Текущее время: 25 фев 2025, 09:09

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 696 ]  На страницу Пред.  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 47  След.
Автор Сообщение
СообщениеДобавлено: 11 дек 2012, 00:07 
Постоялец

Backfire писал(а):
Когда Психиатр заберет клиента?
Boroda007 писал(а):
Backfire писал(а):
Когда Психиатр заберет клиента?

Психиатрзанят и это очень плохо,мы теряем пациента......мы его ТЕРЯЕМ!!!!!!! :D

Та не боись, обязательно заберёт вас всех, и поместит в одну палату :lol:

Изображение

Сообщение, не относящиеся к теме
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 дек 2012, 10:41 
Борец

FotoEgor
Цитата:
Прибалты превращаются в фашистов, а многие укры - в тупых скотов,

от ти типове кацапське бидло !!!
яке вважає що всі довкола погані а ти одне нормальне, неподобається тобі Європа, Прибалтика чи Україна - то вали нах в свою расєю, хто тебе заставляє тут жити ?

Цитата:
была не просто антисоветской, а откровенно русофобской.

а ця фраза це взагалі вершина ідіотизму, ти настільки тупий що ніяк не можеш второпати що ми і прибалти немаємо вже нічого спільного з рашкою і нам байдуже ця країна, хай вони сидять в себе і самі бавляться зі своїми проблемами якщо вони не лізтимуть до нас то ніхто їх чіпати не буде, такщо якщо ти рускій і тобі щось не подобається в Україні то пряма тобі дорога назад на твою родіну, бо тут ти завжди будеш оточений недругами !

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 дек 2012, 16:44 
Борец

kps писал(а):
неподобається тобі Європа, Прибалтика чи Україна - то вали нах в свою расєю, хто тебе заставляє тут жити ?
А может, это ты свалишь в Польшу?
kps писал(а):
ми і прибалти немаємо вже нічого спільного з рашкою і нам байдуже ця країна, хай вони сидять в себе і самі бавляться зі своїми проблемами якщо вони не лізтимуть до нас то ніхто їх чіпати не буде, такщо якщо ти рускій і тобі щось не подобається в Україні то пряма тобі дорога назад на твою родіну, бо тут ти завжди будеш оточений недругами !

У тебя - нет, потому что твоя бабка - это польская рабыня, оттраханная ССовцем. А мы, потомки запорожцев, как раз с ними - один народ. У нас и вера общая - православная, а не униатская поганая и папе римскому мы жопу не лижем...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 дек 2012, 16:49 
Борец

Цитата:
А мы, потомки запорожцев,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: напомни не Хмельницкий ли румынам щи варил?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 дек 2012, 17:06 
Борец

Педо-nero, у тебе від православної віри-тільки православ'я мізків, густо замішане на безмитній торгівлі алкоголем і цигарками)). А ще, балакають, кіРила позаочі називають метрополитом Содомським і Гоморським, здогадуєшся чому? Оце-ваші пастори, гідні вас, баранів з «православними звивинами»)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 дек 2012, 17:11 
Борец

tischa76 писал(а):
Цитата:
А мы, потомки запорожцев,

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: напомни не Хмельницкий ли румынам щи варил?

Ага,ага воно нащадок справжніх шахтарів-копанковців, зачате у горбатому «запорожці»... А внаслідок православ'я мозку-плутає причинно-наслідкові зв'язки((( Важко, мабуть, бідному, живеться без мозку, якщо не здатен порівняти рівень життя Європи і паРашки і зробити очевидні висновки.... Але ж звідки йому про європу знати, коли дальше своєї єнакуєвки в житті не виїзжав(

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 дек 2012, 17:18 
Борец

Цитата:

....і залишити свою країну завезеному в теплушках бидлу, типу тебе? А ху-ху не хо,хо, педо-неро?)
Цитата:
У тебя - нет, потому что твоя бабка - это польская рабыня, оттраханная ССовцем. А мы, потомки запорожцев, как раз с ними - один народ. У нас и вера общая - православная, а не униатская поганая и папе римскому мы жопу не лижем...

О, голос Віри прорізався. Справжній вірний мацковського пархату, найканонічєского зі всіх бізнес-пархатів)
До речі, на даунбасії СС теж бувало, так що я б , на твоєму місці, мовчав у шматинку.....

