прошу зробити лише 2 речі:
1) Прочитати уважно прикріплені документи — там зовсім мало інформації, але вона ДУЖЕ важлива.
2) Підтвердити отримання цього листа — до 10.00 вівторка ( 2 квітня), щоб я могла прозвітувати перед керівництвом (ОБОВЯЗКОВО!).

Окремо хочу сказати велике СПАСИБІ тим, хто відгукнувся під час нашого бойового хрещення у цю суботу. Серед таких активістів-ентузіастів — Володимир Скоростецький, Назар Волошин,Владислав Селезньов, Віктор Гедзь, Маргарита Наріяускайте, Олег Проценко, Аркадій Радківський. Можливо, я когось не вписала — просто не знаю Ваших псевдонімів — не ображайтесь, а просто “киньте” мені Ваш нік/псевдонім. Керівництво високо оцінило Вашу роботу, оперативність та обізнаність у темі)! Дякую усім, хто ввідгукнувся у вихідний день. Чекаю на Ваші листи!
Хорошого усім дня.

Інструкція та механізм наших спільних дій у разі необхідності коментування (уважно прочитати!)

Координатору (Чігарєвій) надходить посилання на матеріал або статтю від керівництва, які необхідно відкоментувати (негативний, критичний, неправдивий тощо).

Координатор надсилає кожному з групи смс з назвою статті (посилання на неї, назву Інтернет ЗМІ) та перелік меседжів, які треба донести до читача у коментарях. Якщо ця інформація досить об’ємна – координатор у смс просто повідомляє, що треба перевірити Вашу активну електронну пошту, вказану у таблиці «Список»: там більш детальна інформація, з посиланнями та тезами.

Координатор керує та моніторить коментарі групи, відмічаючи найбільш активних ( що, відповідно, впливатиме на Ваші грошові бонуси в кінці місяця).

Кожен з учасників групи повинен мати декілька електронних пошт, щоб у випадку необхідності реєструватися і заходити під іншими псевдонімами та ніками, коментуючи з декількох позицій від імені різних осіб.

У кожного з учасників повинно бути, крім особистого аккаунту в Фейсбук, декілька «фальшивих» (на деяких сайтах потрібно реєструватися за допомогою соціальних мереж), щоб не світити дуже часто власним іменем (журналісти можуть помітити, що це не звичайні користувачі, а представники прес-служби та ВЗМІ).

Вже потрібно зареєструватись під різними ніками ( мініум – 2) на сайтах: http://sevastopol.su, http://korrespondent.net/, http://lb.ua/, http://zn.ua/ тощо та надіслати координатору перелік ніків.

Звертаю Вашу увагу: коментувати потрібно природно, щоб у інших читачів не виникло враження «зумовленості» цих коментарів. Якщо Ви реєструєтесь під вигаданим ніком (бажано робити саме так), робіть помилки(стилістичні, граматичні), приховуйте Ваші журналістські таланти. Можливо, починайте дискутувати з іншими учасниками групи, але в межах зазначених тез. Не треба «співати» дифірамби, маскуйтесь під звичайного пересічного (або непересічного) користувача.

Уважно слідкуйте за тим, чи не відображається поряд з коментарем Ваш IP, адже якщо Ви коментуєте під різними ніками, але Ваш IP буде однаковий, будь-хто зрозуміє, що це «замовлення», і що коментарі пише одна й та сама людина.

Для того, щоб я могла координувати Вашу роботу і знати, хто з Вас хто, який коментар написав, прошу кожному надіслати мені перелік Ваших ніків, якими Ви будете користуватися в цій роботі (від цього залежить підрахунок щомісячних грошових бонусів).

Те, що Ви входити в цю групу – не означає, що Ви прив’язані на цілий день до ПК та Інтернету. Ваша повсякденна робота – на першому місці, але якщо так трапляється, що треба щось прокоментувати, а Ви у цей момент знаходитесь за комп’ютером – приділіть, будь-ласка, 10 хвилин Вашого часу, накидайте 2-4 коментаря під різними ніками, у різних стилях (або хоча б один). Кожен з Ваших коментарів буде помічений та зарахований, запевняю Вас. Подяка – у кінці нашого робочого місяця (нагадую, він почався у цю суботу – 30 березня) у вигляді грошової винагороди.

Якщо Ви хочете доповнити інформацію, яку я Вам надіслала або виправити Ваші контактні дані – чекаю, пишіть.

1. Радківський Аркадій
Дніпропетровськ
військовослужбовець
(067) 421 81 04
[email protected]

2.Олехнович Олександр
Вінниця
військовослужбовець
(093) 547 00 03
[email protected]

3.Гедз Віктор
Вінниця,
Військовослужбовець у запасі
(093) 151 31 67
[email protected]

4.Осипов Сергій
Крим, Євпаторія
Працівник ЗСУ
(095) 834 03 30

5.Селезньов Владислав
Севастополь
військовослужбовець
(050) 398 68 33
[email protected]

6.Проценко Олег
Одеса
військовослужбовець
(063) 22338 42
[email protected]

7.Наріяускайте Маргарита
Київ
військовослужбовець
(093) 660 72 69
[email protected]

8.Волошин Назар
Київ
військовослужбовець
(097) 690 35 93
[email protected]

9.Скоростецький Володимир
Львів
військовослужбовець
(093) 766 72 03
[email protected]

10.Іванов Віталій
Львів
Військовослужбовець
(093) 893 86 47
[email protected]

11.Чігарєва Дар’я
Київ
військовослужбовець
(063) 991 16 95
[email protected]

12.Чалий Дмитро
Харків
військовослужбовець
(063) 243 68 25
[email protected]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 апр 2013, 06:09 
Борец

urfuck писал(а):
Список спецназу з коментування!!!

Как Вам такое? Я в аху... Вот куда наши налоги уходят...

Не знаю кого как а меня, несмотря на стойкую психику, эти тупые вбросы нервируют. "Спецная з комментирования". Собрали список руководителей прессцентров и сочинили какой-то бред.
Это похлеще "приказа Берии о выселении украинцев".
http://www.mil.gov.ua/index.php?part=de ... sub=upr_ps
Цитата:
Начальник медіа-центру
підполковник
ДАНИЛЕНКО
Сергій Анатолійович

+38067 487-65-04
[email protected]

Цитата:
6.Проценко Олег
Одеса
військовослужбовець
(063) 22338 42
[email protected]

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 апр 2013, 07:04 
Борец

Sanscho писал(а):
Не знаю кого как а меня, несмотря на стойкую психику, эти тупые вбросы нервируют.

Что, свою фамилию нашёл? :lol: :lol: :lol:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 апр 2013, 07:45 
Борец

alexdor писал(а):
"Приказываю
1. Выслать в отдаленные края Союза ССР всех украинцев, проживающих под властью немецких оккупантов."

Пол страны проживало на оккупированых немцами территориях. Не берусь судить о ситуации, в контексте этого "Приказа", территории Западной Украины, но, мои бабушка и дедушка проживали на оккупированой территории, по соседству дед жил, так тот вообще полицакм был при фашистах, никого, никуда не выслали.
Отсюда напрашивается, у меня, вывод, если и имел место в истории сей приказ, то вероятнее всего вслед за ним полетели новые приказы, этот отменяющие, потому как, исполнив его, страна осталась бы просто без хлеборобов и это в разрушеной войной стране?
То, что, как говорится в приказе, население вырезало живность, истинная правда, более того, и фруктовые деревья выкарчёвывали, связано это было с тем, что власть каждую голову живности и каждую яблоню обкладывало налогом. Не могу вспомнить точно, но кажется это "налогообложение" было всё же до войны, но не уверен в сроках. Всё это со слов первоисточника, моей бабушки.
В общем, не верю я в существование этого приказа. Ну, сопоставляя исторические факты, в которых я не сомневаюсь во всяком случае.
Ну а вообще, г-да, оставили бы вы эту историческую тему. Тут каждый будет верить в то, во что он гаразд верить. Да и правильно это.

Ну почему же не верите?
Был он.
Правда, начинался словами: "Украинцы!
Этот приказ находится в руках Германского Верховного Командования."
О чем evilviva скромно умолчал. ;)
Это все равно, что известный приказ немцев в Киеве "Все жиды города Киева и его окрестностей должны явиться ..." приписывать тоже Берии. А потом доказывать его правомочность на основании прецедентов.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 апр 2013, 08:33 
Борец

evilviva писал(а):
я стверджував, і продовжую стверджувати, що з Західних областей на 100 % вивозили людей сім"ями у малонаселені області СиРиСиРи. Кір говорить що, раз наказ фальшивка, - решта теж не відповідає дійсності....

Дык их вывозили за поддержку бандеровцев, массово с 1947 года, после того как поняли что гуманными методами проблему УПА не решить. Вывезли 203 тыс человек семей бойцов УПА и уличенных в пособничестве. Понятно что уличали не всегда справедливо но твой приказ ни по времени 22 июня 1944 и 1947 год (а подобные приказы на примере чеченцев и татар исполнялись мгновенно), ни по месту (вывозили только с ЗУ) ни по объему (говорилось о всех бывших в оккупации было около 30 млн человек а вывезли 200к).
evilviva писал(а):
причинно-наслідкових зв"язків немає також ні у депортації кримських татар. ні чеченів

Чегой? Крымские татары так зверствовали в Крыму что справедливее было не выселять а утопить http://old.evpatoriya-history.info/nati ... ar_gpw.php
Чеченам тоже было воздано по делам их.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 апр 2013, 08:36 
Борец

olgdomovoy писал(а):
Что, свою фамилию нашёл? :lol: :lol: :lol:

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 апр 2013, 10:00 
Борец

Президент Литви Даля Грібаускайте літає не просто звичайними рейсами, а лоу-костами.
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 апр 2013, 10:20 
Борец

Назар писал(а):
Президент Литви Даля Грібаускайте літає не просто звичайними рейсами, а лоу-костами.

пиарицца

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 18854 ]  На страницу Пред.  1 ... 677, 678, 679, 680, 681, 682, 683 ... 1257  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа