Текущее время: 24 апр 2025, 06:46

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 19 окт 2014, 18:56 
Борец

phpBB [video]

https://www.facebook.com/roadcontrol.ua ... 0834514354
Цитата:
Орлы Авакова устроили охоту на активистов, которые 14 октября провели митинг под Голосеевским РОВД. Прессуют более 10 активистов, среди них - Ганна Сінькова (https://www.facebook.com/lisitsia/posts/957680224262018), которая ранее критиковала беспредел батальона Киев-1 (бывший Беркут). Аню пришлось эвакуировать из дома. Адвокат Виктор Смалий передал привет Авакяну

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2014, 19:04 
Борец

Ой бля ой бля... :D 8-)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2014, 19:06 
Борец

Надеюсь Яценюк с Турчиновым понимают, что будет с рейтингом НФ с такими министрами...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2014, 19:09 
Борец

Им пох. Они такие же. И не думаю что рейтинг особо пострадает. Эту инфу видят и воспринимают очень маленький процент выборцев. Увы((

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2014, 19:12 
Борец

Я вот не пойму на хера Тетяна с этой шоблой связалась.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2014, 19:19 
Борец

Цитата:
Сьогодні пси Авакова ламали двері моєї квартири. В помешканні була тільки мама. Вона дуже перелякалася, оскільки це більше було схоже на розбій, а ніж на спробу вручити якусь там повістку.

Заявляю відкрито - я не вчиняла жодних правопорушень, які можна було б приписати до хоч якоїсь статті кримінального кодексу, а отже переслідування мене зараз - пов'язане суто з моїми висловлюваннями та переконаннями.

У своєму шедеврі "1984" Оруел писав про такий цікавий вид злочину, як "мислєпріступлєніє". Якщо до карного кодексу в Україні цей правовий абсурд внесено як злочин, то звісно я злочинець. Я визнаю це повною мірою і жодним чином не буду цього приховувати:

- я вважаю, що режим Порошенка-Авакова нічим не відрізняється від режиму Януковича-Захарченка.
- я вважаю, що ті люди, які скориставшись нашими надбаннями під час революції гідності, прийшли до влади - ніхто інші як режим, який затягне гайки і ближчим часом нічим не поступатиметься режиму Лукашизму.
- я вважаю легітимним кожен протест проти цього режиму, кожні засоби, які застосують маси проти протиправних дій влади - будуть виправдані, незалежно від того чи мирний це протест, чи це протест з використанням будь-яких видів зброї.
- я вважаю, що терористів і сепаратистів пустили до цієї країни саме представники чинної влади за домовленістю з Путіним, аби виправдовувати своє затягування гайок. Платня за послуги псів Путіна - три українські області, які вже зараз режим дарує ворогу.
- я вважаю, що все що відбувалося біля Верховної Ради - виправдано. Адже метою протесту було відновлення справедливості, звільнення політв'язнів режиму Януковича, яких уже 7 місяців утримує в неволі режим Порошенка.
- я вважаю, що коли міліція не з народом (хоча слово це означає саме - "озброєний народ") - вона є ворогом народу. коли вона діє проти волі народу, перешкоджає йому заходити в будівлі, які належать народу а не політикам, застосовує проти обуреного народу кийки та газ - міліція автоматично стає ворогом народу і будь-які засоби, які застосовує народ проти цієї т.зв. "міліції" - є виправданими.
- я вважаю, що будь-які заклики до повалення діючого ладу є виправданими, коли цей лад - режим потурання прав громадян.

Якщо за це режим хоче мене посадити - вперед - ловіть і спробуйте впіймати.

Але попереджаю, кожен заклад де людей позбавляють волі перетвориться на осередок боротьби з режимом. я обіцяю голодування, протести і бунти у кожній в'язниці до якої ви мене відправите.

Людей у закладах позбавлення волі які сидять безвинно, за сфабрикованими справами, у тому числі і політично - достатньо, аби задихнувся будь-який режим.

Слава Україні!
Свободу всім!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2014, 19:51 
Борец

Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2014, 19:55 
Борец

road писал(а):
Изображение

граматика прям блещет, особенно "най коротший термін"

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2014, 20:01 
Борец

Это по новому КПК так пишут?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2014, 20:10 
Борец

http://roadcontrol.org.ua/node/2359

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2014, 20:18 
Борец

road писал(а):
Цитата:
Сьогодні пси Авакова ламали двері моєї квартири. В помешканні була тільки мама. Вона дуже перелякалася, оскільки це більше було схоже на розбій, а ніж на спробу вручити якусь там повістку.