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 дек 2012, 17:39 
Борец

О, прорезался голос польского выблядка evilviva. То, что ты не оставишь страну - понятно. Ведь вас, пидаров западенских, эта страна кормит. Но настанет федерализация, а она настанет, ты ж, петушара, по-другому запоешь. Тем более, мыть в Польше параши и сдавать в аренду свою жену тебе не привыкать - галиция этим испокон веков жила.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 дек 2012, 17:55 
Борец

nero
Ржачно слухати вас, кармільцев, які дотацій отримують 24% від загального пирога, а вкладають в спільний казан 12 %))) Ця маячня про кармільцев проходить лише в макуво-єнакуєво, і в опалюваних вугіллям мазанках навколо копанок. На відміну від тебе, багато людей вміють і інтернетом користуватися, і сайт казначейства знайти і, не повіриш, здатні провести елементарні математичні дії) Так що , «гордися» тим що мене «годуєш», якщо тобі так легше) . Мені чомусь здається, що я більше податків плачу, аніж ти з/п отримуєш, кармілєц)

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 дек 2012, 18:26 
Борец

nero
Цитата:

я то якраз залишусь в Україні бо я Українець і непотрібна мені ні Польща ні Росія ні США,
а от такі відморзки як ти з фотоегором вічео ниєте про свою рашку от тому я вам і пропоную - якщо вам щось не подобається то валіть нах звідси :twisted:
а то ви вже задовбуєте свої вічним ниттям про свій совок і сталіна, вже тошно читати ваше задроцтво, а у рашці, в центрі столиці ще досі лежить труп якому ви поклоняєтесь, от і їдьте туди як то кажуть: "чемодан - вокзал - расєя..."

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 дек 2012, 19:26 
Борец

kps
так неро это видео смотреть нельзя :lol: :lol: , (автор уточняет кому не рекомендует смотреть) там он почти под каждый пункт (кроме беременности и возраста, хотя возраст - не факт) попадает

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 дек 2012, 19:55 
Борец

evilviva писал(а):
nero
Ржачно слухати вас, кармільцев, які дотацій отримують 24% від загального пирога, а вкладають в спільний казан 12 %))) Ця маячня про кармільцев проходить лише в макуво-єнакуєво, і в опалюваних вугіллям мазанках навколо копанок. На відміну від тебе, багато людей вміють і інтернетом користуватися, і сайт казначейства знайти і, не повіриш, здатні провести елементарні математичні дії) Так що , «гордися» тим що мене «годуєш», якщо тобі так легше) . Мені чомусь здається, що я більше податків плачу, аніж ти з/п отримуєш, кармілєц)

То что ж вы, петушары бандерские, говно метать начали, когда мы автономию сделать хотели? Мы не боимся без вас, ублюдков, жить.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 дек 2012, 19:57 
Борец

tischa76 писал(а):
kps
так неро это видео смотреть нельзя :lol: :lol: , (автор уточняет кому не рекомендует смотреть) там он почти под каждый пункт (кроме беременности и возраста, хотя возраст - не факт) попадает

Смотреть очередного ебанутого дебила? На хуй оно мне нужно? Я как-то привык к русским певцам, которых ценят на мировой сцене, а не на обрыганых бандерских быдлодвижениях, где пьяные западенцы ебутся под деревьями, беременея такими выблядками, как ты, kps и evilviva.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 дек 2012, 20:05 
Борец

nero
пациент скорее мёртв, чем жив, уподобляться тебе я не хочу, тебя время накажет, хочу просто посоветовать: не оскорбляй людей, а то когда-то хлебнёшь из очка в своём же кабаке

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 11 дек 2012, 20:24 
Борец

Херург-хедераліст
Так я дочекаюсь відповіді на питання? :arrow:
Цитата:
Чим Сталін принципово відрізняється від Гітлера? (Пару тисяч нанометрів росту, знамениту люльку, колір погонів на парадному мундирі і т.д. до уваги не брати)

Чи ти мастак тільки швирять гавно перед екраном :?:

При обращении в суд нужно понимать, что судебная система не способна обеспечить объективное рассмотрение дела и что, как минимум, на уровне апелляции материалы дела даже не будут открыты.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 696 ]  На страницу Пред.  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 47  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа