Текущее время: 25 фев 2025, 14:23

Часовой пояс: UTC + 2 часа

Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 32 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Нужно ли создать партию автомобилистов?
Да 37%  37%  [ 43 ]
Да 37%  37%  [ 43 ]
Нет 7%  7%  [ 8 ]
Нет 7%  7%  [ 8 ]
Да, но не сейчас 6%  6%  [ 7 ]
Да, но не сейчас 6%  6%  [ 7 ]
Мне все равно 0%  0%  [ 0 ]
Мне все равно 0%  0%  [ 0 ]
Всего голосов : 116
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Re: Даёшь ПАРТИЮ АВТОМОБИЛИСТОВ!!!
СообщениеДобавлено: 17 фев 2011, 08:19 
Борец

Закон для всех писал(а):
А сам бы, таким же стал, попав в ВР?...

Если честно - скорее всего да! и не поверю , что Вы станете делать что то для людей , если мама живет плохо ......... сестра или брат в общежитие ...... сами в хрущевке и т.д. много можно придумать "оправданий"!

Или назовите хоть одного НОРМАЛЬНОГО депутата

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 фев 2011, 08:46 
Постоялец

Думаю куди краще створити громадську організацію, а то я так розумію на папері її так і немає.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 фев 2011, 15:00 
Постоялец

MAXIMUSGo писал(а):
pasha писал(а):
ИМХО Где начнется политика-там закончится этот проэкт

100% Не верю ни одному человеку , который обещает , попав в ВР , что либо сделать! ВЛАСТЬ и ДЕНЬГИ портят людей!

Спросите об этом у Гриценко.

Lincoln Navigator - Черный Пофигатор

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 фев 2011, 16:01 
Постоялец

Партию можно создать. Главное никогда не забывать с чего всё начиналось и зачем создавали. А для начала главной идеей взять изменение ГАИ по грузинскому сценарию.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 17 фев 2011, 16:33 
Постоялец

Ильичёвец писал(а):
Партию можно создать. Главное никогда не забывать с чего всё начиналось и зачем создавали. А для начала главной идеей взять изменение ГАИ по грузинскому сценарию.

Та тут не ГАИ треба міняти, а всю правоохоронну систему, щоб за порушення закону притягали всіх, навіть депутатів і міністрів, без якоїсь там недоторканості - попався на місці злочину, в бобік і в СІЗО. Вся верховна рада голосує як скаже Чечетов, а прокурору ПО..Й що це порушення конституції.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 18 фев 2011, 12:48 
Постоялец

А если
в партию
сгрудились малые –
сдайся, враг,
замри
и ляг!
Партия –
рука миллионопалая,
сжатая
в один
громящий кулак.

(С) В. Маяковский

Вот этого кулака и должен бояться каждый гаер. Вплоть до самого главного.
Классик правильно понимал. Организацию может переломить только организация.

Изображение

Сообщение, не относящиеся к теме
Изображение

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 фев 2011, 22:54 
Прохожий

Недавно только хотел создать подобную тему.

Я бы с огромным удовольствием проголосовал бы на выборах за эту партию, очень хочу чтобы у Ростислава и других активистов были корочки депутата Верховной Рады, тогда бы суды начали с нашими активистами считаться, а то сделают слушание закрытым и творят что хотят, а так корочку депутата показали и уже можем повлиять чтобы судья судил по закону.
Хотя-бы 10 активистов в ВР, 2 на сессиях голосуют за десятерых, а остальные 8 по судам и прочим инстанциям учат правильно работать.
Если бы был список партии публичным с биографиями и лидером Ростислав, то я бы свои голоса отдал не задумываясь, всеравно достойных партий не вижу (одни кланы олигархов)!!!

Напишите про эту тему в новостях на сайте, либо опрос на сайте повесьте и узнаете мнение посетителей.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 28 фев 2011, 23:14 
Постоялец

Однозначно проти.
1. Назвіть хоч одну партію, яка потрапила у ВР і не відірвалась від народу? "Слуги народу" вирішують свої кровні питання і їм наплювати на тих, хто їх обрав.
2. До європейської партійної системи нам ще дуже далеко.
3. На мою думку партія має бути ідеологічною а проект ДК вирішує вузьке коло питань.
4. Якщо навіть партія буде мати рейтинг, до неї "прилипнуть" аутсайдери та перебіжчики, невдахи інших партій, скористаються тимчасовим виграшем і завалять як партію так і проект.
І нарешті: а якщо хтось вже є членом іншої партії?

