Hit писал(а):
Було свято "Лемківська ватра" під Монастириською. Молодь вночі гуляла. Зранку зять вирішив переставити авто з сонця в тінь (він спав в машині). Машина стояла на узбіччі. Преїхав на другу сторону дороги строго перпендикулярно на протилежне узбіччя. Мент (сержант) підійшов, наказав йому вийти і віддати ключі. Зять чомусь це виконав (напевно ще не прокинувся). Потім сержант сів за руль і вони поїхали (не по трасі) по грунтовці до основного табору за документами. Потім повернулись назад (мент весь час за кермом), зять дихнув у драгер, показало 1,02. Протокол склали по 130 статті. Протоколу освідчення на стан алкогольного сп'яніння не склали. Евакуатор приїхав (не маю інфи коли) і товстопузий сержант заїхав на нього. Я в цей час був за сто кілометрів і отримав повідомлення про пригоду, коли машину вже погрузили. Далі вже дочка прийшла з табору і наваляла ментам. Машину відбила. Події ніби знімали на мобілки. Зберу всі відео докупи, буду монтувати і потім викладу. Я встиг лише на розборки, 100км подолав хвилин за 55. Дочка викликала по 102 ментів, ті приїхали досить оперативно, прийняли заяву про злочин - викрадення авто та хуліганські дії товстопузого сержанта.
До речі, все відбувалась в присутності дуже багатьох відпочиваючих. Багато хто проводив відеозйомку. Але ніхто дочці не допоміг. Жоден. Сама відвоювала своє авто.
Якщо хтось порадить, як діяти далі, буду всім вдячний.
Переїхав на київській трасі? Івано-Франківськ - Тернопіль зразу за підйомом?