san писал(а):
Вы сильные обязаны бороться за них!
як можна бороться за тих хто сам не хоче боротись за себе і свої права
я коли прийшов на ДК був повний нуль як у законодавстві щодо протистояння свавіллю ДАІ так і в інших напрямках, але потрібно було якось боротись бо методи законного захисту менти називають "бикуванням" от я і засів за вивчення законів, дотого ж я вивчав їх переважно вночі, крім того працював на двох роботах (на це були окремі причини) і на даний час в своєму місті ДАЇшники обходять мене десятою дорогою, зауважали тобто, але чого мені це коштувало в двух словах не перекажеш тому найближчим часом створю окремі теми і викладу весь хід перебігу подій (матеріалів дуже багато), а головне те, що після цього всього хотів передавать досвід іншим новоспеченим форумчанам та іншим людям, тільки у мене була одна умова якщо я починаю займатись якоюсь справою то будем йти до кінця, тобто як мінімум до притягнення по дисциплінарці, і шо думаєте так і було?
та хер там, тільки но чел забирав своє авто зі штрафмайданчика чи вигравав суд щодо скасування постанови, або закривав виконавче провадження у ДВС відразу "робив ноги", якщо не вірите можу скинуть переписку з привата, хоча з іншого боку багатьом буде соромно за свої такі дії бо вони й зараз тут частенько натискають на клаву і розповідають які вони борці
так от до чого я веду, що останнім часом я прийняв рішення принципово не допомагати нікому, нехай кожен сам вчиться захищати свої права, прикладів на форумі вагон
крім того тільки принципово налаштована людина може йти вперед і якщо в неї є мета, а якщо жить по принципу "моя хата скраю" то і взагалі непотрібно і починати