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 мар 2011, 11:45 
Борец

Прежде чем создавать партию, нужно построить общественную организацию
и воспитать кадров. На это уйдет минимум 10 лет.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 мар 2011, 22:51 
Постоялец

Талян писал(а):
Однозначно проти.
1. Назвіть хоч одну партію, яка потрапила у ВР і не відірвалась від народу? "Слуги народу" вирішують свої кровні питання і їм наплювати на тих, хто їх обрав.

Я думаю це через те, що вони прийшли не від народу, а активісти ДК це народ, серед них нема власників заводів і великого капіталу.
Талян писал(а):
2. До європейської партійної системи нам ще дуже далеко.

А нащо нам дивитись на європейський досвід, давайте будемо унікальними, і підемо своїм шляхом. Я не зустрічав в світі партії автомобілістів. Це може увійти в підручники.
Талян писал(а):
3. На мою думку партія має бути ідеологічною а проект ДК вирішує вузьке коло питань.

Проект ДК вже не вирішує вузьке коло питань, досвід судитись з ДАІ я вже використовую для захисту своїх прав в інших сферах життя. На форумах ДК створюються і обговорюються теми, які не стосуються ДАІ. А щодо ідеї партії, то це напевно має бути ідея захисту прав громадян і боротьба з свавіллям чиновників, звичайно шляхом відстоювання прав в судах, і підготовка нових законопроектів, редагування і ліквідація старих.
Талян писал(а):
4. Якщо навіть партія буде мати рейтинг, до неї "прилипнуть" аутсайдери та перебіжчики, невдахи інших партій, скористаються тимчасовим виграшем і завалять як партію так і проект.

Аутсайдерів і перебіжчиків легко відслідкувати. Я б таким людям заборонив обіймати керівні посади в партії, але якщо вини мають бажання, то можуть виконувати роль радників і рядових членів. Звичайно керівництво партії повинно бути абсолютно "чистим", тобто не мати ніякої політичної історії, і я би ввів віковий ценз, наприклад громадяни віком до 40 років, які не мають ніякого бізнесу, а живуть лише за зарплату партії, які всі знають.
Талян писал(а):
І нарешті: а якщо хтось вже є членом іншої партії?

Те саме, приєднуйся, на керівні посади тобі зась, але якщо маєш щире бажання - допомагай, наприклад в якості адвокатів простих людей від імені ДК, таким чином ти зможеш довести що підтримуєш дух партії, і на ділі будеш доводити для чого ти прийшов до партії.

road писал(а):
Прежде чем создавать партию, нужно построить общественную организацию и воспитать кадров. На это уйдет минимум 10 лет.

Я не погоджуюсь, серед активістів багато толкових, юридично-грамотних людей, які мають бажання щось змінити, і які швидко вчаться. Виховати кадри не проблема, я впевнений на це піде не більше року. У верховній раді і на держслужбі керівні посади займають далеко не професіонали, але своє діло роблять. При правильній стратегії, в нас одна перевага - нашим гаслам люди вірять, про що свідчить щоденний ріст активістів які на форумі, крім того за нас говорять наші вчинки. Не потрібно забувати про тих активістів, які ведуть свою боротьбу з ДАІ і не тільки, але які ще не є активістами ДК (через різні причини), тобто в тіні є певний потенціал. Я думаю що якщо виникають питання про створення партії, то в людей є на це запит, яким потрібно скористатись. Зараз більшість партій скомпроментували себе, і більшість людей не хочуть за них голосувати, а альтернативи немає. Я не повірю що Ростислав Шапочніков прийшовши у ВР зрадить своїм поглядам, всім активістам і буде займатись тим чим займаються наші депутати. Я переконаний що серед активістів ДК можна буде знайти людей, які прийшовши у ВР від партії будуть вірні ідеї навести порядок в державі і подаватимуть приклад всім іншим депутатам.

Є ще один момент. Проект ДК створив Ростислав, і лише він може дати клич який повинні підхопити активісти. Ніхто не має морального права без його дозволу використовувати марку ДК для створення інших проектів. Зрозуміло що Ростик є кваліфікованим юристом і ця робота йому подобається. Напевно він ніколи не стане політиком, а можливо ще його час не настав (тільки без образ). Я його можу зрозуміти, коли ставлю себе на його місце. Зараз в нього синиця в руках, і логічно відмовлятись від журавля в небі.

І на сам кінець. Я в ДК майже пів року. Маю досвід спілкування з інспекторами ДАІ, керівництвом міського ДАІ, працівниками ДВС, листування з обласним ДАІ, ДДАІ, тощо. Звичайно скасовував в суді постанови, і трохи вивчив роботу і цієї структури. На цей час я розумію що бути простим активістом ДК замало, якщо ми хочемо реально щось змінити, необхідно легалізуватись, нехай це буде не партія, нехай громадська організація, але потрібно обєднатись офіційно, щоб на нас звертали увагу, а не шантажували кожного активіста окремо і відписували шаблонні відповіді на інфозапити і заяви. Короче якщо не почати це зараз, ми лише згаємо час, а час для нас це розкіш. Як би це не звучало банально, якщо не для нас, то принаймні для наших дітей.

Прохання до road якось відреагувати.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 13 мар 2011, 23:16 
Постоялец

road писал(а):
Прежде чем создавать партию, нужно построить общественную организацию и воспитать кадров. На это уйдет минимум 10 лет.

Десь на своїх форумах Бен Наим (захисник кримських ДАЙшників) написав про те, що ДК не є офіційно зареєстрованою організацією. Це правда?

Для Zlosniy:
1. То ви не назвали жодної партії? Невже всі вони не народні на 100%? Мушу передбачити що й ДК в разі створення партії стане такою ж як і всі.
2. Зразок Європейської партійної системи і демократії, думаю, можна взяти за взірець. Вона шліфувалась століттями. "Велосипед" вигадувати не варто.
3. Можна почитати класичне визначення "політична партія". Напишіть ваші декілька ідеологічні пункти.
4. Про "аутсайдерів". Вони почнуть "прилипати" зі своїм награбованим капіталом і так "розведуть" лідера, як у свій час "любі друзі" постарались. Дсвіду таких справ їм не займати.
5. Для мене поміняти партію це те саме, що й поміняти мову чи релігію. Мабуть зробити цього не зможу...

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 мар 2011, 16:18 
Постоялец

Талян писал(а):
Для Zlosniy:
.....
5. Для мене поміняти партію це те саме, що й поміняти мову чи релігію. Мабуть зробити цього не зможу...

Якщо не таємниця, що за партія, зміна якої аналогічна зі зміною мови чи релігії? На думку приходить лише Комуністична (тільки без образ).

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 14 мар 2011, 23:17 
Постоялец

Zlosniy писал(а):
Якщо не таємниця, що за партія, зміна якої аналогічна зі зміною мови чи релігії? На думку приходить лише Комуністична (тільки без образ).

Не вгадали. УНП Юрія Костенка.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 мар 2011, 17:58 
Постоялец

Талян писал(а):
Не вгадали. УНП Юрія Костенка.

Хороша партія. Що означає УНП Юрія Костенка, а що є УНП іншої людини. Доречі щодо партій, то це напевно українське ноу-хау - іменні партії. Чому не просто УНП, чи Батьківщина, чи Наша Україна тощо, обовязково причіпати фамілії лідерів, ніби на особистості партія і тримається. Ну але це вже політика, її не варто обговорювати на цьому форумі.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
СообщениеДобавлено: 15 мар 2011, 18:30 
Прохожий

http://avtourist.at.ua/index/politicheskaja_partija/0-7, и как сказал один из их окружения - политика - это БАБКИ! Там столько БАБЛА!!! Тьху-у-у-у!!! Аж противно стало.

Вернуться наверх
Ответить с цитатой  
Начать новую тему Ответить на тему  [ Сообщений: 32 ]  На страницу Пред.  1, 2, 3  След.

Часовой пояс: UTC + 2 часа