Текущее время: 08 июн 2025, 17:49

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 04 авг 2013, 09:36 
Постоялец

Менти загрузили авто на евакуатор по 130. Хтось може під'хати?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 авг 2013, 14:33 
Постоялец

Машину відбили, правда дах пом'яли. Опис згодом.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 авг 2013, 14:45 
Борец

Hit писал(а):
Машину відбили, правда дах пом'яли. Опис згодом.

:shock:

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 авг 2013, 14:48 
Постоялец

Дочка висадилась на дах з ногами.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 04 авг 2013, 14:58 
Борец

Hit писал(а):
Дочка висадилась на дах з ногами.

:shock: :shock:

Жду полное описание. А то все непонятней и непонятней. ;)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 авг 2013, 08:58 
Постоялец

Було свято "Лемківська ватра" під Монастириською. Молодь вночі гуляла. Зранку зять вирішив переставити авто з сонця в тінь (він спав в машині). Машина стояла на узбіччі. Преїхав на другу сторону дороги строго перпендикулярно на протилежне узбіччя. Мент (сержант) підійшов, наказав йому вийти і віддати ключі. Зять чомусь це виконав (напевно ще не прокинувся). Потім сержант сів за руль і вони поїхали (не по трасі) по грунтовці до основного табору за документами. Потім повернулись назад (мент весь час за кермом), зять дихнув у драгер, показало 1,02. Протокол склали по 130 статті. Протоколу освідчення на стан алкогольного сп'яніння не склали. Евакуатор приїхав (не маю інфи коли) і товстопузий сержант заїхав на нього. Я в цей час був за сто кілометрів і отримав повідомлення про пригоду, коли машину вже погрузили. Далі вже дочка прийшла з табору і наваляла ментам. Машину відбила. Події ніби знімали на мобілки. Зберу всі відео докупи, буду монтувати і потім викладу. Я встиг лише на розборки, 100км подолав хвилин за 55. Дочка викликала по 102 ментів, ті приїхали досить оперативно, прийняли заяву про злочин - викрадення авто та хуліганські дії товстопузого сержанта.
До речі, все відбувалась в присутності дуже багатьох відпочиваючих. Багато хто проводив відеозйомку. Але ніхто дочці не допоміг. Жоден. Сама відвоювала своє авто.
Якщо хтось порадить, як діяти далі, буду всім вдячний.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 авг 2013, 11:13 
Постоялец

Hit писал(а):
Було свято "Лемківська ватра" під Монастириською. Молодь вночі гуляла. Зранку зять вирішив переставити авто з сонця в тінь (він спав в машині). Машина стояла на узбіччі. Преїхав на другу сторону дороги строго перпендикулярно на протилежне узбіччя. Мент (сержант) підійшов, наказав йому вийти і віддати ключі. Зять чомусь це виконав (напевно ще не прокинувся). Потім сержант сів за руль і вони поїхали (не по трасі) по грунтовці до основного табору за документами. Потім повернулись назад (мент весь час за кермом), зять дихнув у драгер, показало 1,02. Протокол склали по 130 статті. Протоколу освідчення на стан алкогольного сп'яніння не склали. Евакуатор приїхав (не маю інфи коли) і товстопузий сержант заїхав на нього. Я в цей час був за сто кілометрів і отримав повідомлення про пригоду, коли машину вже погрузили. Далі вже дочка прийшла з табору і наваляла ментам. Машину відбила. Події ніби знімали на мобілки. Зберу всі відео докупи, буду монтувати і потім викладу. Я встиг лише на розборки, 100км подолав хвилин за 55. Дочка викликала по 102 ментів, ті приїхали досить оперативно, прийняли заяву про злочин - викрадення авто та хуліганські дії товстопузого сержанта.
До речі, все відбувалась в присутності дуже багатьох відпочиваючих. Багато хто проводив відеозйомку. Але ніхто дочці не допоміг. Жоден. Сама відвоювала своє авто.
Якщо хтось порадить, як діяти далі, буду всім вдячний.

Переїхав на київській трасі? Івано-Франківськ - Тернопіль зразу за підйомом?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 авг 2013, 11:18 
Постоялец

Ну так если драгер показал 1,02 то о чем говорить? Или если сто метров проехал - то не ехал?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 авг 2013, 11:24 
Постоялец

amg писал(а):
Ну так если драгер показал 1,02 то о чем говорить? Или если сто метров проехал - то не ехал?

Ну не сто, а рівно 6. Мова не про стан. Мова про ситуацію і поведінку ментів. А водія ніхто не оправдовує.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 авг 2013, 11:46 
Постоялец

Hit писал(а):
amg писал(а):

Ну не сто, а рівно 6. Мова не про стан. Мова про ситуацію і поведінку ментів. А водія ніхто не оправдовує.

Та як мова не про стан. Тут всі боряться за виконання ПДР а про пяних за рулем взагалі мови навіт немає. Знаю я це свято і не раз проїзжав попри них. Там тверезі чудять таке що без матюків не обійтися а що вже казати про пяних. Пригріло сонечко - закрив машину і пішов і тіньок. Я так зрозумів пяний, без документів там щей сплошна наскільки я знаю - тобто ти пропонуєш ДК захищати пяниць і порушників?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 авг 2013, 12:15 
Постоялец

bogdan писал(а):
Та як мова не про стан. Тут всі боряться за виконання ПДР а про пяних за рулем взагалі мови навіт немає. Знаю я це свято і не раз проїзжав попри них. Там тверезі чудять таке що без матюків не обійтися а що вже казати про пяних. Пригріло сонечко - закрив машину і пішов і тіньок. Я так зрозумів пяний, без документів там щей сплошна наскільки я знаю - тобто ти пропонуєш ДК захищати пяниць і порушників?

Яким словом я когось пропонував захищати. За п'янку відповість перед судом.
Суцільної там немає. Бажання переставити машину - його помилка. І досить про це.
Я просив допомоги, як дрюкати злочинців у формі за спробу викрасти авто.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 авг 2013, 12:37 
Постоялец

Hit писал(а):
Протокол склали по 130 статті. Протоколу освідчення на стан алкогольного сп'яніння не склали.

Результаты осмотра на состояние опьянения водителя транспортного средства указываются в соответствующих графах протокола об административном правонарушении.
Нет протокола медицинского овидетельствования. Есть акт медицинского освидетельствования —составляется только в мед.учреждении.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 05 авг 2013, 13:42 
Постоялец

Hit писал(а):
bogdan писал(а):

Яким словом я когось пропонував захищати. За п'янку відповість перед судом.
Суцільної там немає. Бажання переставити машину - його помилка. І досить про це.
Я просив допомоги, як дрюкати злочинців у формі за спробу викрасти авто.

В неділю в "СРОЧНЫЕ СООБЩЕНИЯ " звернення "Менти загрузили авто на евакуатор по 130. Хтось може під'хати?" . Вибачте що я Вас не так зрозумів. Якщо питання стоїть між пяним водієм та інспектором злочинцем то куди це все іде :( .

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 06 авг 2013, 16:46 
Постоялец

Знайшов в Youtube. Своє відео ще не зібрав докупи.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  

Часовой пояс: UTC + 2 часа