Заявляю відкрито - я не вчиняла жодних правопорушень, які можна було б приписати до хоч якоїсь статті кримінального кодексу, а отже переслідування мене зараз - пов'язане суто з моїми висловлюваннями та переконаннями.

У своєму шедеврі "1984" Оруел писав про такий цікавий вид злочину, як "мислєпріступлєніє". Якщо до карного кодексу в Україні цей правовий абсурд внесено як злочин, то звісно я злочинець. Я визнаю це повною мірою і жодним чином не буду цього приховувати:
Сообщение, не относящиеся к теме
- я вважаю, що режим Порошенка-Авакова нічим не відрізняється від режиму Януковича-Захарченка.
- я вважаю, що ті люди, які скориставшись нашими надбаннями під час революції гідності, прийшли до влади - ніхто інші як режим, який затягне гайки і ближчим часом нічим не поступатиметься режиму Лукашизму.
- я вважаю легітимним кожен протест проти цього режиму, кожні засоби, які застосують маси проти протиправних дій влади - будуть виправдані, незалежно від того чи мирний це протест, чи це протест з використанням будь-яких видів зброї.
- я вважаю, що терористів і сепаратистів пустили до цієї країни саме представники чинної влади за домовленістю з Путіним, аби виправдовувати своє затягування гайок. Платня за послуги псів Путіна - три українські області, які вже зараз режим дарує ворогу.
- я вважаю, що все що відбувалося біля Верховної Ради - виправдано. Адже метою протесту було відновлення справедливості, звільнення політв'язнів режиму Януковича, яких уже 7 місяців утримує в неволі режим Порошенка.
- я вважаю, що коли міліція не з народом (хоча слово це означає саме - "озброєний народ") - вона є ворогом народу. коли вона діє проти волі народу, перешкоджає йому заходити в будівлі, які належать народу а не політикам, застосовує проти обуреного народу кийки та газ - міліція автоматично стає ворогом народу і будь-які засоби, які застосовує народ проти цієї т.зв. "міліції" - є виправданими.
- я вважаю, що будь-які заклики до повалення діючого ладу є виправданими, коли цей лад - режим потурання прав громадян.

Якщо за це режим хоче мене посадити - вперед - ловіть і спробуйте впіймати.

Але попереджаю, кожен заклад де людей позбавляють волі перетвориться на осередок боротьби з режимом. я обіцяю голодування, протести і бунти у кожній в'язниці до якої ви мене відправите.

Людей у закладах позбавлення волі які сидять безвинно, за сфабрикованими справами, у тому числі і політично - достатньо, аби задихнувся будь-який режим.

Слава Україні!
Свободу всім!

Перед выборами говорил - не голосуйте за ПАП. Отвечали - денег в стране нету, идет война, нужно выбрать за один тур
Через месяц после выборов спрашиваю - ну как, нравится выбранный вами преСидент? Отвечали - ему нужно дать время, все будет хорошо, вот увидишь
Через два месяца - если бы не хуйло, то все бы было в ажуре
Сейчас - носы с глазами в пол и тишина

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2014, 20:28 
Борец

Sans писал(а):
Перед выборами говорил - не голосуйте за ПАП.

Сообщение, не относящиеся к теме
Я за попА не голосовал.
Но как представлю бугаЯ в роли президента, так в холодный пот бросает.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 19 окт 2014, 20:44 
Борец

Sans писал(а):
Перед выборами говорил - не голосуйте за ПАП. Отвечали - денег в стране нету, идет война, нужно выбрать за один тур
Через месяц после выборов спрашиваю - ну как, нравится выбранный вами преСидент? Отвечали - ему нужно дать время, все будет хорошо, вот увидишь
Через два месяца - если бы не хуйло, то все бы было в ажуре
Сейчас - носы с глазами в пол и тишина

+100
У меня точно та же картина!

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 окт 2014, 08:17 
Борец

а за кого було голосувати? пап найкращий із найгірших.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 20 окт 2014, 08:51 
Борец

vitalidze писал(а):
а за кого було голосувати? пап найкращий із найгірших.

конечно же за олигарха с капиталом в парашке

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа